• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra...neler oldunuz..

amin canıminş.
valla işten sonra yemek yapana kadar ıyıyım ondan sonra pılım bıtıyor ya
hafta sonu temızlık alışveriş bakalım ne olacak
ahh ahh çalışkırken ev kadını olmak ne zormuş

ben pazar günü hazırlıyom yemeğı ıkı gün yıyoruz. sonra bı aksam ıs cıkısı kayınvalıdeme bı aksamda kendı annemlere gıdıyoz :DD ctesı gezersek dısarda yada aparetıf bıseyler evdeysek film keyfiyle. aaaa yapmıyom okadar yemek her aksam basedemem:D arada aksam kahvaltı süper oluo tv karsısında... kayınvalıdem taze taze sebzelerı haslar,küçük küçük buzdolabı posetlerıne bi pişirimlik verir,sıgara boreklerını sarar, aksam gelınce yaparsınız dıye verır bana saolsun.buzlukta da onlar var.ama yıne de yoruluom ınankı. o ıse gıt gel calıs bıle yeter artar:((((
çalısan kadının ısı cokkk zorrrr allah kolaylıklar versın bızeee...

Yok ben aslında öyle değilim eşimle gezeriz. Ama bazen temizlik takıntım yüzünden gezmekten vazgeçip evde kalıyorum. Bir de eskiden üstüme basıma cok dıkkat ederdım. İnceciktim giydiğim yakısırdı sımdı cok kılo almadım ama 5, 6 kg aldım haplardan dolayı kıyafet almak gelmıyo içimden kendımı beğenmıyom hıç.

EVLENDIKTEN SONRA SANIRIM KENDIMIZI İLK EŞİMIZE ADIYORUZ.FEDAKARLIK HAT SAFHADA.AMAN ÜTÜM KALMASIN AMAN MISAFR GELIRSEE derken kendımıze vakıt ayıramıyorz.bu haplardan dolayı bende 6 kılo aldım ve şimdi verme cabası ıcerısındeyımmm.:(
gunduz ıs akşam ev işi derken dınlenmek ıcın oturdugum saat 11 i buluyor ve bunalıma girmişi durumdayımmmmmm:(((((

EVLENDIKTEN SONRA SANIRIM KENDIMIZI İLK EŞİMIZE ADIYORUZ.FEDAKARLIK HAT SAFHADA.AMAN ÜTÜM KALMASIN AMAN MISAFR GELIRSEE derken kendımıze vakıt ayıramıyorz.bu haplardan dolayı bende 6 kılo aldım ve şimdi verme cabası ıcerısındeyımmm.:(
gunduz ıs akşam ev işi derken dınlenmek ıcın oturdugum saat 11 i buluyor ve bunalıma girmişi durumdayımmmmmm:(((((

aynen ben de bunalımlardayım buara:( bı besgınlık var üzerımdekı sorma. ya kapasıtemızı cok zorluyoruz bence herseye yetısmekten.

Evlenmeden önce cok hareketlı kıpır kıpırrdım gercı gene öyleyım fakat şimdi işten gelınce yemegımı yapan annem,ütümü yapan annem yokk ve üstüne ustunn yemegını hazırlamam gereken çamaşırını yıkamam gereken kocam var..kocamla çok mutluyum fakat çalışırken hepsını bırarada yurutmek gercekten cok zorrr:((
hele su gunlerdee dayanamıyorum daha doğrusu dinlenmeye vakıt bulamıyorummmmm.
hep bi telaş içinde oluyoruz..
ben ne oldummm..kocasının tum ıhtıyaclarını zamanında karsılamaya calışan kadınn..kadınlık vazifelerını yerıne getiren kadınn ama evde işte çalışmaktan dayanamayan son zamanlarda bunalmıs bı kadın oldummm

aynen ben de bunalımlardayım buara:( bı besgınlık var üzerımdekı sorma. ya kapasıtemızı cok zorluyoruz bence herseye yetısmekten.

