Bi zamandan sonra katlanilmiyo rahat biraksinlar artik istiyosuNe yapalım kocişlerimiz için arada katlanıp idare ediyoruz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi zamandan sonra katlanilmiyo rahat biraksinlar artik istiyosuNe yapalım kocişlerimiz için arada katlanıp idare ediyoruz![]()
Onlar ailesine evlenmeden önce de düşkün oluyorlar. Evlenince de devam ediyor. Benim eşim müdanaasız mesela. Ne benim ne kendi ailesine.. Hele dümdük, hele yüzüne. Hele bildiğini okur. Aksine ben ailemle görüştüğümde de kimsenin etkisinde kalma, eve sorun getirme deyip durur. Bazı erkeklerde evlenip eve GELİN getirme derdinde. Bunlarında amacı anasına babasına ailesine hizmet ettirmek. Öyle olunca aileci bu erkek, uşakçı gelin almış gibi oluyor..Evet kizlarrrr
Neden erkekler evlendikten sonra ailelerine en cokda anne ve kardeslerine duskun oluyorlar.
Artik onlarin ailesinin biz oldugunun farkina varmiyorlar
evlenmeden önce
Kız ailesi " Eşini elüstünde tut alttan al yapıcı ol, ailesine eşine saygılı ol "
Erkek ailesi " Sakın bizi ezdirme, ayağını kesme , elegüne bizi oğlun evlendi sizi unuttu dedirtme "
Diye tembihledikleri için
Evlendikten sonra kadinlar nasil annelerinin kiymetini anliyorsa (buradaki konulardan okudugum kadariyla), erkekler de aynen oyle ailesinin kiymetini anliyor. Benim cikardigim sonuc bu, bu konuda.
Bi zamandan sonra katlanilmiyo rahat biraksinlar artik istiyosu
Ahhh bide bizi rahat bıraksalar sen kurtulmuşsun ne güzel ben esime görüşme demiyorum ki bende giderim ama gerektiği kadar cıvık cıvık olmaya gerek yok ki bunu anlatamıyorum iste beni kullanmak istiyor bebeklerine bakayım evlerini temizleyim bütün hayatımızı ona adayalım istiyorVallah bacim yazdiklarinda ben kendimi gordum benimde iki gorumcem var biri evli biri bekar bekar olan nisanlidigimizdan beri bir tuhaf digeri gercek yuzunu yeni gosterdi onumde iyi iyi cok seviliyosun arkamdan baska soyler benimde kulagima gitti artik konusmuyorum esimede konusmayacaksin dedim artik ne o ariyo ne bu vallah cok rahatiz anladimki evliligimizi onlar mahvediyomus massallah cok iyiyiz ne kavgamiz var ne biseyimiz resmen esimi dolduruyomus onu anladim adamin eski halinden eser kalmadi ki bu gorumcemde esimi hep arardi laf toplamak icin sonu da biktim vallah resmen patladim rahat biraksinlar yaa
Ogullarini kaybetme korkusu !! Bu demek oluyoki o yokken biz vardik bizi unutmaToplumun erkeklerin uzerinde bu yonde baskisi varda o yuzden.
Daha evlenmeden basliyorlar laflara "Hanim köylü" olma "kılıbık mısın sen?" Erkekleri etkiliyorlar. Aman ha ailen once gelecek o kiz kimmis el kizi. Resmen beyin yikiyorlar.
Sen bisey demezsen zaten hicbisey degismez daha fazlasi olur.Ahhh bide bizi rahat bıraksalar sen kurtulmuşsun ne güzel ben esime görüşme demiyorum ki bende giderim ama gerektiği kadar cıvık cıvık olmaya gerek yok ki bunu anlatamıyorum iste beni kullanmak istiyor bebeklerine bakayım evlerini temizleyim bütün hayatımızı ona adayalım istiyor
Sen sadece kendini dusun tedavine bak stress yapma insallah en yakin zamanda kucagina bebegini alirsinAhhh bide bizi rahat bıraksalar sen kurtulmuşsun ne güzel ben esime görüşme demiyorum ki bende giderim ama gerektiği kadar cıvık cıvık olmaya gerek yok ki bunu anlatamıyorum iste beni kullanmak istiyor bebeklerine bakayım evlerini temizleyim bütün hayatımızı ona adayalım istiyor
Desene ayni dertten muzdaribizSen bisey demezsen zaten hicbisey degismez daha fazlasi olur.
