Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar daha önce çok konu açmıştım.kaynanam gorumcem çok yiyici diye.esimde anne sözünden pek çıkmıyor.asıl konu su ki bizim maddi durumumuz kötü . Amcam çok zengin sana 1 yil icinde ev alalım kira derdinden kurtul dedi. Tek yigeniyim. evlendikten sonra ne alırsan eşinle ortakmış.esimin ilerde hak iddaa edememesi için bir yol var mi.açıkçası tabiki eşime güveniyorum.onu seviyorum ama 30 yil sonra bile bosananlar var. Ailemin bana aldığı evi ilerde olurda bosanmak zorunda kalirsam eşimin sülalesi yesin istemiyorum.
Aaa böyle bir şey olduğunu bilmiyordumsizin üzerinize olsun ama evi size bağışlasın satış şeklinde olmasın
Pardon, siz yetkili birine benziyorsunuz. Bir şey sorabilir miyim?evlenmeden önce edinilen mallar ortak olmuyor onu biliyorum da bankadaki para ne oluyor?
Evlenmeden önce alınan ev- araba peki boşanırken paylasılıyor mu? Yani ben evlendikten sonra alınan mal mülk paylasılıyor evlenmeden önce alınanlar paylaşılmıyor diye biliyorumbankadaki parada aynı şekilde
Aaa böyle bir şey olduğunu bilmiyordum![]()
Peki eşinizin bu konudaki görüşü nedir? O da sizinle aynı fikirde mi?Kızlar daha önce çok konu açmıştım.kaynanam gorumcem çok yiyici diye.esimde anne sözünden pek çıkmıyor.asıl konu su ki bizim maddi durumumuz kötü . Amcam çok zengin sana 1 yil icinde ev alalım kira derdinden kurtul dedi. Tek yigeniyim. evlendikten sonra ne alırsan eşinle ortakmış.esimin ilerde hak iddaa edememesi için bir yol var mi.açıkçası tabiki eşime güveniyorum.onu seviyorum ama 30 yil sonra bile bosananlar var. Ailemin bana aldığı evi ilerde olurda bosanmak zorunda kalirsam eşimin sülalesi yesin istemiyorum.
Evlenmeden önce alınan ev- araba peki boşanırken paylasılıyor mu? Yani ben evlendikten sonra alınan mal mülk paylasılıyor evlenmeden önce alınanlar paylaşılmıyor diye biliyorum
Evlilik süreci içerisinde alınan, edinilen mal varlığı ikiye bölünüyor anladığım kadarıylaevlendikten önceki tamamen kişinin malı
evlendikten sonraki ise özelliklere göre değişiyor
aslında evlendikten sonra kelimesi yanlış ancak kafa karıştırmamak için zamanı böyle belirtiyoruz
Yaşayan bir insan miras bırakabilir miAcaba miras olarak gosterilirse alma hakki yok diye biliyorum
Evlilik süreci içerisinde alınan, edinilen mal varlığı ikiye bölünüyor anladığım kadarıyla![]()
Valla canım bendeki kaynana sende olsa sende aynısını düşünürdün gorumcem ev ortak olunca kocama kredi çektirme derdinde
Peki mevcutta olan mal varlığının tabusu ortak tapu yaptırılırsa doğal olarak ikiye bölünür değil mi?evet genel olarak öyle de denilebilir
Örnek çok hoşuma gittiBen evli değilim ona rağmen düşünceniz bana çok mantıklı geldi, sizin gibi akıllı kadınları görmek beni mutlu ediyor. Güvensiz olmaz diyenler hayata nasıl bu kadar toz pembe bakıyorlar anlamıyorum, ne aşık çiftler boşanabiliyor. Çoşkun sabah zamanında karısına yalvara yalvara evlenmişti, boşanınca karısını oturduğu evden polise şikayet edip attırdı, erkeklerin aşkına güven olmaz.
valla kocaya bak kiradan kurtulacam diye sevineceğine tapu derdine mi düşüyor. böyle adamları anlamıyorum ben sizin yerinize olsam babamın üstüne aldırtıp o evide kiraya verip kirasını da birikim yaparım kendi ailesine para yedirmeye çalışsan insanada kuruş koklatmam.
Lütfen eşiniz yapsa ne yapardiniz demeyin.300 binin yarısını alma hakkı doğuyor 5 krs emek olmadan burda 3 yıl sonra ben ne yaptım diye konu açmak istemiyorum
Örnek çok hoşuma gittiDünyanın binbir türlü hali var neticede, insan çiğ süt emmiş diye boşa demiyorlar.
kolay kolay kimse eşinden mal kaçırmaz. böyle yapıyorsa mutlaka bir yarası vardır konu sahibininEşimiz bunu yapsa ne büyük kavgalar çıkar.Neleri düşünüyor deriz.Kendimiz yapınca neden masum geliyor bu kadar bize.