- 28 Kasım 2014
- 334
- 227
- 43
- 36
- Konu Sahibi Loresima89
-
Mezıniyetini beklemek , baba evinde evli olarak koca yolu beklemekten daha iyi değil mi? Herkes bu defa da nerede senin kocan diye sorarlar.bu sefer de onu takarsın.
Hakkında hayırlısı olsun.ben olsaydım mezuniyeti beklerdim kafam eahat bişekilde evlenirdim.ayrıca kış gelini olmayı da istemezdim:)Evet haklısınız da şöyle bişey de var;
Eşim her istediğinde buraya gelemiyor bir sürü prosedürü vs var sorunlu bi ülke..nikah tarihini de en fazla 6 ay önce alabiliyoruz..
Eylülde geldiğinde Şubat için alamazsak bir daha gelişi ne zaman olur belli değil..Artık çok sıkıldım bu durumdan :/
Evlenip ,kendi evinde yaşayıp, kendi kurallarının geçerli olduğu evinden çıkıp ,baba evine gitseydin ozaman baba evinde tekrar yaşamak zor gelebilirdi.bu şekilde zaten babanın evindesin düzenin degismicek ki yaşamına devam edeceksin.sevgilinle tatil yapıp evine geldin diye düşün. İmza atınca başka bişeye dönüşmüyor hayat.bukadar buyutmeyin. Esinizi sevdiniz anladık ta,kac yıllık babanızın Evimi ağır gelecek size.hemde daha oradan cikmamisken. Zaten özlem cekiyormussunuz 4 5 ay daha çekin bişey olmaz.abartmissiniz biraz bence.
Ben cok mantiksiz buldum. 6 sene flort ederken baskalarinin lafi falan onemli degil de su 5 ay mi onemli oldu. Hem zaten evlilik yssanmayacak ki sadece imza atilacak. Baba evine donmek ne demek? Baba evinden cikmiyorsun ki donesin. Bosansan ds donsen anlarim. En guzeli okulu bitirip is bulup kendi ayaklarinin uzerine bastiktan sonra evlenmek.Evlilik bu kadar da matah bir sey degil. Bu kadar da abartma. Acele etmene gerek yok. Bi okulunu bitir. Bu kadar sene flort ettin de 5 ay mi batti?
hem du gunah islemek diyordun ya.. yapma. Sevgilin kafana silah mi dayiyor sanki.
Ben daha önce de bir konu açmıştım okulum bitmeden evlenmek hatta hamilelik diye..27 yaşım bitiyor olacak o zaman..
Ailemde erken menopoz geçmişi var belki de acelem biraz bundandır..
Neden sert çıkıldığına anlam veremiyorum..
Okul bitince zank diye işe de giremeyeceğim önümde kpss engeli var ögretmen adayıyım..
Eğer yaşım 20 olsaydı dediklerinizde haklıydınız..
Siz sadece nikah kıymayacak mısınız?
Bazı aileler nişandan sonra hemen nikah kıydırıyor sizinki o hesap olacak. Nikahı kıyılan nişanlı kız olacaksınız yani. Ben bunu böyle anlıyorum.
Hani nikah kıyılıp aynı evde yaşayacak olsanız neyse de bu evlilik olmuyor. Siz nikah kıyıp balayına gideceksiniz sonra geri eve döneceksiniz değil mi? Ben buradan + olarak sadece başbaşa bir tatil çıkarıyorum.
Yanlış mı anladım acaba sizi
Hayır bildiğiniz törenli nikahlardan..gelinlikli:) düğün olmayacak zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?