• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra...neler oldunuz..

eşime karşı daha anlayışlı oldum

kıskançlığım gitti

saçma sapan kavgalar çıkaran kişi yok oldu

hep iyi şeyler olmuş bee :37:

fedakar bir eş oldum,nişanlı iken yaptığım inatcı tavırlarımdan arındım
eşime karşı daha anlayıslı biri oldum:16:
anne baba delisi oldum 1 saat mesafemiz var sürekli görüşemiyoruz iş güç derken:43:

allah bağışlasın çocuğunuzu uzun güzel ömür versın ınsallah. kayınvalıdeyle oturmak nsl bısey pekı? ev almak ıçın bız de düsünüyoruz da tavsiye eder mısınız? suan kırada ayrıyız. kabul etmedım evlenırken.çok tartısma cıktı gercı. sımdıde esım ev almak para bırıktrmek ıçın gecelım dıor.yazlıklarına tasıncaklar kısları mutlaka geleceklerdır kı gelme dıyemem kendı evlerı sonuçta. ıyı ınsanlardır cok ama aynı evde yasamak muhakkak zordur dıye tahmın edıyorum.bu yüzden ıstemıyorum. sızce ne yapmalıyım?

ah canım kelin ilacı olsa başına sürer değil mi?:)bende gençkızken asla aynı evde oturmam diyordum allahım bunu kısmet etti beni istemeye geldiklerinde 1sene sonra ev yapılacak dediler çok yıllar önce arsa almışlardı allahtan o vardı tamam dedim 1sene nedirki.evlendik o ööyle olmadı bak 4sene oldu ev yeni yeni bitiyor allahım buna şükür
yani kısacası kendi evine alışıp başka evde bu annen bile olsa senin için zor olur
bizimkilerde çokk çoook iyiydiler ama o aynı evde yaşamak var ya geriyor insanı bir değiştiler ki sorma ne yapsan batıyor tabiri caizse öyle allah yardımcın olsun
bu arada niye yanlarına geçiyorsunuzki ev alın krediyle kira öder gibi ödeyin bankaya artık herkes öyle yapıyor
çok uzun oldu ya:)

Ben iki sevimli ikiz yavruya sahip oldum( ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN,RABBİM OLMAYANLARADA NASİP ETSİN İNŞ.)çok sabırlı olmayı,idareci olmayı öğrendim.Elimden geldiğince iyi bir eş ve anne olmayı öğrendim.doğumdan sonra 49 kg , şimdi kan tedavilerinden sonra 65 kg oldum kısaca bu kg bana dert oldu.Bitmek bilmeyen kg sorunum oldu bu ,eskiden de kilo almaya çalışırdım şimdide vermeye çalışıyorum,zaman neleri değiştiriyormuş of offf

yok böyle bişey ya hayatım boyunca kilo almayan ben yıllarca 46 kiloydum 7 ayda 9 kilo aldı 55 kilo olarak dombilik gibi etrafta dolaşıyorum evlendıgım zaman aldıgım kıyafetlerın hiç biri gelmiyorr:(( berkarken gezer tozar ev işi nedır bılmezdım yapmadan dahaı anneme çkemişim düzenli temizlik manyagıyım :)koku hassasıyetımın bu kadar oldgunu bılmezdım evdekı herşeye yıkanıcak gözüyle bakıyorum evım tertemız annemı bahar temızlı yapmak ıcın cagırıyorum (çalışıyorum 6 o yüzden 1 gününm var bahar temızlıgı yetişmez bir günde bitmez)eşim onada vakıt ayırmamı istiyor evlenmeden önce zaman ayırdıgım gıbı ama kadar çok iş yapıyorum yerımde duramıyorum kı eşime sıra gelınce aşkım yorgunum dememden bıktı sanırım::):1:

eşini çok özleyen
duygusal
iş ve eve yetişemeyen :(
yorgun
49 kılo iken 60 kılo olan
evlenmeden önce tak takıştır her şeyi yakıştıran
şimdi ise sadece bellı başlı şeyleri giyen
alışveriş yaparken kabinde giyinmek istemeyen :(
ailesine bağlı
çevreye karşı anlayışlı
yemek tariflerine düşkün
aman garip olmuşum ya :))
ha birde hamiş bir kadın oldum :emir_bebek: :nazar:

eşini çok özleyen
duygusal
iş ve eve yetişemeyen :(
yorgun
49 kılo iken 60 kılo olan
evlenmeden önce tak takıştır her şeyi yakıştıran
şimdi ise sadece bellı başlı şeyleri giyen
alışveriş yaparken kabinde giyinmek istemeyen :(
ailesine bağlı
çevreye karşı anlayışlı
yemek tariflerine düşkün
aman garip olmuşum ya :))
ha birde hamiş bir kadın oldum :emir_bebek: :nazar:

