• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra erkekler neden ailelerine duskun oluyorlar

Bu konudan bende muzdaribim kizler benim kaynanam olmadığı icin o görev Görumce ne düşüyor sanirim kendi esi varken her şeyinde evinin ihtiyacında yada cani sıkıldığında yada çocuğuna bisi alınacaksa abisini arar evi temizlenecekse abisini arar tabi bazen de benden bekler ben teklif etmeyince surat yapar abisine şikayet eder benimkide pek Bi düşkün kardeşine laf söyletmez oyle sinir stres halde yasayıp gidiyoruz iste

Erkekler bebek gibi..
Kim daha çok ilgilenir sever oynar nazini çekerse yedirir bakar ise ona giderler:)

Anne oğluna aşırı duskunse oğul evlense de ailesine düşkün kalıyor bence.. Ana kuzusu yetistirilmis öyle de kalıyor yani..

Benim kayınvalide bi defasında bana "el" dedi. Yabancı biri yani. Katılıyorum size, aileden bile görmüyorlar. Benim eşim benim ailemde kabul de görür çok da sevilir, annemlerin mutfağında yengemle birlikte keyifle yemek bile hazırlarlar ama ben yanaşamıyorum bile, itiliyorum resmen
sonra da kötü gelin olarak ilan ediliyoruz
benim eşim benim ailemden resmen benden önce gelir
saygı, sevgi hürmet hepsini görür
ben bırak onların evinde birşeye dokunmayı
Bana kendi evimde bile el gibi davranırlar
dokundurmazlar birşeye
sonrada onları sevmemi bekliyorlar galiba

:KK11:
sonra da gelin bizi neden sevmiyor:KK14:
Pink senin diğer konuna yazacaktım. Artık kaldıramıyorum başlığına ama görmüşken yazayım burdan, gerçekten iyi kaldırmışsın şu ana kadar sen. Afedersin ama ..ktir et gitsin yaaa yemişim böyle kayın aileleri. Hem sanki onlar bizi seviyor da:63: hoş umrumda değil, etkisiz eleman benim için. Eşimin hatrına ve evliliğimin selameti için nötr oldum,yılda bir ziyarete gidince doğal olarak etkileniyoruz, sonrası hiç. Bu arada bebek konusunda bizimkiler de aynı şekildi, hamile olduğumu öğrendiler, bi hayırlı olsun bile demediler:işsiz: içinden geldiği gibi yaşa, davran, hiçbir söylediklerini de ciddiye alma. Bu arada eşin de onların aileden geldi, ister istemez genetiğinde,karakterinde onların yaklaşımlarını görürsün, onları da ciddiye alma. Wallahi sen çok iyi dayanmışsın. Artık beynini resetleyip önüne bak;)

Pink senin diğer konuna yazacaktım. Artık kaldıramıyorum başlığına ama görmüşken yazayım burdan, gerçekten iyi kaldırmışsın şu ana kadar sen. Afedersin ama ..ktir et gitsin yaaa yemişim böyle kayın aileleri. Hem sanki onlar bizi seviyor da:63: hoş umrumda değil, etkisiz eleman benim için. Eşimin hatrına ve evliliğimin selameti için nötr oldum,yılda bir ziyarete gidince doğal olarak etkileniyoruz, sonrası hiç. Bu arada bebek konusunda bizimkiler de aynı şekildi, hamile olduğumu öğrendiler, bi hayırlı olsun bile demediler:işsiz: içinden geldiği gibi yaşa, davran, hiçbir söylediklerini de ciddiye alma. Bu arada eşin de onların aileden geldi, ister istemez genetiğinde,karakterinde onların yaklaşımlarını görürsün, onları da ciddiye alma. Wallahi sen çok iyi dayanmışsın. Artık beynini resetleyip önüne bak:KK66:
eşimin ailesini hayatımdan çıkardım
çıkardım derken bayramda aradım kv yi
görümcelerim aradı konuştum, onun dışında onları aramam
kv ararsa açarım ama fazlası yok ki
Çok şükür eşimde anladı artık doğruyu yanlışı
Annem aramıyor mu seni dedi
Bende yok ne o arıyor nede ben
Madem aramıyor sende arama dedi:KK49:
Zaten zorlamazdı öncedende ama aramamı isterdi yani
hastalık olur önemli birşey olur eşimin hatrına ararım onun dışında bittiler benim için :KK47:
çocuk konusuna gelince öyle bir durum olsa her gün arayacaklarına eminim
ama ben bu saatten sonra açarmıyım orası bilinmez:sopa:
bazen bir sözde bir harekette aklıma geliyorlar
yoksa gün boyu onları düşünmüyorum
zaten onlar yüzünden çok zaman kaybettim

