Evlendikten sonra...neler oldunuz..

waterfall

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
69
0
16
İstanbul
Konu bu kızlar... Başlıyorum.
Evlilikten sonra, temizlik delisi oldum... Korunduğum için kilo da aldım. Kendimi hiç beğenmiyorum.

Hadi bakalım evlendikten sonra neler oldunuz:)))

Yaaaa ben asosyal oldum :19::19: ev-iş, iş-ev çizgisi üzerinde gidip geliyorum.
Aslınsa işimin bunda payı çok büyük, bir plazada 70m2 lik camları filmlerle kaplı
ofiste tek başıma, tecritte gibi çalışıyorum. İşim hiç yorucu olmamasına rağmen
akşam ölü gibi eve gidiyorum. Ama evlenmeden önce öyle değildi...:44::44::44:

Yaaaa ben asosyal oldum :19::19: ev-iş, iş-ev çizgisi üzerinde gidip geliyorum.
Aslınsa işimin bunda payı çok büyük, bir plazada 70m2 lik camları filmlerle kaplı
ofiste tek başıma, tecritte gibi çalışıyorum. İşim hiç yorucu olmamasına rağmen
akşam ölü gibi eve gidiyorum. Ama evlenmeden önce öyle değildi...:44::44::44:

Yok ben aslında öyle değilim eşimle gezeriz. Ama bazen temizlik takıntım yüzünden gezmekten vazgeçip evde kalıyorum. Bir de eskiden üstüme basıma cok dıkkat ederdım. İnceciktim giydiğim yakısırdı sımdı cok kılo almadım ama 5, 6 kg aldım haplardan dolayı kıyafet almak gelmıyo içimden kendımı beğenmıyom hıç.

evi resmen pastaneye dönüştürdüm :) internetten ne kadar pasta çörek yemek tarifi varsa eşim üzerinde deneyen bir şahış oldum tabi orantılı olarakta şişkoluğa doğru gidiyorum...

Temizlikçi, aşçı, pasta börekçi, ütücü ve bitanemin biricik karısı oldum :52::52::52:

Ha birde obez olmaya doğru yol alıyordum dur dedim :9::9::9:

1 çocuk anası oldum oysa hala genç kız sanıyorum bazen kendimi:)
ev için de heran temizlik yapacak biri gibi dışarda bazen şık bazen boşvermiş giyinen biri oldum
kaynanayla oturan gelin oldum

Temizlikçi, aşçı, pasta börekçi, ütücü ve bitanemin biricik karısı oldum :52::52::52:

Ha birde obez olmaya doğru yol alıyordum dur dedim :9::9::9:

Burdaki en güzel kelime bitanemın bırıcık karısı oldum bende oyle ama gel gelelım ıncecık bı kızken balık etlı bı kadın oldm onu neetcem bılemıyorum. esım harıkasın boyle bayılıyom sana desede pek hoslanmıyom bu durumdan ama asırı yemek yemıom da.

Burdaki en güzel kelime bitanemın bırıcık karısı oldum bende oyle ama gel gelelım ıncecık bı kızken balık etlı bı kadın oldm onu neetcem bılemıyorum. esım harıkasın boyle bayılıyom sana desede pek hoslanmıyom bu durumdan ama asırı yemek yemıom da.

Bencede evliliğin getirdiği en güzel şeylerden biri o kelime :16::16::16: Eğer doğum kontrol hapı kullanıyorsan kilo alman çok normal bende kullanıyordum bıraktım... Çok iştah açıyor o hap :50::50::50:

evettttttttttt acikliyorum evlendikten sonra dort duvar içine hapis oldum kapı kilştli eşimi bekliyotum kanitne gitmek yok bahceye cikmak yok komsu yok tek başina gezmek yok kilo bile alamadim halen evlendiğimnde nasilsam şimdide öyleyim zayıfffffffffff kılo almak isityoum surekli temizlik yapiyorum yetiştiremiyo artik eşim temizlik malzemelerin adam 6 kıloluk aliyo gunde bi yeri en az 10 kere silerim

