• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra eşlerde görülen değişimler

Ma
Bana karsi ilgisi artti.
Herkese karsi "slim benim karim, hepiniz ona saygi duyacaksiniz" moduna girdi.
Ailesinden daha da uzaklasti. Benim aileme yakinlasti. (Bunu kesinlikle ben istemedim. Esimin ailesiyle aram iyidir ama esim benim ailemi görünce ailesinden tamamen koptu resmen)
Eskiden annesi perde yikasa asmayan adam cam siler ve bundan gocunmaz oldu. Ya da eskiden evde yemek yoksa esip gurleyen adam simdi "yorgunsan yapma beraber yapariz ya da disarida yeriz" oldu.
Kahveye gidiyordu, gitmez oldu.
Vs vs.

Ama ben de cok değiştim.
Hayatta erken kalkmayi sevmezken ise ac gitmesin, pogaca yiyip sismanlamasin diye erken kalkip kahvalti hazirliyorum.
O seviyor diye bir suru recel yapiyorum.
Eskisi kadar fevri degilim.
Onu mutlu etmek icin eskisindan cok daha fazla ugrasiyorum.

Bizde degisim karsilikli oldu. Nazar degmesin.[/QUOTE masallah cnm alah mutlulugunu daim etsin oku kicani hep nazar deymesinn cekemeyenlerde gebersin:KK68:

Değişmedi aksiden iyi yönlere değişti bende evlenince odunlastim herade erkeğin tam tersi odunum

Eşimde bende değişmedik. 3 yıl oldu daha gerçi. Sadece aynı evde yaşayınca yeni huyları çıkabiliyor. İkimiz içinde geçerli gerçi. Sadece bazı seyleri görmek için gözümüzün açılması evliliğe denk geliyor bence :)

İçinden başka bir adam çıktı çok fazla değişti ama ona kalsa değişen benim

neler değişti neler...35 kilo aldı 1 senede:) Annesini benim zorumla arayan adam saatlerce konuşur, annesini özler oldu..
aynı evde yaşamak çok farklı gerçekten. Anlat anlat bitmez burada

Bana karsi ilgisi artti.
Herkese karsi "slim benim karim, hepiniz ona saygi duyacaksiniz" moduna girdi.
Ailesinden daha da uzaklasti. Benim aileme yakinlasti. (Bunu kesinlikle ben istemedim. Esimin ailesiyle aram iyidir ama esim benim ailemi görünce ailesinden tamamen koptu resmen)
Eskiden annesi perde yikasa asmayan adam cam siler ve bundan gocunmaz oldu. Ya da eskiden evde yemek yoksa esip gurleyen adam simdi "yorgunsan yapma beraber yapariz ya da disarida yeriz" oldu.
Kahveye gidiyordu, gitmez oldu.
Vs vs.

Ama ben de cok değiştim.
Hayatta erken kalkmayi sevmezken ise ac gitmesin, pogaca yiyip sismanlamasin diye erken kalkip kahvalti hazirliyorum.
O seviyor diye bir suru recel yapiyorum.
Eskisi kadar fevri degilim.
Onu mutlu etmek icin eskisindan cok daha fazla ugrasiyorum.

Bizde degisim karsilikli oldu. Nazar degmesin.
maşallah :)
kocanıza ne yaptınız da o hale geldi :)

Evlendikten sonra eşlerinizde gözlemlediğiniz sen eskiden böyle değildin diyebildiğiniz seyler varmı ?

canım söz konusu ülkemiz gibi elele gezenlere bile iyi gözle bakılmayanlarla dolu yobaz insanlar güruhunun yaşadığı yer oldukça tüm evlenen çiftlerin ortak sıkıntısı gerek erkek için olsun gerek kadın için evlendikten sonra değişen insanlar olacaktır..

evlendikten sonra benim kocam değişmedi.. ben de değişmedim.. eşimle tatillere de gittik, görev yaptığı şehre gidince evinde de kaldım.. dolayısıyla adamı doğal ortamında gördüm tanıdım.. evlenmeyi düşünen her çifte ben birkaç kere tatile gitmelerini muhakkak tavsiye ediyorum her zaman..
yani biz birbirimizi sevdiğimiz gibiyiz.. hala da çok seviyor ve saygı duyuyoruz birbirimize.. çünkü birbirimizin huylarını/düşüncelerini/hayata bakışını bilerek evlendik..

isterseniz 10 yıl sevgili olun.. giyinip süslenip gidilen kafelerde ne kadar tanıyabilirsiniz ki birbirinizi..

Ben cok nazliyimdir ondan oldu onlar :KK70:
"Askim evimiz 4. Kat ben bu cama cikamam birini bulalim cam silmek icin" - ben hallederim.

"Askim bugün cok yoruldum ne yemek yesek?" -evde ne var ben hallederim ya da disaridan yiyelim. (Annesi onu dese butun gun evde oturuyosun ev hanimisin tabi yapican sen yoksan kardesime yaptirsaydin yemegi [13 yasinda cocuk ne yemegi yapacaksa] soylenir durur. Ki ben de ev hanimiyim ama yalnız olmama uzuluyo sanirim)

Daha 3.5 aylik evliyiz. Bana karsi hep cok korumaciydi. Bayagi geleneksel kafada esim. Ben bi evin bi kizini aldim iyi davranmaliyim, annesi yok annem iyi davranacak, kardesi yok kardeslerimden bir saygisizlik gormeyecek, babasinin prensesiyken alt kademeye dusmeyecek kafasinda.

Ne guzel, insanmis herseyden once.. allah bozmasin :nazar:l:110:

Bizimki nasıl değişecek acaba :) yedi aylık olduğundan biraz fazla tez canlı sinirli olur mu diye korkuyorum ben.s

İlk ay benim için gerçekten zordu yeni yeni düzene giriyor, balayında beni babamın evine götür diye bağrınmıştım :) şimdi güzelliğini anlamaya başlıyoruz.
İnşallah güzel olur sizin için de:)

Evlenipte umdugumu bulamamaktan cok korkuyorum :KK17:
5yillik iliskim var, cok koruyucudur agzimin icine bakar ama tabi uzaktan iliski olunca durmadan ozluyor ondan da olabilir..
Evlenipte agzima micacak diye tirsar oldum :KK53:, ozellikle bdv de takildikca :KK51:

Herkes değişiyor karşılıklı sadece erkekler değil...

maşallah :)
kocanıza ne yaptınız da o hale geldi :)

Bilmiyorum. Bir sey de yapmadim aslinda.
Sadece ikimizin de cok iyi bilincinde oldugu ve sik sik soyledigimiz sey "bundan sonra hayatini benimlr yasiyorsun, ben de seninle. Annem annemdir, babam babamdir ama evimin icini seninle benden baska kimse bilemez. Ben mutsuz olursam sen de mutsuz olursun, buna gore davranalim"
Galiba fazla yer etti kafamiza :D

Mutlaka değişiyorlar ama biz de değişiyoruz. Sevgili iken olduğum gibi değilim bende.
Bir rahatlama geliyor aynı evin içinde yaşamaya başlıyorsunuz her şeyini öğreniyorsun.

benimki evlenmeden önce hatta daha ilk görüşmemizde annem bir melek diyemem derkeeenn
evlendıkten sonra annesı kanatsız bir melek oldu ve ailesine hiç düşkün değilken onların agzının ıcıne bakan attıgı adımı rapor eden sınırbozucu bi tip oldu :KK14:

Back
X