Amcaniz kendi adina alsin evi. Sizin adiniza almasin. Ya da ailenizden guvendiginiz biri var sa anneniz babaniz ya da kardesleriniz neyse. Onlarin adina alabilir. Siz de girer oturrsunuz. Bu sekilde sikinti olmaz.Kızlar daha önce çok konu açmıştım.kaynanam gorumcem çok yiyici diye.esimde anne sözünden pek çıkmıyor.asıl konu su ki bizim maddi durumumuz kötü . Amcam çok zengin sana 1 yil icinde ev alalım kira derdinden kurtul dedi. Tek yigeniyim. evlendikten sonra ne alırsan eşinle ortakmış.esimin ilerde hak iddaa edememesi için bir yol var mi.açıkçası tabiki eşime güveniyorum.onu seviyorum ama 30 yil sonra bile bosananlar var. Ailemin bana aldığı evi ilerde olurda bosanmak zorunda kalirsam eşimin sülalesi yesin istemiyorum.
Benim üstümde olup hak iddaa edememesi yokmu sonuçta ev hediye oluyo banao zaman evi ya amcanın üstüne yapın ya da aileden başka birinin.
Senin üzerine olursa eşin hak iddia eder.Amcan kendi üstüne yapsın yada annenin-babanın üzerine yapsın başka yolu yok.Kızlar daha önce çok konu açmıştım.kaynanam gorumcem çok yiyici diye.esimde anne sözünden pek çıkmıyor.asıl konu su ki bizim maddi durumumuz kötü . Amcam çok zengin sana 1 yil icinde ev alalım kira derdinden kurtul dedi. Tek yigeniyim. evlendikten sonra ne alırsan eşinle ortakmış.esimin ilerde hak iddaa edememesi için bir yol var mi.açıkçası tabiki eşime güveniyorum.onu seviyorum ama 30 yil sonra bile bosananlar var. Ailemin bana aldığı evi ilerde olurda bosanmak zorunda kalirsam eşimin sülalesi yesin istemiyorum.
Evin tapusunu kendi üzerinize yapın ileride boşanma dahilinde yada vefat durumunda evin kendinize yada kendi yakinlariniza kalmasi icin sözleşme yapın notere onaylatin başka bir çare yokKızlar daha önce çok konu açmıştım.kaynanam gorumcem çok yiyici diye.esimde anne sözünden pek çıkmıyor.asıl konu su ki bizim maddi durumumuz kötü . Amcam çok zengin sana 1 yil icinde ev alalım kira derdinden kurtul dedi. Tek yigeniyim. evlendikten sonra ne alırsan eşinle ortakmış.esimin ilerde hak iddaa edememesi için bir yol var mi.açıkçası tabiki eşime güveniyorum.onu seviyorum ama 30 yil sonra bile bosananlar var. Ailemin bana aldığı evi ilerde olurda bosanmak zorunda kalirsam eşimin sülalesi yesin istemiyorum.
benim bildiğim öyle bi dünya yokBenim üstümde olup hak iddaa edememesi yokmu sonuçta ev hediye oluyo bana
Sözleşmeyi esimlemi yapicamEvin tapusunu kendi üzerinize yapın ileride boşanma dahilinde yada vefat durumunda evin kendinize yada kendi yakinlariniza kalmasi icin sözleşme yapın notere onaylatin başka bir çare yok
Kızlar daha önce çok konu açmıştım.kaynanam gorumcem çok yiyici diye.esimde anne sözünden pek çıkmıyor.asıl konu su ki bizim maddi durumumuz kötü . Amcam çok zengin sana 1 yil icinde ev alalım kira derdinden kurtul dedi. Tek yigeniyim. evlendikten sonra ne alırsan eşinle ortakmış.esimin ilerde hak iddaa edememesi için bir yol var mi.açıkçası tabiki eşime güveniyorum.onu seviyorum ama 30 yil sonra bile bosananlar var. Ailemin bana aldığı evi ilerde olurda bosanmak zorunda kalirsam eşimin sülalesi yesin istemiyorum.
Valla canım bendeki kaynana sende olsa sende aynısını düşünürdün gorumcem ev ortak olunca kocama kredi çektirme derdindeÖncelikle böyle güven olmaz onu bir düşünmelisiniz bana böyle bir teklif gelse kesinlikle aklıma ileride ya boşanırsak diye bi konu gelmez önce bunu halletmelisiniz diğer konuya gelirsek de amcanızın üzerine olur sizin üzerinize olursa eşinizin de hakkı oluyor
Eminmisin hediye diye noterden bi belge filan oluyomu bilgim olmadığı için soruyorum k bakmayinAmcan hediye ettiği için senin kişisel malın sayılıyor o ev. O sebeple hak iddia edemez eşin boşanma durumunda.
O zaman başka çare yok gibi duruyor eşinizin bu ev olayından haberi var mı öğrenince nasıl bir tepki vericekValla canım bendeki kaynana sende olsa sende aynısını düşünürdün gorumcem ev ortak olunca kocama kredi çektirme derdinde
Evi anne ya da babanın üzerine alınKızlar daha önce çok konu açmıştım.kaynanam gorumcem çok yiyici diye.esimde anne sözünden pek çıkmıyor.asıl konu su ki bizim maddi durumumuz kötü . Amcam çok zengin sana 1 yil icinde ev alalım kira derdinden kurtul dedi. Tek yigeniyim. evlendikten sonra ne alırsan eşinle ortakmış.esimin ilerde hak iddaa edememesi için bir yol var mi.açıkçası tabiki eşime güveniyorum.onu seviyorum ama 30 yil sonra bile bosananlar var. Ailemin bana aldığı evi ilerde olurda bosanmak zorunda kalirsam eşimin sülalesi yesin istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?