- 29 Temmuz 2015
- 871
- 564
- 103
- 35
- Konu Sahibi gamzeklyci
-
odunluk bakidir bence. değiştirmeye çalışmayın,katıksızsa değişmiyo.ben de hayır dedim.. bunun 2 sebebi var, buyrun anlatayım
1. Erkekler hep aynıdır, birlikte bir hayatı paylaşmakla, haftada sadece kafelerde ya da sinemada bi kaç saat geçirmek arasında dağlar kadar fark vardır. Sorsanız erkekler de, karım evlendikten sonra çok değişti, her şeye dır dır ediyo derler. Sevgiliyken bu kadar dır dır etmezsin, çünkü her akşam kapıya çıkardığın çöpün atılmayacağını, son günü gelmiş faturaların ödenmeyeceğini, bilmem kimden binlerce lira borç alacağını bilmezsin. Ve bu küçük sorunların, edilen laflarla, hakaretlerle inanılmaz boyutlara gelebileceğini tahmin edemezsiniz. Bu yüzden hayır, erkekler değişmez. Hatta evlenince değiştiğini zannedip, canını sıktığı ve aşılamayacak sorunlar çıkardığı zamanlarda, değişir, düzelir diye beklersin ve yine değişmez!
2. Kadınlar evlenmeden önce evliliğe, sabahları birlikte uyanmak, olarak baktıkları için, romantik bi yapıdadırlar. Sevgililerinin bazı küçük minik huylarını, bi evlenelim ben onu düzeltirim diyerek kapattığı için, evlenince böyle değiştiğini düşünürler. Aslında kimse değişmez. Sadece olaylara ve durumlara göre tepki ve hareketleri değişebilir, bu da gayet normaldir.
ama kadınlar da kurtarmaya yönelik caba var en azındna erkekler öyle degil söyleyip sonra toparlamaya calısıyolar ama kadın son noktaya kadar sabrediyo hadi bi sans daha 1 sans daha diyokadınlar da en az erkekler kadar değişiyor.. tek taraflı bir değişim yok yani :)
ooo cok üzüldüm balayında bile ne oldu ki bu kadar 1 sene tanıyarak evlenmissin aslında yoksa be -n gibi kacakmısın sendeOyumu evetti. Ben de 5 aylık evliyim 1. Yıl kadar tanıdıktan sonra birbirimizi evlendik. Ne yazık ki değişiyor hele ki gidecek bir yerin yoksa ilk zamanların kanatsız meleği, beyaz atlı prensi kabusa dönüşüyor.işten stresli gelince ottan sebebe şamarını bile yemişindir. Tos pembe hayallerle evlenigorsun ah ne kibar anlayışlı iyi vs derken köprüyü geçince benimki gibi şamarı yiyorsun. Boşanmak isterdim başka bi seçeneğim olsaydı çünkü insan yeni evliyken bu kadar hayal kırıklığını kaldıramıyor. Ama sıcak bir yuvam olsun ailem olsun diyorsan katlanıyorsun. Balayında bile yerlerde sürüklenmiş biri olarak... Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın kimin iyi kimin kötü olduğunu Allah bilir..ama sabrın sonu selamettir ... Zamanla alışıp huzurlu güvenli yuvaya kavuşuruz. Ama Evlliliğinin ilk zamanlarını mutlu geçiren çiftlere hep gıpta edicem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?