Ben ne kadar onlati gercek yuzlerini esime gostersemde esim anlamiyodu daha dogrusu anlamak istemiyodu. Son olayda gercek yuzunu gordu gorumcemin ve anladi. Bunlarda gosteris delisi milletin veya benim onumde ay kardesim kardesim kimse yokken yanlarinda esimin yuzune bile bakmiyorlar. Off resmen biktim ben bunlardan
İnşallah Canim Görumcem 2.ci bebeğine dogum yapalı 1 ay oldu bende bu aybaşı itibariyle isi bıraktım tedavi icin neymiş ben hastanede doğumda yaninda kalayım diye teklif etmemişim hamilelikte yardımcı olmamışım bunları esime şikayet etmiş bir suru kavga ettik bunun yüzünden esimde isi bırakınca temizliğine çocuğuna bakmaya gidersin diyo bana ya deli oluyorum banami güvendi çocuğu yaparken ben belki o dogum ortamında bulunmak istemiyorum hiç beni anlamiyorSen sadece kendini dusun tedavine bak stress yapma insallah en yakin zamanda kucagina bebegini alirsin
Dusuncesizlik ! Yani sen onun hizmetcisi degilsin kendine guvendiki yapti ikinci cocugu madem evinin isini iki cocukla yapamayacak niye yapti.İnşallah Canim Görumcem 2.ci bebeğine dogum yapalı 1 ay oldu bende bu aybaşı itibariyle isi bıraktım tedavi icin neymiş ben hastanede doğumda yaninda kalayım diye teklif etmemişim hamilelikte yardımcı olmamışım bunları esime şikayet etmiş bir suru kavga ettik bunun yüzünden esimde isi bırakınca temizliğine çocuğuna bakmaya gidersin diyo bana ya deli oluyorum banami güvendi çocuğu yaparken ben belki o dogum ortamında bulunmak istemiyorum hiç beni anlamiyor
Benimkide kardeşine hak veriyor ya en cok ona sinir oluyorumDusuncesizlik ! Yani sen onun hizmetcisi degilsin kendine guvendiki yapti ikinci cocugu madem evinin isini iki cocukla yapamayacak niye yapti.
Aman bosver uzak dur mesafeli olmaya calis ve kafana onu takma bile inan boyle cok daha rahat olursun
Görümcesiniz yaniValla kızlar ben her zaman eşit tutulmasından adaletsiz olunmamasından yanayım. Ama bizde de durum tam aksi gelin hanım henüz 2 aylık ama nasıl olduysa kardeşim bize tavırlı cepheli durumda aksine kızın ailesine de o kadar düşkün ve saygılı. Aile bireyleriyle uzuuun uzuunn konuşup neticeye varamıyoruz ne yapmış olabiliriz ki bu çocuk böyle değişti diye ?
Çok sinir bozucu bir şey sağolsun benim eşim böyle durumlarda kendisi ablasına teklif ediyo beni çok güzel yerin dibine sokuyo onun yanında ona resmen fırsat veriyo sonra ablası da bak kardeşim beni düşünüyo diyip bi havalara giriyo ben de buna deliriyorum abla bişey olursa söyle eşim evde yemek yapar gelir gider ikinci çocukta yolda zaten yani senin yaşadığını yasamama az kaldı ha kötü biri değilim ama o kadar lafın arkasından hala bana değer vermeyene evine gittiğimde bana saygı göstermeyene hastalıkta güzel haberlerde onu aramama rağmen beni hiç bir durumumda aramayan birine kesinlikle içimden ne saygı göstermek gelir ne de sevgi koca hatırı falanda dinleyemiyorum malesef çünkü o kardeşimin karısı diyip daha özenle benimle iyi olcagina ki o kadar yaklastim çok laf söyledi hala daha devam. Allah yardımcımız olsun ama ben bu konularda esimden hiç destek göremiyorum rahatsız olduğum şeyleri soylememe rağmen banamısın demiyo o benim ablam diyip beni es geçiyo neden çünkü ablasının herseye karistigini sürekli laf söylediğini biliyo sırf o yanlış anlamasin diye yanlış anladiginda sırf eşim kendi huzuru kacmasin diye benim yapma etme dediklerimi yaparak sağolsun benim huzurumu kaçırıyor bu nereye kadar gider hiç bilmiyorum. Senin yaşadığın durumu şimdiden düşünür oldumİnşallah Canim Görumcem 2.ci bebeğine dogum yapalı 1 ay oldu bende bu aybaşı itibariyle isi bıraktım tedavi icin neymiş ben hastanede doğumda yaninda kalayım diye teklif etmemişim hamilelikte yardımcı olmamışım bunları esime şikayet etmiş bir suru kavga ettik bunun yüzünden esimde isi bırakınca temizliğine çocuğuna bakmaya gidersin diyo bana ya deli oluyorum banami güvendi çocuğu yaparken ben belki o dogum ortamında bulunmak istemiyorum hiç beni anlamiyor
