aslında haklısın canım evet biz bayanlar ne zamn dış görünüşümüze dikkat etsek kendimize güvenimizi artırıyoruz
ama salaş bir görüntü her zaman toplumda dışlanmaya bu da içine kapanık bir ruh haline sebep oluyor
yorumun için teşekkür ederim:)
valla ben değişmedim ama eşim değiştiğimi sölüyor daha uysalmışım önceden
şimdi ise daha cok dişimi gösteriyormuşum:)
bende senin gibi çok daha uyumlu bir eş olmak isterdim
ama dış etkenler bazen insanı zorlayabiliyor
yine de çok şükür eşim de ben de başka insanlarla evlenseydik bu kadar mutlu olamazdık diyoruz
rabbim senin hanendeki huzuru hiç eksik etmesin inşaallah:)
O......Mavi......O canım ne yaptın sen ya mahvettin beni
Aileniz uzak şehirde oluyor eşinizden izin almanız gerekiyor kafanıza estiği gibi gidemiyorsunuz bekarken ben dinlemem onu çekip gelirim diyebiliyorsunuz belki de.
Ama evlendikten sonra değişiyor düşünceleriniz onu dinlemeden olmuyor .Bunun farkına varıyorsunuz.
Bekarken kendi annelerimize kzıınca bağırabiliyorduk belki de.Ama onun annesine bırak bağırmayı kızamıyoruz bile.Yutuyoruz denilenleri söylenilenleri laf sokulanları ...Herşeyi.
bu noktalara içtenlikle katılıyorum bekarken parka giderkendemi haber verecem ne saçma derdim
kayınvalideminde her türlü hayatıma müdahalesini ve imalarını o kadar güzel yutuyorum ki
ben bile kendime hayret ediyorum
Canım benim ...Evet kayınvalidelerimizin hayatlarımıza müdahalesini bile anlamsızken anlamaya çalışıyoruz bu da bir değişimdir :1hug:
Allah bundan sonra sabrımızı sınatmasın inşaallah...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?