Ailesine sevgi duyanlar, ailelerinden bir süre dahi ayrı kaldıklarında ailelerine daha bağlanırlar.

Bu her zaman böyle olur.

Bunu kv bağlamak saçma.

biz neredeyse herügn eşimin ailesiyleyiz.. çok şükür sorunumuz yok da.
eşimin çok fazla geçirmesine kızıyorum..
kayınbabam eşimle araba bakiyolar.
benim canim sıkılıyor iskence gibi vakit geçiyo telde youtube videolara bakiyorum. bişey yok.
eeh artık inelim diyorum eşime tmm diyo yok gene ayni.
eşime dedim ki sen bana degil ailene düşkünsün diye firçaladim.:KK67:

Ailesine duskun olmak değil bence sorun,yeni bir aile kurduğunu benimseyememekte.Ben ve eşim de ailemize çok duskunuz ,hiçbir zararını görmedim.aslında iş ailelerde de bitiyor.ikimizin de ailesi gayet mantıklı davrandilar.bu da bizi evlilikte çok rahatlattı.i insanlar sorun çıkarırken çocuklarının huzurunu bozduklarini ,onları uzduklerini nasıl düşünmüyorlar ki.Eşiyle çocuğuyla mutlu olsun daha ne istersin,cocugun mutsuz olduğunda nasıl icin rahat eder anlayamıyorum bunu ben

Evet kizlarrrr
Neden erkekler evlendikten sonra ailelerine en cokda anne ve kardeslerine duskun oluyorlar.
Artik onlarin ailesinin biz oldugunun farkina varmiyorlar
Bunun tersi de var ne yazıkki. Onun için sorun edecek birşey yok. Bizim gelin Allahın hergünü annesine gider. Annesi hasta falan değil. Birgün gitmediği görülmemiştir.

elin kızını görünce analarının kıymetini anlıyorlarmış (ben demedim onlar dedi :KK14:)

Evet kizlarrrr
Neden erkekler evlendikten sonra ailelerine en cokda anne ve kardeslerine duskun oluyorlar.
Artik onlarin ailesinin biz oldugunun farkina varmiyorlar
kıymete biniyorlar. artık evlendiler aile babası oldular ya ! herşeye yetecekler. her yerde elleri kolları olacak. tüm evlerden sorumlu olacaklar (evlendiler, adam oldular büyüdüler ya ! ) hem kendi evine, hem de ailesine bakma durumları olacak. ben onları bir kenara atamam durumları olacak. çünkü artık evlenince daha farklı biri olduklarını düşünüyorlar.
ama gel gelelim adamlar aile kurduklarını unutuyorlar. çünkü kaç yaşına gelirlerse gelsinler hala çocuk kalıyor onlar.

Bu el olma meselesi nedense hep erkek taraflarında yasiyo aynı şekilde benim eşimde benim tarafimda çok kıymetlidir yemekte hep onun sevdiği şeyler yapılır herkesten önce ilk onun hali hatrı sorulur bi tartışma olduğunda direk bana kızılır Kocanı üzme diye
Bizdede ayni esim el ustunde tutulur onun ysevdigi yemekler yapilir

