- 28 Kasım 2014
- 334
- 227
- 43
- 36
- Konu Sahibi Loresima89
-
1. bükmek değil büzmek
2.laflara kulak asmıyacaksa, buraya fikrimizi sormak için konu açmasın. Biz burda durup dururken yoldan geçene laf söylüyoruz gibi bir izlenim yaratıyorsunuz
bazen su altı ustu nıkah bıle ne kadar abartılıyor
nıkahlı kadının babasının evınde duramazmıs basarlarmıs onu valla sız acıkmısınız kapalımısınız bılmıyorumama ben basbaya bunu cınsellık olarak yoruyorum ne ayıp
çok pardonda 6 yıl sevgililik yaşa sonra günah de.sen cinsellikten dolayı bu kadar erken istiyorsun kabul et.nikahı erken kıy illa birşeyler yapmak zorunda değilsin nikahlanır nikahlanmaz.eşin buraya gelince düğün yap.
artık herkes düğünden bir kaç ay önce nikah kıyıyor düğünü geç yapıyor.ama herkes kendi baba evinde duruyor.
ayrıca baba evi cehennem değil çıktığın yeri neden böyle lanse ettin anlamadım.
milletin lafı sen nikahlıyken baba evinde kalmana ise 6 yıldır oğlanla ama evlenememişte derler.
babalar dağdır ve sen o dağın eteğindeyken istediklerini desinler tıka kulaklarını
ben cınsellıgı tabu olarak goren bırı degılım kesınlıkleİş açıklığa kapalılığa gelirse cidden üzülürüm..Cinselliği ayıp olarak görmek de patolojik bir vaka o ayrı...
Kaldı ki meselemizin beraber olmak olmadığını da söyledim..
ben cınsellıgı tabu olarak goren bırı degılım kesınlıkle
ama soyledıgınız sey cok komık gelıyor
nıkahlıyken baba evıne sıgmak zor
neden yahu neden :) ote yandan 6 senedır gunah olmayan seyler sızı basmıs gıbı geldı
ben cınsellıgı tabu olarak goren bırı degılım kesınlıkle
ama soyledıgınız sey cok komık gelıyor
nıkahlıyken baba evıne sıgmak zor
neden yahu neden :) ote yandan 6 senedır gunah olmayan seyler sızı basmıs gıbı geldı
Bu arada o artık evlenelim bıkkınlığını bilirim. Biz de 6. senede evlenebildik. Etrafı çok sallamamıştım ama 6 senedir 1000 km mesafede, istediğin zaman sarılamadığın, göremediğin biriyle bir şeyleri yürütmeye çalışmak zordu. herkes el ele kol kola gezerken sen telefonunla geziyorsun:) En kötü yanı da artık evlilik için heyecan duymamaktı. Artık "off bitse de gitsek" durumunda ciddi bir bıkmışlık vardı. Bu yüzden ben de atamamın çıkmayacağını tahmin ede ede 4 ay önceden nikah yapmıştım.
Kulak asmamak ne demek? Herkesin mesajını tek tek okuyup beğeniyorum..değerli yorumlarınız için teşekkür ederim diyorum..
Konu açıp sonra yorum yazan insanlara hakaret eden kullanıcılar da var burda..
Ama biri haddi olmadan müftülükten haber geldi gibi dini değerlerime alayvari atıfta bulunursa teşekkür edecek halim yok..
Bazen gereksiz şeyleri büyütüyorsunuz..Sonra da mesaj yazdığınız için minnet duymamızı mı bekliyorsunuz..
Vaktiniz çok değerli ise gidip bilimsel araştırma yapın
Benim de telefon çalınca midem bulanıyordu artık, telefondan bıkmıştım inanılmaz derecede. Ama benim ailem balayı durumunu sorun yapmıştı sizin aileniz bu duruma nasıl bakıyor? Sorun etmiyorlarsa neden olmasın ama evliyken beklemek daha zor. Ne evinde rahat edebiliyorsun çünkü gideceksin, ne eşinle buluştuğunda rahat edebiliyorsun çünkü eviniz yokTamamına katılıyorum..aynı şeyleri yaşamışız..
Artık liseli aşık gibi mesaj yazmaktan bıktım
Kağıt üstünde de olsa artık evli olalım ve zaman öyle aksın sevgililikte 7. sene değil evlilikte 1.senemiz olsun istiyorum..
ya Rabbim, senın psikolojın bozuk gıt kım bozduysa ona cemkır kızım. şu mubarek kadır gecesınde benı kotu soyletme. ayrıca ıstedıgım seyı ıstedıgım sekılde soylerım bknz.1. bükmek değil büzmek
2.laflara kulak asmıyacaksa, buraya fikrimizi sormak için konu açmasın. Biz burda durup dururken yoldan geçene laf söylüyoruz gibi bir izlenim yaratıyorsunuz
sana dedım kulaklarını tıka dıye.Kulak asmamak ne demek? Herkesin mesajını tek tek okuyup beğeniyorum..değerli yorumlarınız için teşekkür ederim diyorum..
Konu açıp sonra yorum yazan insanlara hakaret eden kullanıcılar da var burda..
Ama biri haddi olmadan müftülükten haber geldi gibi dini değerlerime alayvari atıfta bulunursa teşekkür edecek halim yok..
Bazen gereksiz şeyleri büyütüyorsunuz..Sonra da mesaj yazdığınız için minnet duymamızı mı bekliyorsunuz..
Vaktiniz çok değerli ise gidip bilimsel araştırma yapın
Tanrı ne der? Ne demek ki..Nişanlınız ile günahlarınızdan söz etmeniz bana tuhaf geldi açıkcası evlenince o günahları işlememiş mi olacaksınız? İnsanlar belki "evlendi artık" der ama tanrı ne der bilemeyiz. Kesinlikle yanlış anlaşılmasın bu yüzden sizi eleştirmiyorum yalnızca bu kısma niye takılıyorsunuz anlamadım sonuçta beden, keyif, hayat sizin tabiki dilediğinizi yaşarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?