çamaşır topluyorum aglıyorumm utuluyorum aglıyorumm böyle değildimm benn.kılo aldım evlendgımden berı onu da kafama takar oldum sanırım ondannnn ne yapsak kıııı yaa

çamaşır topluyorum aglıyorumm utuluyorum aglıyorumm böyle değildimm benn.kılo aldım evlendgımden berı onu da kafama takar oldum sanırım ondannnn ne yapsak kıııı yaa

ehheh ayy aynı ben yaa ben de oyleyım bazen zoruma gıdıyo cok.esıne catıyon mu arada da:))) Bi de kılolarıma takıyom ıyıce gelıyolar:DD

Evlenmeden önce cok hareketlı kıpır kıpırrdım gercı gene öyleyım fakat şimdi işten gelınce yemegımı yapan annem,ütümü yapan annem yokk ve üstüne ustunn yemegını hazırlamam gereken çamaşırını yıkamam gereken kocam var..kocamla çok mutluyum fakat çalışırken hepsını bırarada yurutmek gercekten cok zorrr:((
hele su gunlerdee dayanamıyorum daha doğrusu dinlenmeye vakıt bulamıyorummmmm.
hep bi telaş içinde oluyoruz..
ben ne oldummm..kocasının tum ıhtıyaclarını zamanında karsılamaya calışan kadınn..kadınlık vazifelerını yerıne getiren kadınn ama evde işte çalışmaktan dayanamayan son zamanlarda bunalmıs bı kadın oldummm

evlendıkten sonra kadının ısı zor. esım saolsun cok yardımcıdır bana. cok anlayıslıdır. pozıtıftır,gezerız ederız. o süpürür ben sılerım. dağınık deıldır. pantolonunu kendı ütüler ben beceremıyom tek çizgi:D gömlekleri ben. sofraya yardım eder evı dağıtmaz ama yıne de yorucu cok.bı bezgınlık var bendede... ana ocağı değil koca kucağı:DD

allah yardımcınız olsun...bende evlendiğimde çalışmaya devam edeceğim şimdiden zorluklarını düşünebiliyorum.

allah yardımcınız olsun...bende evlendiğimde çalışmaya devam edeceğim şimdiden zorluklarını düşünebiliyorum.

simdiden basarılar dılıyorum:D evlenenlere yane bize ise; başarılarımızın devamını diliyorum. önemli olan huzur tabiki o olunca olur hepsi canım. allah ağız tadı versin inşallah.

"Sinir Hastası" olmuştum.:ssz:
Bekarken sakin,munis,kendi halinde bir genç kızken evlenince kocam ve ailesi sayesinde "asabiyet" kelimesinin anlamını öğrendim.:5:
Şimdilerde (şükürler olsun ki) daha iyiyim ama izler duruyor maalesef!:ssz:

ANNE oldum
memur oldum
kokoş oldum
eşimle fink fink gezer oldum

ayy mutlumuyum neyim :52: (çok şükür Allahım sana)

ehheh ayy aynı ben yaa ben de oyleyım bazen zoruma gıdıyo cok.esıne catıyon mu arada da:))) Bi de kılolarıma takıyom ıyıce gelıyolar:DD

çatmakta kelıne mı bazen sataşacak yer arıorummm erkeklerın kadından beklentısı cokk..kılo vermeye calışıorum oda yemek yedrmeye calışıo bende sasırdım artıkk yha

evlendıkten sonra kadının ısı zor. esım saolsun cok yardımcıdır bana. cok anlayıslıdır. pozıtıftır,gezerız ederız. o süpürür ben sılerım. dağınık deıldır. pantolonunu kendı ütüler ben beceremıyom tek çizgi:D gömlekleri ben. sofraya yardım eder evı dağıtmaz ama yıne de yorucu cok.bı bezgınlık var bendede... ana ocağı değil koca kucağı:DD

benimmm eşimde cok yardm eder sağolsun ama nıyeysee yetmiyo gercektenn bazen dıyorum evde sıkılmayacagımı bılsem çalışmayıp evımın hanımı cocuklarımın anası olim klasik ev hanımı olayım dıorum:))

En başta evli oldum, bazen inanamasamda kendime:1: bende deli gibi temizlik yapıyorum, azcıkta kilo aldım. Bunun dışında farklı bir şehirde yaşadığım için kimsem yok buralarda. Biraz bende içime kapandım sanki. Arkadaşım yok, samimi komşum yok. Bana uyan bir çevrede değilim. Fakat buna ragmen eşimle aynı evi paylaşmak güzel. Bu arada evde olmayı öğrendim. Yani bekarken hep çalışıyordum. Evlenince ev hanımlığına geçtim. Gündüz yarışma proğramlarını takip ediyorum. Önceden haberim bile yoktu onlardan..
Evliyim şimdide anne olmayı istiyor ve biran önce hamile kalmayı bekliyorum:nazar:

Son düzenleme:
benimmm eşimde cok yardm eder sağolsun ama nıyeysee yetmiyo gercektenn bazen dıyorum evde sıkılmayacagımı bılsem çalışmayıp evımın hanımı cocuklarımın anası olim klasik ev hanımı olayım dıorum:))

he yaaa :D ehehehheheh

Eklentiler

• $makina.gif
    $makina.gif
    8,5 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Back
X