• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra erkekler neden ailelerine duskun oluyorlar

Ben size yanıt vermişim aslında dün gece yazıcaktım size benim görümcem sizinle çok farklı bir düşüncede yani kendi aile içine başka el birinin girmesi onları biraz gariplestiriyo ilerde kısmet olursa ben de görumce olucam ama eminim ki sizin gibi olurum adaletli ve gelinle herseyi yapmak isterim şahsen ben kardeşim ondan kıskanmam tabi gelicek olan gelin iyi huylu çıkarsa. Şimdi burda mesela bi görümce olarak okuyosunuz yazılanları ve eminim ki burda derdini anlatan hiç bir gelin kötü hayırsız gelin değil işte kiminin fazla kiminin az derdi var karşı tarafla ama biz böyle anlatıyoruz diye bizi kötü gelin sanmayın olur mu ben kendi açımdan söyleyim ben eşimin ailesiyle tanıştıktan sonra onlara sığındım onları ailem bildim ama onlar o kadar çok alışmış ki istediklerini herkese yaptırmaya ilk başlarda ben de yapiyodum gel diyodu geliyodum git diyodu gidiyodum farkındayım ama ses çıkaramadım sonra baktım ki içime attiklarim benim canımı yakıyo daha fazla dayanamayıp dışa vurdum sonra herkes herseyi öğrendi esimin annesi ve ablası çok üstüme gelmişti her gün laf her gün laf o yüzden bizde bi gelin olarak kolay şeyler yasamiyoruz burda soylediklerimiz her görümceye değil tabi ki sonuçta her insan aynı değil ☺
genelleme yapamıyoruz malesef gelinin de iyisi kötüsü var görümcenin de öyle. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın. Bizimki biraz cahil ama inşallah Rabbim bizim muamele ettiğimiz gibi insanlar çıkarır karşımıza. Keşke sizinkiler de biraz daha uzlaşmacı ve kardeş olarak yaklaşsaymış herşey ağız tadıyla olurdu o zaman.

kv oğlunu kaybettiğini sanıp oğulcu olduğu için oğul da aman annem aman annemci oluyor

Çünkü erkeklerin büyüük çoğunluğu cidden fallik dönemde takili kalmışlar. Kişilik gelişimlerini tamamlayamamislar malesef 4 yaslarindan beridir. Analarina bağlı değil bağımlılar. Artik ayri bir aile olduklarını anlama ve ona göre davranma kapasiteleri yok.

Valla evlendikten sonra ben aileme daha düşkün oldum :KK53:
Eşim bildiğim gibi. Hatta ben dürte dürte arama düzeni oluşturdum.
Galiba yapı meselesi. Önemli olan düşkünlükten ziyade dengeyi koruması.
Ezdirmemesi kendi aile düzenine sahip çıkıp koruması
Sonuçta adam ağaç kavuğundan çıkmadı ailesi var.
Evlendi diye alakasını kesse sıkıntılı adam diye düşünürüm

genelleme yapamıyoruz malesef gelinin de iyisi kötüsü var görümcenin de öyle. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın. Bizimki biraz cahil ama inşallah Rabbim bizim muamele ettiğimiz gibi insanlar çıkarır karşımıza. Keşke sizinkiler de biraz daha uzlaşmacı ve kardeş olarak yaklaşsaymış herşey ağız tadıyla olurdu o zaman.
Ben gorumcemle tanıştığım ilk günden beri öyle olmak istedim ve ona yaklasanda hep ben oldum hatta eşimin ablası olduğunu ogrendigimde çok sevinmistim hep bi ablam olmasını istedim onu abla yerine koydum sevdim ama o kadar psikolojik etki yaptı ki suan sadece ne hata yaptimda böyle bir gorumcem var diye yakınıyorum malesef ve bunu üzülerek söylüyorum bu yuzdende kendime çok kızıyorum

Ben gorumcemle tanıştığım ilk günden beri öyle olmak istedim ve ona yaklasanda hep ben oldum hatta eşimin ablası olduğunu ogrendigimde çok sevinmistim hep bi ablam olmasını istedim onu abla yerine koydum sevdim ama o kadar psikolojik etki yaptı ki suan sadece ne hata yaptimda böyle bir gorumcem var diye yakınıyorum malesef ve bunu üzülerek söylüyorum bu yuzdende kendime çok kızıyorum
Allah yardımcın olsun canım bazısı kayınvalideden daha baskın daha kardeşçi olabiliyor.

Dengeyi kurabildikten sonra problem yok..Biz kadınlar daha cok ailemize düşkün olmuyormuyuz?

Back
X