Fransa'nın musluk suyuna vodka mı karıştırıyolar ne yapıyolar? Siz neyin kafasıyla verdiniz bu kararı? Ay ağzımı kapatamadım okurken.
Siz başkalarının ağzından çıkan bi iki güzel söze güvenip nasıl eş seçersiniz kendinize? Nasıl bi adrenalin tutkusudur bu, keşke bungee jumping yapsaydınız, hiç tanımadığınız bi adamla evlenmekten daha az riskli olurdu.
Ailesi ne diyecekti size acaba? "Bizim oğlan p.çin teki çok afedersin. Tek derdimiz de yurt dışına kapağı atmak. Senin gönlün varmış yokmuş çok da bi tarafımızda, etinden sütünden faydalanıcaz bi zahmet. "
Bunu demeyeceklerine göre allayıp pullayacaklar tabi ki, ailenizi de ikna etmişler bi güzel.
Evlenip yurt dışına yerleştikten sonra yaparsınız hemen bi tane de çocuğu, adam iyice bağlar elinizi kolunuzu. Sonra da gider hayatını yaşar. Size de sevdim de mi aldım der kalakalırsınız öyle.
Sen de ne felaket tellallığı yaptın diyebilirsiniz, ama bana aksini kanıtlayacak tek laf edemezsiniz çünkü adamı hiç tanımıyosunuz.
İnsanları tanımak onların ya da başkalarının ağzından çıkan lafa bakarak olmaz, deneyimle olur. Yanında olursunuz, olaylara verdiği tepkileri gözlemlersiniz. Yakacaksınız başınızı benden söylemesi.