Evlendikten sonra ailenizin yaninda ayni hissedebiliyor musunuz?

Bende tam tersi. Normalde birbirimize cok duskun micmic bir aile iliskimiz yoktur ama evlendigimden beri bir ilgi alaka :kahve: biz ayni sehirdeyiz ailemle. Zaten haftada 1-2 görüşüyoruz. Bir de ustune her gun telefonla aramami bekliyorlar :KK57: her gittiğimizde burda kalin diye israr etmeler, yemeginden cayina bir hizmet. Ben de boyle baska bir eve gitmis gibi hissediyorum. Halbuki benim icin orasi hala evim. Hatta gecen esime annemin evini kastederek evdeyim dedim bir karisiklik oldu :olamaz: yemege beklememeleri ayip ama. Bekarken bile beklenirdi. Ustelik 3 saatlik yoldan gelen biri havada karada beklenir bence. Onun disindakiler normal. :KK35:

Ben evli değilim ama bi de evden birinin gözüyle yorum yapacağım. Ablamlar bize gelince misafir gibi karşılamıyoruz onları, geliyolar zaten herkes aç, yorgun, ölmüş vaziyette oluyor. Hemen yemek yiyoruz sonra sohbet muhabbet hani bi misafir değil ablam gözümüzde onun evi sonuçta. Babam telefonu alır sosyal ağlarda gezinir ben film izlerim ya da yeğenimle uğraşırım ablamlar da kendi çapında takılır. Olan bu hassas olmayın :)

Aynen ben de öyleyim. Anahtarımı bile vermedim hafta da en az bir kere giderim. Ne onlarsız olabiliyorum ne de onlarla ama bi gün uzun oturunca annemle didişmeye başlıyoruz koşuyorum kendi evime :KK70:
sen haftada bir görüşüyomuşsun,ben 7/24 annemleyim oğluma bakıyor bizde :D babam desen iki güne bir gelir bize bebemi görmeye. pazar da biz gideriz :D hatta benim her işime karışırlar... yemekten temizliğe,çamaşıra, herşeye... Eşimi seviyorlar,eşim de onları sever neyseki :KK53: evlenmeden önce neysek o,aynen devam.

laptopla telefonla ilgilenmeleri cağımızın hastalığı normal ama yemeğe bekleyebilirlerdi demekki çok acıkmışlar kötü düşünme :)

Back
X