Merhabalar. O kadar çok kafam karışık ki buraya yazmak istedim. Görüştüğüm biri var ve onu çok seviyorum . Hem arkadaşım hem dostum hem de sevdiğim kişi kendisi aramızda çok değişik bir bağ var . Şöyle bir şey var ben büyük bir şehirde yaşıyorum kendisi ise benden 3 saat uzaklıkta başka bir şehrin ilçesinde yaşıyor. Evlendikten sonra buraya yerleşmek istiyor. Ve hiç bir şekilde burdan da ayrılmayı düşünmüyor çünkü tek çocuk ve annesini de bırakmak istemiyor babası da vefat etmiş . Bu konu yüzünden çok tartıştık ben büyük bir yerden küçük bir yere gitmek istemiyorum orda sıkılacağımdan da eminim bana sağlayacağı imkanlar kısıtlı bu bir gerçek. O da ayrılmak istemiyor ben de istemiyorum. ama bu konuda da uzlaşamıyoruz. Bazen mantığım ağır basıyor olmaz çok sıkıntı yaşarsın mutsuz olursun diyor bazen de sevdiğinle olursun diyor. Tecrübeli arkadaşlar ya da fikrini söylemek isteyenler yazabilir mi çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
ikiniz de çalışır, işi için tayinle gitmek durumunda kalırsanız ok.. ama bu adam belli ki anacı biri.. evlendikten sonra annem de annem dediğinde o çok değişik dediğiniz bağdan eser kalmaz orasını bi baştan belirteyim.
büyükşehrin nimetlerine alışmış insan ilçede yaşayamaz.. aşk öyle sonsuza kadar sürmüyor.. o sevdiğim için dağları delerim, samanlıkta da yaşarım safsataları çoook geçmişte kaldı.. biraz realistik bakmak lazım olaya..
kısacası bence olmaz.. evlilikler de mutsuzluk üzerine kurulmamalı kesinlikle..