1 çocuk anası oldum oysa hala genç kız sanıyorum bazen kendimi:)
ev için de heran temizlik yapacak biri gibi dışarda bazen şık bazen boşvermiş giyinen biri oldum
kaynanayla oturan gelin oldum

allah bağışlasın çocuğunuzu uzun güzel ömür versın ınsallah. kayınvalıdeyle oturmak nsl bısey pekı? ev almak ıçın bız de düsünüyoruz da tavsiye eder mısınız? suan kırada ayrıyız. kabul etmedım evlenırken.çok tartısma cıktı gercı. sımdıde esım ev almak para bırıktrmek ıçın gecelım dıor.yazlıklarına tasıncaklar kısları mutlaka geleceklerdır kı gelme dıyemem kendı evlerı sonuçta. ıyı ınsanlardır cok ama aynı evde yasamak muhakkak zordur dıye tahmın edıyorum.bu yüzden ıstemıyorum. sızce ne yapmalıyım?

Bencede evliliğin getirdiği en güzel şeylerden biri o kelime :16::16::16: Eğer doğum kontrol hapı kullanıyorsan kilo alman çok normal bende kullanıyordum bıraktım... Çok iştah açıyor o hap :50::50::50:

evet kullanıyorum sormaaa ama cocuk sahıbı olmayı düsünmüyoruz suanda aslında bırakmak ıstıorum ama nasıl? şiştim resmen balon gibi:D

evettttttttttt acikliyorum evlendikten sonra dort duvar içine hapis oldum kapı kilştli eşimi bekliyotum kanitne gitmek yok bahceye cikmak yok komsu yok tek başina gezmek yok kilo bile alamadim halen evlendiğimnde nasilsam şimdide öyleyim zayıfffffffffff kılo almak isityoum surekli temizlik yapiyorum yetiştiremiyo artik eşim temizlik malzemelerin adam 6 kıloluk aliyo gunde bi yeri en az 10 kere silerim

:D 6 kg cok güldüm ya... siz çok yasayın emi:))) yakında önüne gecmezsem ben de oyle olcam.temızlık takıntısı var bende de. allahtan calısıyom. senın boyle olman eve kapanmandan canım bence bıraz. haklısında yanı napcaksın kı herseyı yasak etmıs esın.

Anne oldum. Sadece oğlu için herşeye katlanan bir kadın oldum. Asosyal oldum. Kendim için uzun zamandır bişeyler yapmıyorum sürekli iş çocuk ev ...

ben iice dağınık oldum yaaa:)) hiç temzlik hastası olmadım keşke olsam azıcık :P hiç kiloda almadım siz nasıl aldınızkiiii bnde almak istiorummmm...

:D 6 kg cok güldüm ya... siz çok yasayın emi:))) yakında önüne gecmezsem ben de oyle olcam.temızlık takıntısı var bende de. allahtan calısıyom. senın boyle olman eve kapanmandan canım bence bıraz. haklısında yanı napcaksın kı herseyı yasak etmıs esın.

evet onceden bende calişiyordum ama evlenince olmadi eşimin işinden dolayi oncedende temizliği cok severdm. ama şimdi daha ileri dercede boyle arada geliyolar bana gece gidip mutfak dolabini filan bosaltirim oyle dolaplarin arkalarni temizlerim herkes benle dalga geciyo birde belimde fıtık oldu eşim cok kıızıyo dovcem seni diyo bende hedi lennnnnnnnnnnn diyorumm :9::46 kılo fazlaliği olanlarda diyorum ki bana verebilirsiniz ama yagsiz yerlerden olsun diyorum ben herseye aciğim dyorum sakın kabul etmem diye dusunmeyin diyorum normalde ck yerim ben tek başima 1 somun ekmek yerim ama kılo yok

Back
X