Görümceyim. Aslında olayın başında gelin görümce mesafesini koymayıp arkadaş gibi yaklaştık şimdi de sağolsun suistimal ediyor hanımefendi. Dediğim gibi ben her zaman adil davranılmasından yanayım. Ki sizin görümcenizin yaptığı çok abes kardeşim eşini bizim yanımızda eleştirmeye kalksa müdahale ediyoruz yapma insan içinde utandırma git evinde hallet gibisinden. Sizin durumunuza gerçekten üzüldüm çünkü dediğiniz gibi biz arada karseşimizin hatrı var derken gelin hanım onlar (özelliklede ben )eşimin ailesi saygımızı koruyalım diyemiyor. İlk aylarından ailecek illallah dedik sonumuz hayır olsun... Amin inşallah Rabbim yardımcınız olsun. Bazen yaşamak güç olabiliyor böyle insanlarla.Görümcesiniz yani
Çok sinir bozucu bir şey sağolsun benim eşim böyle durumlarda kendisi ablasına teklif ediyo beni çok güzel yerin dibine sokuyo onun yanında ona resmen fırsat veriyo sonra ablası da bak kardeşim beni düşünüyo diyip bi havalara giriyo ben de buna deliriyorum abla bişey olursa söyle eşim evde yemek yapar gelir gider ikinci çocukta yolda zaten yani senin yaşadığını yasamama az kaldı ha kötü biri değilim ama o kadar lafın arkasından hala bana değer vermeyene evine gittiğimde bana saygı göstermeyene hastalıkta güzel haberlerde onu aramama rağmen beni hiç bir durumumda aramayan birine kesinlikle içimden ne saygı göstermek gelir ne de sevgi koca hatırı falanda dinleyemiyorum malesef çünkü o kardeşimin karısı diyip daha özenle benimle iyi olcagina ki o kadar yaklastim çok laf söyledi hala daha devam. Allah yardımcımız olsun ama ben bu konularda esimden hiç destek göremiyorum rahatsız olduğum şeyleri soylememe rağmen banamısın demiyo o benim ablam diyip beni es geçiyo neden çünkü ablasının herseye karistigini sürekli laf söylediğini biliyo sırf o yanlış anlamasin diye yanlış anladiginda sırf eşim kendi huzuru kacmasin diye benim yapma etme dediklerimi yaparak sağolsun benim huzurumu kaçırıyor bu nereye kadar gider hiç bilmiyorum. Senin yaşadığın durumu şimdiden düşünür oldum
Niye yaparlar ki böyle artık abisi evlendi onunda bir hayatı var ellerini ceksinler artık üzerimizden gerçekten deli oluyorum sende benle aynı durumdaymışsın nolcak halimiz bilmiyorumGörümcesiniz yani
Çok sinir bozucu bir şey sağolsun benim eşim böyle durumlarda kendisi ablasına teklif ediyo beni çok güzel yerin dibine sokuyo onun yanında ona resmen fırsat veriyo sonra ablası da bak kardeşim beni düşünüyo diyip bi havalara giriyo ben de buna deliriyorum abla bişey olursa söyle eşim evde yemek yapar gelir gider ikinci çocukta yolda zaten yani senin yaşadığını yasamama az kaldı ha kötü biri değilim ama o kadar lafın arkasından hala bana değer vermeyene evine gittiğimde bana saygı göstermeyene hastalıkta güzel haberlerde onu aramama rağmen beni hiç bir durumumda aramayan birine kesinlikle içimden ne saygı göstermek gelir ne de sevgi koca hatırı falanda dinleyemiyorum malesef çünkü o kardeşimin karısı diyip daha özenle benimle iyi olcagina ki o kadar yaklastim çok laf söyledi hala daha devam. Allah yardımcımız olsun ama ben bu konularda esimden hiç destek göremiyorum rahatsız olduğum şeyleri soylememe rağmen banamısın demiyo o benim ablam diyip beni es geçiyo neden çünkü ablasının herseye karistigini sürekli laf söylediğini biliyo sırf o yanlış anlamasin diye yanlış anladiginda sırf eşim kendi huzuru kacmasin diye benim yapma etme dediklerimi yaparak sağolsun benim huzurumu kaçırıyor bu nereye kadar gider hiç bilmiyorum. Senin yaşadığın durumu şimdiden düşünür oldum