- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.514
- 248
- 38
- Konu Sahibi Loresima89
-
Nikah kiyip dugun sonra yapanlar var o zamam.oyle.olabilirEvet haklısınız da şöyle bişey de var;
Eşim her istediğinde buraya gelemiyor bir sürü prosedürü vs var sorunlu bi ülke..nikah tarihini de en fazla 6 ay önce alabiliyoruz..
Eylülde geldiğinde Şubat için alamazsak bir daha gelişi ne zaman olur belli değil..Artık çok sıkıldım bu durumdan :/
Nikahı şubatta kıyacak olsanız Türkiye'ye kesin dönüş yapmadan bir kez daha gelip gitmiş olacak. Tarihi martta alacak olsanız da Türkiye'ye kesin dönüş yapmadan bir kez daha gelip gitmiş olacak. Yani masraf boyutu aynı, değil mi?6 ayda bir gelebildiğini düşününce,bu gelişinde nikah tarihi alamazsak Martta tekrar gelmesi gerekecek sırf işlemler için..
Her gelişi bir ton masraf vs..Aslında en mantıklısı şubat gözüküyor..
sadece çekindiğim çevre işte..Okulu beklediğimizde seneye ağustosta anca olur dediğim gibi uzadıkça uzadı artık yoruldum
hem her geldiğinde günah işlemek psikolojimi bozdu :/ herkese değerli yorumları için teşekkür ederim
Her geldiğinde nasıl bir günaha giriyorsunuz onu da anlamadım
Ben de bunu yazacaktım unutmuştum
Yani zaten görüşemiyorsunuz öpüşüp sevişemiyorsunuz
Telefon ile konuşmakta da günah nerede
Tanışma aşaması işte nişan aşaması
Bir de 6 yıl diyorsunuz yani günahda size göre bunlar 6 yıldır da günahtır 6 yılın günahı yanında 6 ayınkinden bir şey olmaz bence
Arkadaşlar Eylül'de nişanım var inşallah..
Aynı zamanda üni son sınıfa geçtim bu sene yaşım 26..
6 senelik de bir ilişkim var sözlümle..
Mesele şu ki kendisi yurtdışında 1 sene daha çalışacak..
Normalde seneye bu zamanlar evlenecektik ben ise Şubat ayında evlenmek istiyorum..
Uzun süreli ilişkisi olanlar bilirler hem çevreden artık siz evlenmediniz mi soruları..
Hem benim dini hassasiyetlerim..günahların ağır gelmesi vs..gibi sebepler buna itti beni..
Sözlüm de evleniriz Haziranda mezun olana kadar babanda kalırsın diyor zaten dört beş ay birşey oluyor..
Yani ne o buraya gelebiliyor ne ben onla gidebilirim mezun olmadan..
Sizce nikahlı bi şekilde baba evinde yaşamak zor mu gelir insana..bir de diyorlar eşin olunca farklı bir bağın oluyor artık sevgili gibi olmuyorsun..vs..böyle bi durum yaşayanınız var mı..
Yani düşünün nikah oluyor balayına gidiyoruz o türkmenistana dönüyor ben babaevine :/ öff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?