Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa ben asosyal oldumev-iş, iş-ev çizgisi üzerinde gidip geliyorum.
Aslınsa işimin bunda payı çok büyük, bir plazada 70m2 lik camları filmlerle kaplı
ofiste tek başıma, tecritte gibi çalışıyorum. İşim hiç yorucu olmamasına rağmen
akşam ölü gibi eve gidiyorum. Ama evlenmeden önce öyle değildi...:44::44::44:
evi resmen pastaneye dönüştürdüm :) internetten ne kadar pasta çörek yemek tarifi varsa eşim üzerinde deneyen bir şahış oldum tabi orantılı olarakta şişkoluğa doğru gidiyorum...
Temizlikçi, aşçı, pasta börekçi, ütücü ve bitanemin biricik karısı oldum
Ha birde obez olmaya doğru yol alıyordum dur dedim![]()
Burdaki en güzel kelime bitanemın bırıcık karısı oldum bende oyle ama gel gelelım ıncecık bı kızken balık etlı bı kadın oldm onu neetcem bılemıyorum. esım harıkasın boyle bayılıyom sana desede pek hoslanmıyom bu durumdan ama asırı yemek yemıom da.
1 çocuk anası oldum oysa hala genç kız sanıyorum bazen kendimi:)
ev için de heran temizlik yapacak biri gibi dışarda bazen şık bazen boşvermiş giyinen biri oldum
kaynanayla oturan gelin oldum
Bencede evliliğin getirdiği en güzel şeylerden biri o kelimeEğer doğum kontrol hapı kullanıyorsan kilo alman çok normal bende kullanıyordum bıraktım... Çok iştah açıyor o hap
![]()
evettttttttttt acikliyorum evlendikten sonra dort duvar içine hapis oldum kapı kilştli eşimi bekliyotum kanitne gitmek yok bahceye cikmak yok komsu yok tek başina gezmek yok kilo bile alamadim halen evlendiğimnde nasilsam şimdide öyleyim zayıfffffffffff kılo almak isityoum surekli temizlik yapiyorum yetiştiremiyo artik eşim temizlik malzemelerin adam 6 kıloluk aliyo gunde bi yeri en az 10 kere silerim
Anne oldum. Sadece oğlu için herşeye katlanan bir kadın oldum. Asosyal oldum. Kendim için uzun zamandır bişeyler yapmıyorum sürekli iş çocuk ev ...
ben evlendikten sonra daha da zayıfladım
6 kg cok güldüm ya... siz çok yasayın emi:))) yakında önüne gecmezsem ben de oyle olcam.temızlık takıntısı var bende de. allahtan calısıyom. senın boyle olman eve kapanmandan canım bence bıraz. haklısında yanı napcaksın kı herseyı yasak etmıs esın.