Evlendikten Sonra Bir Süre BabaEvinde Yaşamak..

Bence mezuniyetten önce, evlilik filan düşünmeyin..
Psikolojik olarak da zorlanırsınız,manevi açıdan da özlem çekmek zorunda kalacaksınız filan...

Ailen balayina gitmene izin verecek mii ?? Anladigim kadariyla eşin öğretmen .. inşallah mutlu olursun bence babaevinde mutlu olursun

Ne acelen var dini hassasiyetleri 6yıl düşünmeyip 5 ay için takıntı yapmak niye?ayrıca elalemin laf etmeside saçma 6 yıl tamam hadi kimse bilmeden görüştün lafını etmediler diyelim, şimdi sözlüymüssün eylülde nişanın olacakmış sevgiliyken laf etmeyen nişanlıyken ne karısır.hiç geçerli sebepler değil bunlar ayrıca çok gereksiz ataman olur mecbur olursun anlarım.bekle gelince evlen,sen iyimi olcak sanıyorsun balayına gidip babanın evine dönmeyi daha bastan aranıza sogukluk sokacaksın.adam senle yatıp sensiz yatmaya alışacak.bekle gelsin hiç sensizliğe alışmasın.

Niye nikah kıyıp balayına gidiyorsunuz. Biz de üç dört ay önce kıydık. Sonra düğüne kadar ayrı kaldık. Balayını da o zaman yaptık. Zaten bir sürü insan önce kıyıyor. Eş durumu için lojman için falan. Benim bildiklerim hep düğünü bekliyor. Yani kağıt üstünde evlilik oluyor bir süre

Ben Mayıs ayında evlendim. Eşim başka bir ilde görev yapıyor seneye çıkacak inşallah tayini. Ev açmamız rağmen ailemde kalıyorum iki aydır hiçbir sorun da yaşamadım. İmza atınca bir şey değişmiyor sen yine anne babanın evladı oluyorsun :) Kafana takma bence ben böyle çok rahatım arada eşim geliyor arada ben gidiyorum hiç de sıkıntı yaşamadım. Hala sevgili gibiyiz evlenince statu atlamiyorsun :)) değişik bir şey olmadı tek fark artık buluştuğumuzda cinsellik var evlendik zaten o da olsun artık di mi :)

Düğün yapmayacağız..Törenli nikahlardan olacak..
Nikah kıyıp balayına gitmek şart değil biz zaten alışkınız ayrı olmaya buna takılmayınız..İsterse hemen o gün gitsin..
En büyük mesele günahlarımız..Günah deyince illa en uç nokta akla gelmesin bu bir dini algılayış meselesi bize göre elele tutuşmak dahil webcam vs birçok şey günah ama nefis de var zorlanıyoruz..Ve artık 1 ayın hesabını yapar oldum..
6 sene keyiften beklemedik kürt-türk evliliği yapıyoruz ailelerimize açamadık durumu..okul iş vs uzadı mecbur..
Tr de yaşıyoruz biliyosunuz tek çekincem insanların sözleri..

Bütün hayatınızı elalem ne der diyerek geçiremezsiniz. Elalem dediğiniz insanlar önce kendilerine baksınlar zaten her şeyi dört dörtlük de yapsanız konuşacak olan yine konuşur. Bırakın böyle düşünerek kendinize eziyet etmeyi. Baba evinde yaşama olayına gelince, sadece bir imza atacaksınız. Bir imza babanızın evini size dar edecekse yarın evlendiğinizde ailenizin evine kalmaya bile gidemezsiniz siz. İnsan ailesine bir imzayla yabancılaşır mı yahu, etmeyin. Şartlarınıza uyan neyse onu düşünerek hareket edin derim ben. Yoksa bu evlilik meselesi size de eşiniz olacak kişiye de kabus olur çöker bilmiş olun.

