evlendikten sonra değiştiniz mi?

bekarken anlayışlı her daim güleryüzlü ve daha bir sabırlı idim...insanları kırmamak için öyle özen gösterirdim ki....
ya şimdii......
...kaba olacak biraz ama daha bir yırtık olmasını öğrendim..
artık kırılıyorsam karşıdakini acımadan kırabiliyorum..
alttan alma özelliğim sıfırın altında....
ama herşeyin bir sebebi vardır boşuna böyle olmadım yani..
ilk zamanlar çok sustum, alttan aldım, idare ettim, görmezden geldim ve sonuç.... TEPEME BİNİLDİ...
böyle olmak istrmzdim ama şimdi bakıyorum da bu karakterimle kıymete biniyorum...
artık herkes nerede durması gerektiğini ve ne söylemesi gerektiğini gayet iyi biliyor..
alttan almayın aldıkça tepenize biner bu kaynana milleti

olmaz mı çok...
Hem sinirli oldum dahada hemde sakin.
Hem mantıklı hem mantıksız.
Hem duyduğunu yutan hem lafa cevapsız kalamayan.
Kısacası karmaşa oldum ben evlendikten sonra.
Neden mi dengesiz bir kayınvalidem var.
Burcundan mı geliyo dengesizliği ne :)) Dengesizliğiyle meşhur olduğundan kesin burcunu bana yaşatıyo !! ( :))

Son düzenleme:

ikizler mi kaynanan:)

Değiştim..Olumlu yönde daha çok ..Ama bu sadece evlilikten mi,yoksa büyümekle de alakalı mı ondan emin değilim ama ;yani evlilik mi beni büyüttü,yoksa büyümem, olgunlaşma dönemim evliliğime mi denk geldi?..Sanırım ikiside..

Kendi özdeğerimi daha iyi anladım,daha çok sevmeye başladım kendimi,daha esnek oldum,her doğru her yerde söylenmezmiş anladım,olumsuz bir durum ve duygu sen öyle algıladığın için kötüymüş,ona ne anlam yüklersen bunu öğrendim,çok daha mantıklı oldum,daha dingin oldu ruhum.

kırmızıyla çizdiğim yerlere sonuna kadar katılıyorum
evlendikten sonra habersiz bir yere gidemiyorum
tek başıma karar alamıyorum,ayrıca eşim evlendikten sonra daha
kavgacı olduğumu söylüyor :dilcikar: ama yinede evlilik güzel
arkadaşların dediği gibi doğru kişiyi bulduysanız harika bişey

ikizler mi kaynanan:)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok mu belli ettim kaydirigubbakcemile3
Umarım kimseyi kırmamış olayım :kedi:
aynen katılıyorum ...
Evet mecburi haberdar eilmelerim oldu benimde, tek değil çift yaşayıp karar verdiğimizi öğrendim.
Evliliğin zorla mücadel olduğunuda öğrendim söylediklerine ek olarak şekerim yerimseniben

Ah canım yaa ( Çok iyi anlarsın beni o zaman :)
Nedir bu bizim ikizlerden çektiğimiz değil mi ama :))
Zorluyor mu eşin seni ? Benim kayınvalide zorluyo valla.
Kadın gülerken ters cevap verebiliyor, o denli yani.
Bide kabul etse içim yanmayacak :) Ben öyle dengesiz değilim der durur :)

bekarken çok daha farklıydım
istediğimi yapar istediğim yere giderdim
her lafa verecek cevabım vardı ama şimdi söylerken bi kaç kez düşünüyorum kırmamak yanlış anlaşılmamak için
bekarken sevmediğim insanlarla asla konuşmazdım şimdi mecburen konuştuğum yüzyüze baktığım insanlar var
bekarken daha inatçıydım şimdi biraz daha yendim gibi bu huyumu
ayy baya uzar bu liste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…