• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra eşlerde görülen değişimler

Benimki nasıl olsa evlendim diye yaydı kendini göbek aldı başını gitti.
:KK59:

Saka bir yana son 5 yildir evliliklerde erkegin hanim koylu olmasi cok yayginlasti.
Erkegin tabiri caizse hanim koylu oldugu evlilikler daha mutlu gorunuyor disaridan bakinca da.

Bir erkek eşini mutlu ederse, kendide mutlu olur ..
Ama çoğu dangoloz bunun farkında bile değil işte ..

Öfke patlamasında yanındasın daha ne olsun :KK70::KK70:
Yada bazen sinirlisin cok acaippp ama.
Küfür edicen bi dönüyosun adam yanında :KK53:

5yillik evliyim bana duskunlugu ile taninirdi. gunde 3defa ariyan adam simdi gunde bi defa zor ariyo. isinde terfi oldu. o yuzden sorunlulugu cok artti.cok sinirliydi. onceleri simdi daha ilimli yaklasabiliyo. kusme huyu sifirdi artik 2gun falan kusebiliyo. bendeki degisiklik ise gun gectikce onu daha cok sevmem oldu. dun oglen aradi normal bi konusma ama inanin bayilicaktim. heyecandan kalbim deli gibi carpti bendeki bu degisikligi bende anlayamiyorum. banada yardim edin kizlar neden olabilir

5yillik evliyim bana duskunlugu ile taninirdi. gunde 3defa ariyan adam simdi gunde bi defa zor ariyo. isinde terfi oldu. o yuzden sorunlulugu cok artti.cok sinirliydi. onceleri simdi daha ilimli yaklasabiliyo. kusme huyu sifirdi artik 2gun falan kusebiliyo. bendeki degisiklik ise gun gectikce onu daha cok sevmem oldu. dun oglen aradi normal bi konusma ama inanin bayilicaktim. heyecandan kalbim deli gibi carpti bendeki bu degisikligi bende anlayamiyorum. banada yardim edin kizlar neden olabilir
ne güzel işte eşin aradığında kalbinin çarpması bence sen çözüm bulma...

Gezmeyi tozmayı sevmezdi,
Benden alıştı şimdi hadi çıkalım diyen o:KK48:
Bütün tatil planlarını ben yapardım,
Şimdi o benden önce araştırıp ayarlıyor :oops:
Fastfoodcuydu, yemek yapmaya merak saldı benden tarif alıyor :cool:

Bana karsi ilgisi artti.
Herkese karsi "slim benim karim, hepiniz ona saygi duyacaksiniz" moduna girdi.
Ailesinden daha da uzaklasti. Benim aileme yakinlasti. (Bunu kesinlikle ben istemedim. Esimin ailesiyle aram iyidir ama esim benim ailemi görünce ailesinden tamamen koptu resmen)
Eskiden annesi perde yikasa asmayan adam cam siler ve bundan gocunmaz oldu. Ya da eskiden evde yemek yoksa esip gurleyen adam simdi "yorgunsan yapma beraber yapariz ya da disarida yeriz" oldu.
Kahveye gidiyordu, gitmez oldu.
Vs vs.

Ama ben de cok değiştim.
Hayatta erken kalkmayi sevmezken ise ac gitmesin, pogaca yiyip sismanlamasin diye erken kalkip kahvalti hazirliyorum.
O seviyor diye bir suru recel yapiyorum.
Eskisi kadar fevri degilim.
Onu mutlu etmek icin eskisindan cok daha fazla ugrasiyorum.

Bizde degisim karsilikli oldu. Nazar degmesin.
eşinizdeki bu değişimler ne kadar sürede ve kendi kendine mi oldu katkınız var mı merak ettim ; özellikle esip gürleme ve cam silme kısmı:confused:

eşinizdeki bu değişimler ne kadar sürede ve kendi kendine mi oldu katkınız var mı merak ettim ; özellikle esip gürleme ve cam silme kısmı:confused:

Ben cok nazliyimdir ondan oldu onlar :KK70:
"Askim evimiz 4. Kat ben bu cama cikamam birini bulalim cam silmek icin" - ben hallederim.

"Askim bugün cok yoruldum ne yemek yesek?" -evde ne var ben hallederim ya da disaridan yiyelim. (Annesi onu dese butun gun evde oturuyosun ev hanimisin tabi yapican sen yoksan kardesime yaptirsaydin yemegi [13 yasinda cocuk ne yemegi yapacaksa] soylenir durur. Ki ben de ev hanimiyim ama yalnız olmama uzuluyo sanirim)

Daha 3.5 aylik evliyiz. Bana karsi hep cok korumaciydi. Bayagi geleneksel kafada esim. Ben bi evin bi kizini aldim iyi davranmaliyim, annesi yok annem iyi davranacak, kardesi yok kardeslerimden bir saygisizlik gormeyecek, babasinin prensesiyken alt kademeye dusmeyecek kafasinda.

"Askim evimiz 4. Kat ben bu cama cikamam birini bulalim cam silmek icin" - ben hallederim.

"Askim bugün cok yoruldum ne yemek yesek?" -evde ne var ben hallederim ya da disaridan yiyelim. (Annesi onu dese butun gun evde oturuyosun ev hanimisin tabi yapican sen yoksan kardesime yaptirsaydin yemegi [13 yasinda cocuk ne yemegi yapacaksa] soylenir durur. Ki ben de ev hanimiyim ama yalnız olmama uzuluyo sanirim)

Daha 3.5 aylik evliyiz. Bana karsi hep cok korumaciydi. Bayagi geleneksel kafada esim. Ben bi evin bi kizini aldim iyi davranmaliyim, annesi yok annem iyi davranacak, kardesi yok kardeslerimden bir saygisizlik gormeyecek, babasinin prensesiyken alt kademeye dusmeyecek kafasinda.

iyi maşallah çok sevindim eşin gibi birine denk gelmene.. ben de biraz senin gibiyim.benim eşim de yemek konusunu sorun etmez de cam silme mevzusunda direkt yardımcı kadın alalım dedi:):)

Maşallah çok şanslısın ..

gittikçe çok yemeye başladı işden gelip bide yemekle uraşmak çok kötü çook düşkün benim kociş boğazına..

Back
X