evlendikten sonra bakimsizlasmak!!!

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.385
26.109
598
biz bayanlar neden evlendikten sonra bakimsizlasiyoruz???bundan nasil kurtulabiliriz!!!
mesela 1 gun bakim yapiyoruz 2 gun yapiyoruz 3 de gene saliveriyoz kendimizi neden...

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba canımm

Evet yaa kii beenn dersanenin okulunun en süslü ve güzel lakabını almıstım 1 yıldır evliyim ama salmaya basladım hep makyaj yapnca bakıncada yüzüm eskiyor sanki bakımlı haline alısıncada bakımsız halin tuhaf gelıyor

merhaba canımm

Evet yaa kii beenn dersanenin okulunun en süslü ve güzel lakabını almıstım 1 yıldır evliyim ama salmaya basladım hep makyaj yapnca bakıncada yüzüm eskiyor sanki bakımlı haline alısıncada bakımsız halin tuhaf gelıyor

merhaba canımm

merhabaa
bende bakimliydim aynanin onunden cikmazdimm evlendikten sonra bende salmaya basladim kendimi ki artik disari cikarken bile dogru duzgun bakmiom kendimi iyice saldimm offf

merhabaa
bende bakimliydim aynanin onunden cikmazdimm evlendikten sonra bende salmaya basladim kendimi ki artik disari cikarken bile dogru duzgun bakmiom kendimi iyice saldimm offf

Sabah kalk kahvaltıyı hazırla,eşin uyusun o sırada,sonra onu uyandır yemek yiyin,masayı toparla,mutfağı toparla temizle,bu sırada eş oturma odasında tv karşısında çay keyfinde.Sonra evi toparla,son kalkan yatağı toparlasa keşke ama toparlamayacağı için git yatağı,yatak odasını toparla.Sonra yine yemek hazırlıkları filan...
Yani beni gören hala bakımlı olduğumu söyler ama bekarken çok daha bakımlıydım.Nöbet dışında günüm böyle geçiyor ve herşeyi tek başına yapıyor iken eşime güzel görünmek için süslenmek zoruma gidiyor bazen...Yani saçım başım topludur,temizimdir,makyaj olmasada makyaj kalıntısı da yoktur yüzümde,genelde güzel giyinirim evin içinde.Dekolteli giyinince zaten bir bölgeye dikkat çekiyorum,gerisi kaynıyor.:)
Ayrıca Bekarlar kendisini süslüyor sadece,biz evimizi,yemeğimizi,çocuğumuz varsa çocuğumuzu daha sonra kendimizi süsleyebiliyoruz eğer vakit kalırsa (

Son düzenleme:

hakkatten boyle ya su bu derken suslenmeye vakit kalmiyorki haklisiniz...evi topla temizle yemegi hazirla ne ara suslenecek insan yada aman bosver diyip gecistiyioruz bana gore evimmdede pijamayla dolasmiicaksam nerde dolasicam diyorum ama yanlis oldugunu bile bile yinede dolaniyorum

kesinlikleee katılıyorum evlenirken 64 kiloydum 78 kiloya kadar çıktım düşüünüünnn bence insan beker hayatından evlilik hayatına geçince hemen adapte olamıyor olana kadar da kilo alıyor kısacası bunalıma giriyor

insan evvela kendisi için yapmalı bakımı
erkeklere yada cevreye güzel gorunmek için süslenip püslenirseniz 3.de salarsiniz kendinizi
bana göre kadın evlendikten sonra daha dikkat etmeli kendine
tabi daimi mutluluk istiyorsa evliliğinde

selam gurbaaa hatirladinmi beni ben kümes hayvani

insan zaten kendi icin suslenmeli ki evli insan saten erkeklere yada cevreye suslenmez...bu soyledigin bekarlar icin gecerli...haklisin kadin evlendikten sonra dahada dikkat etmeli esini mutlu etmek icin bizde bu sorunun yanitini ariyok iste insan nie bakimsizlasiyor acaba ALAN ALDI hesabimi bilemedim...ben evde rahat etmeyi severim yuzumu hergun bi ton makyajla heba edemem ama kiyafete ceki duzen versem iyi olcek...

bide su var esler zaten her zaman calisiyor bir iki saat beraber oturuyoruz bu iki saat icinde aman ne gerek var bosvermi diyoruz acep:26:

seni unutmak ne mümkün kız
eşim ne der biliyo musun?
"kadınlar erkekler için değil kadınlar için süslenir"
sanırım çok doğru
bizler dısari çıktıgımızda gozumuz genellikle kadınların üstünde olur
kim ne giymiş? ne takmiş ne sürmüş saci nasıl başi nasıl...
medeni durumumuz değiştirmiyo yani kadınsal içgüdülerimizi :)

bide su var esler zaten her zaman calisiyor bir iki saat beraber oturuyoruz bu iki saat icinde aman ne gerek var bosvermi diyoruz acep:26:

hem senin dedğin gibi hemde bir süre sonra doğallaşıyoruz iyice zaman geçtikçe alışıyoruz nasıl olsa beni her halimle beğeniyo seviyor diyoruz galiba o yüzden.aman bu sıcaklarda da insanın hiçbir şey yapası gelmiyo vallaa.

o kadar kotu icerik yaptim seni ama ceza vermediler tüh tüh

bak bu dogru iste kadinlar kadinlar icin suslenir...guzel kadin gorunce ondan daha guzel olmak ister esin dogruyu soylemis ha bende bakarim ne giymis saci nasil felan

gurbaa'ya katılıyorum,
öncelikle yapacaksanız kendiniz için yapın,
bende sabah işe gitmeden duşumu alır makyajımı yaparım,
her daimde bakımlı olmaya özen gösteririm.
Bekarken nasılsam evlendikten sonra dahada dikkat etmeye başladım,
ee bekarken kimse görmezdi bacaklardaki tüyleri, şimdi durum çok farklı,
tek başına yaşamıyoruz sonuçta

bize gore dogallik ama eslerimiz memnunmu acaba bu dogalliktansen diyorsun ya beni her halimle seviyor aslinda bu sozle biz kendimizi avutuyoruz esler her zaman bakimli es ister bunu bile bile bakmiyoruz kendimize dedigin gibi bu sicaklardada hic cekilmiyor kisinda havalar soguk en iyisimiii amaaaaaaan salla

haklisin ama bastan nasil baslarsan oyle gidiyor demekki saldikca saliyoruz kendimizitamam diyorum yarin basliyorum kendime bakmaya sabah kalkiyorum su isi yapim surayi temizlim derkene aksam oluyor gene bakimsiz olarak kaliyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…