tebrikler oncelılkle hamışlığınden dolayı hayırlısıyla kucağına almak nasıp etsın allah.
ben de ev ısıne yetısemıyorum ya calısıyom cok zor oluyo:(

ah canım kelin ilacı olsa başına sürer değil mi?:)bende gençkızken asla aynı evde oturmam diyordum allahım bunu kısmet etti beni istemeye geldiklerinde 1sene sonra ev yapılacak dediler çok yıllar önce arsa almışlardı allahtan o vardı tamam dedim 1sene nedirki.evlendik o ööyle olmadı bak 4sene oldu ev yeni yeni bitiyor allahım buna şükür
yani kısacası kendi evine alışıp başka evde bu annen bile olsa senin için zor olur
bizimkilerde çokk çoook iyiydiler ama o aynı evde yaşamak var ya geriyor insanı bir değiştiler ki sorma ne yapsan batıyor tabiri caizse öyle allah yardımcın olsun
bu arada niye yanlarına geçiyorsunuzki ev alın krediyle kira öder gibi ödeyin bankaya artık herkes öyle yapıyor
çok uzun oldu ya:)

yok ben ayrı evdeyım zaten. geçme durumumuz yok aslında,bu sadece esımın bana onerdığı bısey. rızam olmadan zorla geçırmez asla benı. maddı durumumuz ortalamanın üstünde çok sükür ama ev alacak kdr ıyı deıl sıkıssakta kredı oderiz. ama esım gel gecelım zaten çoğu zaman olmaycaklar dıyo.para bırıktırıp çoğunu oderız hemen.ıste ben düsenımı bozmak ıstemıyom. tereddütlerım var. yanı en basıtınden senınde dedığın gıbı yerı gelıo öz annenle tartısıyon canın sıkılıyo kı bılemıyorum.çok kararsızım. ama esının aılesıyle yasayıp mutlu olanı da gormedım cevremde.bın pışmanlar.

tebrikler oncelılkle hamışlığınden dolayı hayırlısıyla kucağına almak nasıp etsın allah.
ben de ev ısıne yetısemıyorum ya calısıyom cok zor oluyo:(

amin canıminş.
valla işten sonra yemek yapana kadar ıyıyım ondan sonra pılım bıtıyor ya
hafta sonu temızlık alışveriş bakalım ne olacak
ahh ahh çalışkırken ev kadını olmak ne zormuş

amin canıminş.
valla işten sonra yemek yapana kadar ıyıyım ondan sonra pılım bıtıyor ya
hafta sonu temızlık alışveriş bakalım ne olacak
ahh ahh çalışkırken ev kadını olmak ne zormuş

ben pazar günü hazırlıyom yemeğı ıkı gün yıyoruz. sonra bı aksam ıs cıkısı kayınvalıdeme bı aksamda kendı annemlere gıdıyoz :DD ctesı gezersek dısarda yada aparetıf bıseyler evdeysek film keyfiyle. aaaa yapmıyom okadar yemek her aksam basedemem:D arada aksam kahvaltı süper oluo tv karsısında... kayınvalıdem taze taze sebzelerı haslar,küçük küçük buzdolabı posetlerıne bi pişirimlik verir,sıgara boreklerını sarar, aksam gelınce yaparsınız dıye verır bana saolsun.buzlukta da onlar var.ama yıne de yoruluom ınankı. o ıse gıt gel calıs bıle yeter artar:((((
çalısan kadının ısı cokkk zorrrr allah kolaylıklar versın bızeee...

Yok ben aslında öyle değilim eşimle gezeriz. Ama bazen temizlik takıntım yüzünden gezmekten vazgeçip evde kalıyorum. Bir de eskiden üstüme basıma cok dıkkat ederdım. İnceciktim giydiğim yakısırdı sımdı cok kılo almadım ama 5, 6 kg aldım haplardan dolayı kıyafet almak gelmıyo içimden kendımı beğenmıyom hıç.

EVLENDIKTEN SONRA SANIRIM KENDIMIZI İLK EŞİMIZE ADIYORUZ.FEDAKARLIK HAT SAFHADA.AMAN ÜTÜM KALMASIN AMAN MISAFR GELIRSEE derken kendımıze vakıt ayıramıyorz.bu haplardan dolayı bende 6 kılo aldım ve şimdi verme cabası ıcerısındeyımmm.:(
gunduz ıs akşam ev işi derken dınlenmek ıcın oturdugum saat 11 i buluyor ve bunalıma girmişi durumdayımmmmmm:(((((

Back
X