Bu konudan bende muzdaribim kizler benim kaynanam olmadığı icin o görev Görumce ne düşüyor sanirim kendi esi varken her şeyinde evinin ihtiyacında yada cani sıkıldığında yada çocuğuna bisi alınacaksa abisini arar evi temizlenecekse abisini arar tabi bazen de benden bekler ben teklif etmeyince surat yapar abisine şikayet eder benimkide pek Bi düşkün kardeşine laf söyletmez oyle sinir stres halde yasayıp gidiyoruz iste
Pardonda gorumcenizi esi yokmu ?
Ilk evlendigimiz zamanlar evlenmemis gorumcem aynisini yapardi bisey isterdi benim esimi arardi bisey lazim olurdu esimi arardi araba lazim olurdu esimi aradi ki ayni binada hem amcasinin arabasi var hem babasinin bu sadece bizleri sinir etmek icin hayatindan cikmadik bizi unutma demek isteyisi

Kişiye bağlı bence bizde bir değişiklik olmadı ben her zaman aileme bağlıydım öyle devam ediyorum eşim ailesine düşkün değildi hala öyle devam ediyor ben 2-3 haftada zorla gel özlemişlerdir gidelim diyorum mesela(hayırlı gelin) :KK53:Evlenince değişen erkekler ya öncesinde de öyle farkedilmiyor ya da evlenip evladımız bizi unuttu mantığında ailesi olmasın diye artı özverili davranıyor hanım köylü diye kendi aralarında dalaşmaları bile vardır erkeklerin o yüzden dikkatli olmaya çalışıyor herhalde:kahve:

Hayırlı gelin :KK53:
Hay siz çok yaşayın emi. Çok güldüm:KK70:
Bazen bende yapıyorum. Kendimi buldum bir an yazinizda :-)

Pardonda gorumcenizi esi yokmu ?
Ilk evlendigimiz zamanlar evlenmemis gorumcem aynisini yapardi bisey isterdi benim esimi arardi bisey lazim olurdu esimi arardi araba lazim olurdu esimi aradi ki ayni binada hem amcasinin arabasi var hem babasinin bu sadece bizleri sinir etmek icin hayatindan cikmadik bizi unutma demek isteyisi
var kocası olmaz mı 2 tane de çocuğu var benim cocuğum yok olmadı tedavi sürecine gireceğiz önümüzdeki ay ben daha sıkıntılıyım zaten onun stresi var üzerimde üzerine bide bunlarla uğraşıyorum kocasıyla en ufak bir tartışmada hemen abisini arıyor abiside saolsun olmuyorsa zorlama ben sana bakarım der hemen bana sormadan her gün konuşurlar borcunuz noldu aranız iyimi diye ben anlamadım bunları ya

var kocası olmaz mı 2 tane de çocuğu var benim cocuğum yok olmadı tedavi sürecine gireceğiz önümüzdeki ay ben daha sıkıntılıyım zaten onun stresi var üzerimde üzerine bide bunlarla uğraşıyorum kocasıyla en ufak bir tartışmada hemen abisini arıyor abiside saolsun olmuyorsa zorlama ben sana bakarım der hemen bana sormadan her gün konuşurlar borcunuz noldu aranız iyimi diye ben anlamadım bunları ya

Vallah bacim yazdiklarinda ben kendimi gordum benimde iki gorumcem var biri evli biri bekar bekar olan nisanlidigimizdan beri bir tuhaf digeri gercek yuzunu yeni gosterdi onumde iyi iyi cok seviliyosun arkamdan baska soyler benimde kulagima gitti artik konusmuyorum esimede konusmayacaksin dedim artik ne o ariyo ne bu vallah cok rahatiz anladimki evliligimizi onlar mahvediyomus massallah cok iyiyiz ne kavgamiz var ne biseyimiz resmen esimi dolduruyomus onu anladim adamin eski halinden eser kalmadi ki bu gorumcemde esimi hep arardi laf toplamak icin sonu da biktim vallah resmen patladim rahat biraksinlar yaa

Bizde tam tersi oldu. Çok korkuyordum evlenirken nasıl olacak diye (ki eşimin ailesiyle çok çok iyi anlaşırım hatta kv bana der sen almasan bunu alan olmazdı diye) ama evlenince özellikle de çocuk olunca tamamen bize yöneldi eşim. Normalde 2 güne bir gitmek isterdi 1 hafta oldu gidelim demedi ki kv anjiyo oldu

Back
X