Okadar sene günah dememiş idare etmişsiniz. Şu 5 6 ay içinde yanyana degilkenmi günaha gireceksiniz. Kusura bakmayinda webcam açmak bile günah demissinizde, ben buna güldüm.nisanlilar günaha girmiyormus webcam açınca. hadi yine iyisin muftulukten açıklama geldi simdi. ayrıca sizi bu saçma bahanelerle evliliğe pek meraklı gördüm. Biz nedesek boş evleninde rahatlayin ohh...

Prag'ta işler farklı işliyor olabilir.. Haddinizi bilin..Kimseden fetva almak için açmadım konuyu,sosyolojik açıdan sonuçlarını dinlemek istedim yaşayanlardan..Evliliğe hevesli olmak da ayıp/gülünecek/üzerinden karşı tarafı hedef alacağınız bir durum değil..Konu kilitlensin rica ederim..

Türk Kürt evliliği vs gibi sorunlar varsa millet yine konuşur evlenip babanın evine gelsen de evlenmesen de

Hani desen ki evleneyim de arada ziyarete gidebileyim şimdi gidemiyorum anlarım

Madem öyle Eylül'de evlenin adam bir daha git gel yapmasın ya da sen git orda konsoloslukta evlenin hemencecik ona da izin vs sıkıntı olmaz

Benim nikah olduktan 1.5 ay sonra dugunum olmuştu. Tabi biz balayi filan yasamadim düğün olmadan. Balayi yasayip annemin evine dönmek kotu olurdu psikolojik acidan babamin evini düşünemiyorum bile. Bence sizde balayina düğünden sonra gidin.

Sizin kendinize göre sebepleriniz var evlenmeyi daha uygun görüyorsunuz. Ben olsam yapmazdım ama istiyorsanız yapın çevre sorun olmaz bunu yapan çok memur var. İnsanlar laf edecek bişey her zaman bulurlar. Ancak şunları da düşünmenizi tavsiye ederim. Birincisi evlilik tarihi için kız tarafı olarak siz ısrar edecekseniz bu pek hoş olmaz. İkincisi şubatta nikah sonra düğün diyorsanız karşı tarafa istediğiniz şeyleri yaptiramayabilirsiniz çünkü o zaman gelin cepte gözüyle bakacaklar.

Anlamadığım yani ailenizde menapozun erken olması ve sizin yaşınızla ne alakası var ki.. Zaten nikah yapıcaksınız O gidecek.. Balayında hamile kalmayı planlıyorsunuz o zaman,, okul bitmeden??

Siz evlenmek istiyorsunuz,, bana sadece sebep arıyorsunuz gibi geldi

Haa bir de insanların yaptığı yorumlara dayanamıyorsanız konu açmayın,, sonra da konu kilitlensin falan.. Bizde zaman ayırıp okuyup, yorum yazıyoruz ama.. sanırım hepimizin evlen demesini bekliyordunuz sevgili arkadasım ama dısardan gözler olarak size yardımcı olmaya calıstık, dikkat edersen çok istiyorsan evlen ama mantıksız ddemiş herkess

yasanır baba evınde ne olacak kı bende yasadım hıc bıseycık olmaz merak etme :) ama ınsanların laflarına kulaklarını tıka. ınsanların agzı torba degıl bukesın...

yasanır baba evınde ne olacak kı bende yasadım hıc bıseycık olmaz merak etme :) ama ınsanların laflarına kulaklarını tıka. ınsanların agzı torba degıl bukesın...

1. bükmek değil büzmek
2.laflara kulak asmıyacaksa, buraya fikrimizi sormak için konu açmasın. Biz burda durup dururken yoldan geçene laf söylüyoruz gibi bir izlenim yaratıyorsunuz

bazen su altı ustu nıkah bıle ne kadar abartılıyor
nıkahlı kadının babasının evınde duramazmıs basarlarmıs onu valla sız acıkmısınız kapalımısınız bılmıyorumama ben basbaya bunu cınsellık olarak yoruyorum ne ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…