evlendikten sonra değiştiniz mi?

Setrinisa

Dert etme, dua et...
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
1.643
91
363
Merhaba arkadaşlar;
evlendikten sonra karakterinizde değişiklik oldu mu? olduysa da bunlar iyi mi yoksa kötü
yönde mi?
şimdiden paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum...

Aynı benim.Karakterimi,kişiliğimi değiştirmem.Öyle bir durum da söz konusu olmadı zaten.bayanssulusmile

Benim karakterimde bir değişiklik olmadı tatlım. Evlenmeden önce nasılsam yine aynıyım deli dolu, kıskanç, accuk psikopat, keline çooook aşık.lülülülülülü

siz değişmedi demişsiniz ne güzel
bende değişiklik oldu mesela daha duygusal ve alıngan oldum
bide haksızlığı hazmedemez oldum maalesef...

ben görüntü olarak değiştim.........başka öyle kaydadeğer bir değişimim olmadı.....

bekarken erkek gibi giyinirdim etekten nefret ederdim ama şimdi giyiyorum süsleniyorum gezmeyi hiç sevmezdim ama şimdi eşimle gezmek hoşuma gidiyor.....azda olsa utangaçtım çekingendim öyle herşeyi konşamazdım ama şimdi tamamen yırtıldı ar damarım hiç bişeyden utanmıyorum açıkça herşeyi konuşuyorum............
aaaaa tabi baya zayıftım bir zamanlar göbeğim ve enli bir basene kavuştum çocuk sevdasına.........eşimde sadece bu değişimimden şikayetçi

ewet deyişiyoruz herkes deyişir deyişmeyen tek şey deyişmenin kendisidr....... hayatla yüzleşiyoruz sinirleirimz bozuluyor ve bu da bizi deyiştiriyor ......

aynen bende senin gibi giyim ve gezme konusunda değiştim artık daha kokoş ve gezmeleri seven biriyim
ama ben daha çok içime kapandım, çekingen oldum eski girişken ve atılgan ruhum kalmadı

evlenmeden önce daha sakindim şimdi sinirli oldum herşeye parlıyorum alınganım-tatlicadiarzu-

ben evlenmeden önce daha umursamaz ve rahattım,ama evlenince ele karışınca çok değiştim..asabileştim,hırçın bi hal aldım,kendimi savunma içgüdüsü olsa gerek beni değiştirdi sempatiksalakcinni

ben evlenmeden önce daha umursamaz ve rahattım,ama evlenince ele karışınca çok değiştim..asabileştim,hırçın bi hal aldım,kendimi savunma içgüdüsü olsa gerek beni değiştirdi sempatiksalakcinni

aynen canım katılıyorum el kapısı dene şey bu olsa gerek değil mi?

karakterde değişim olmaz bence.. ama hepiniz evlendikten sonra değişen hatta çok değişen insanlar görmüşsünüzdür.. bu karakter kayması değil,sadece içinde biriktirdiklerinin uygun bir zeminde ortaya çıkmasıdır bence.. bide bekarken hepimiz asıp keseriz şöyle olursa böyle yaparım böyle olursa asla taviz vermem filan diye.. hatta o kadar eminizdirki kendimizden, çevremizdeki ailemizdeki evli olan insanları acımasızca eleştiririz.. ama kazın ayağı öyle değil.. yuva kurmak onu sürdürebilmek akıllı kadın işidir.. işimize gelmeyen, hoşumuza gitmeyen her durumda bekarken konuştuğumuz gibi arkamızı dönüp gitseydik sanırım hiç bi evlilik yürümezdi.. aslında bence evliliğin ilk yıllarında ortaya çıkan tatsızlıkların çoğu bekarken kendinize verdiğiniz sözlerin hiç birini yapamadığınızı görmek ve bu sebepten dolayı kendinize kızmanız... şuanda nerdeyse 30 yaşındayım.. eğer bekarken düşündüklerimi şuan düşünseydim, sanırım benim için hiç iç açıcı olmazdı:)) 20 yaşındayken, evlendiğim adam bana karışamaz, istediğim gibi gezerim, istediğimi giyerim, kararlarımı kendim veririm gibi çok çılgın düşüncelerim vardı:)) ee şimdi çark etmem karakterimin değiştiğini değil araziye uyduğumu gösterir:)) evlilik doğru insanı bulduğunuz zaman harika bişey herkese tavsiye ederim:)

Cazgırlğım gitti biraz.. kaydirigubbakcemile3
Sivri,gergin ,huysuz bir tiptim..
Sakinleştim..

Geçen gün annemle evden cıktık bir yere gidiyorduk yolda annemin eski iş yerinden bir arkadasını gördük 5 sene önce mini mini çıtı pıtı çok güzel bir kızdı..evlendi şimdi kızı 3 yasında falan evliliğin ve cocuğun bir insanı olumsuz anlamda nasıl değiştirdiğini tam anlamı ile gördüm resmen ..
Okadar bakımsızlasmıs,kilo almıs,gözlerinin altı morarmıs,yüzü pul pul olmuş.durumları kötü de değil istese spor salonuna da gidebilir.
onu bunu bilmiyorumda bazı kadınlar hakkaten doğumdan sonra o eski güzelim naif hallerinden eser kalmıyor,açıkcası eşleri ne düşünüyordur merak etmeden edemiyorum:.

sevgili denizzelda ben görüntü olarak değil de psikolojik olarak değişimi sormuştum
ama sende farklı bir bakış açısı getirmişsin evet kadınlar genelde evlendikten sonra pespaye bir havaya giriyolar

sevgili setrinisa söyle düşün canım :)
fön çektirdiğinde iki kalem çekip ruj sürdüğümüzde biz bayanlar daha mutlu bir psikoliji içerisinde olmuyor muyuz?

tabiki senin demek istediğini anladım tecrübem yok pek o konuda bilemicem onu..
sadece annemle babamın evliliğinde babamın en cok kavga ettiği annemle,onun kendine bakmamasaydı ve inatla da bakmazdı o ayrı..ciddi kronik kavga sebebi olmustu evde

aslında haklısın canım evet biz bayanlar ne zamn dış görünüşümüze dikkat etsek kendimize güvenimizi artırıyoruz
ama salaş bir görüntü her zaman toplumda dışlanmaya bu da içine kapanık bir ruh haline sebep oluyor
yorumun için teşekkür ederim:)

umursamaz vurdumduymazdım sorumluluk sahibi oldum :1closedeyes:
bendeki tek değişim buuuu yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…