Evlendikten sonra eşini seven var mı?

Sapsarikedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2018
81
79
3
28
Merhaba kızlar :)) benim merak ettiğim evlenmeden önce eşine aşık olmayıp evlendikten sonra seven var mı?

Görücü usulünü çok destekleyen anamın görüşü"Evlendikten sonra tanırsın seversin" :KK70:bence büyük risk. Heleki bu devirde:stop:

Ilahi çok güldüm. :KK70:Sorun evlendikten sonra sevmekte değil, evlendikten sonra soğumakta demişti bir arkadaşım. Aklıma o geldi birden.. Allah yardımcınız olsun. :KK15:

Evlendikten sonra tartismalar oluyor. Daha esine alisamamisken kv kp derdi cikiyo. Ve sorunlar bi sureligine 2 katina cikiyor. Esini sevdigin icin bazilarini unutuyorsun. Bazilari akilda kaliyor.
Ama bi insani sevmezsen bu sorunlarin ustunden gelemezsin canim. Soyleyim.. evlendikten sonra sevme diye bisi olmaz. Eskiden oleymis. Ama eskiden kadinlarimizin dogru durust bi okuma yazmasi bile yoktuki adam eve para getirdigi icin seviyorum saniyolardi. Artik devir degisti. Kadinlar kendi ayaklarnin uzerinde durabiliyorlar. Ne kadar iyi olursa olsun karsindaki kisi bazen sevmeyince sevmiyorsun. Sevmek istesende sevemiyorsun. O yuzden guzelce dusun derim ben :-)

Back
X