- 18 Şubat 2015
- 595
- 935
- 43
- 33
- Konu Sahibi Loresima89
-
Ailen balayina gitmene izin verecek mii ?? Anladigim kadariyla eşin öğretmen .. inşallah mutlu olursun bence babaevinde mutlu olursunArkadaşlar Eylül'de nişanım var inşallah..
Aynı zamanda üni son sınıfa geçtim bu sene yaşım 26..
6 senelik de bir ilişkim var sözlümle..
Mesele şu ki kendisi yurtdışında 1 sene daha çalışacak..
Normalde seneye bu zamanlar evlenecektik ben ise Şubat ayında evlenmek istiyorum..
Uzun süreli ilişkisi olanlar bilirler hem çevreden artık siz evlenmediniz mi soruları..
Hem benim dini hassasiyetlerim..günahların ağır gelmesi vs..gibi sebepler buna itti beni..
Sözlüm de evleniriz Haziranda mezun olana kadar babanda kalırsın diyor zaten dört beş ay birşey oluyor..
Yani ne o buraya gelebiliyor ne ben onla gidebilirim mezun olmadan..
Sizce nikahlı bi şekilde baba evinde yaşamak zor mu gelir insana..bir de diyorlar eşin olunca farklı bir bağın oluyor artık sevgili gibi olmuyorsun..vs..böyle bi durum yaşayanınız var mı..
Yani düşünün nikah oluyor balayına gidiyoruz o türkmenistana dönüyor ben babaevine :/ öff
Okadar sene günah dememiş idare etmişsiniz. Şu 5 6 ay içinde yanyana degilkenmi günaha gireceksiniz. Kusura bakmayinda webcam açmak bile günah demissinizde, ben buna güldüm.nisanlilar günaha girmiyormus webcam açınca. hadi yine iyisin muftulukten açıklama geldi simdi. ayrıca sizi bu saçma bahanelerle evliliğe pek meraklı gördüm. Biz nedesek boş evleninde rahatlayin ohh...Düğün yapmayacağız..Törenli nikahlardan olacak..
Nikah kıyıp balayına gitmek şart değil biz zaten alışkınız ayrı olmaya buna takılmayınız..İsterse hemen o gün gitsin..
En büyük mesele günahlarımız..Günah deyince illa en uç nokta akla gelmesin bu bir dini algılayış meselesi bize göre elele tutuşmak dahil webcam vs birçok şey günah ama nefis de var zorlanıyoruz..Ve artık 1 ayın hesabını yapar oldum..
6 sene keyiften beklemedik kürt-türk evliliği yapıyoruz ailelerimize açamadık durumu..okul iş vs uzadı mecbur..
Tr de yaşıyoruz biliyosunuz tek çekincem insanların sözleri..
Okadar sene günah dememiş idare etmişsiniz. Şu 5 6 ay içinde yanyana degilkenmi günaha gireceksiniz. Kusura bakmayinda webcam açmak bile günah demissinizde, ben buna güldüm.nisanlilar günaha girmiyormus webcam açınca. hadi yine iyisin muftulukten açıklama geldi simdi. ayrıca sizi bu saçma bahanelerle evliliğe pek meraklı gördüm. Biz nedesek boş evleninde rahatlayin ohh...
Benim nikah olduktan 1.5 ay sonra dugunum olmuştu. Tabi biz balayi filan yasamadim düğün olmadan. Balayi yasayip annemin evine dönmek kotu olurdu psikolojik acidan babamin evini düşünemiyorum bile. Bence sizde balayina düğünden sonra gidin.Arkadaşlar Eylül'de nişanım var inşallah..
Aynı zamanda üni son sınıfa geçtim bu sene yaşım 26..
6 senelik de bir ilişkim var sözlümle..
Mesele şu ki kendisi yurtdışında 1 sene daha çalışacak..
Normalde seneye bu zamanlar evlenecektik ben ise Şubat ayında evlenmek istiyorum..
Uzun süreli ilişkisi olanlar bilirler hem çevreden artık siz evlenmediniz mi soruları..
Hem benim dini hassasiyetlerim..günahların ağır gelmesi vs..gibi sebepler buna itti beni..
Sözlüm de evleniriz Haziranda mezun olana kadar babanda kalırsın diyor zaten dört beş ay birşey oluyor..
Yani ne o buraya gelebiliyor ne ben onla gidebilirim mezun olmadan..
Sizce nikahlı bi şekilde baba evinde yaşamak zor mu gelir insana..bir de diyorlar eşin olunca farklı bir bağın oluyor artık sevgili gibi olmuyorsun..vs..böyle bi durum yaşayanınız var mı..
Yani düşünün nikah oluyor balayına gidiyoruz o türkmenistana dönüyor ben babaevine :/ öff
Ben daha önce de bir konu açmıştım okulum bitmeden evlenmek hatta hamilelik diye..27 yaşım bitiyor olacak o zaman..
Ailemde erken menopoz geçmişi var belki de acelem biraz bundandır..
Neden sert çıkıldığına anlam veremiyorum..
Okul bitince zank diye işe de giremeyeceğim önümde kpss engeli var ögretmen adayıyım..
Eğer yaşım 20 olsaydı dediklerinizde haklıydınız..
yasanır baba evınde ne olacak kı bende yasadım hıc bıseycık olmaz merak etme :) ama ınsanların laflarına kulaklarını tıka. ınsanların agzı torba degıl bukesın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?