Evlendikten sonra okumaya devam etmek zor mudur ????

yani benim okulumla durumlar karışık oldu yani okul hayatından sıkıldım biraz açıkçası zaten tek yaşıyorum evin sorumluluğu yine bende oluyor düşünüyorum ama karar veremiyorum
şuan teksiniz ama evlenince 2 kişi olacaksınız + işin içine ailelerde girecek gelip gitmek isteyecekler iyi düşün iyi karar ver derim.

Üniversite öğrencisiyim evlenmeyi düşünüyorum fakat hem okul hem evlilik zor olacağını söylüyorlar sizcee nasıldır ??
sana ve eşine bağlı bişey bence.kimi insan evliliğe zor adapte olur zorlanır kimi içinde okumak sürekli evde olmayacağın için bir şanstır.eşin de önemli bu konuda her konuda arkanda olucaksa zorlancağını sanmıyorum.okucağın içinde korunsun sanırım.

Evliyim,öğrenciyim.
Zorluk açısından bekarlıktan farkı yok.
Ama iş sahibi olmadan evlenmeye pek sıcak bakmıyorum. " Ama benim sevgilim,nişanlım farklı" durumuna girmeden bunu iyi değerlendirin.
Çalışmayan arkadaşlara saygım sonsuz,ama ekonomik özgürlük olmalı .
Zorluk açısından tekrar diyorum bebek olmadığı sürece problem olmaz.

Bebeğin olmadığı sürece zorluk yok ama sen yine de ailenin yanında huzurluysan okulunu onların yanında bitir ama ben keşke eşimle üni de tanışsaydım huzursuz aile ortamında okul bitirmek daha zor işkence gibiydi

Bebeğin olmadığı sürece zorluk yok ama sen yine de ailenin yanında huzurluysan okulunu onların yanında bitir ama ben keşke eşimle üni de tanışsaydım huzursuz aile ortamında okul bitirmek daha zor işkence gibiydi
ben bu şekilde daha stresli oluyorum onu düşünüyorum hep onunla birlikte durmak istiyorum en azından bana evlenince destek olur ve kafam rahat olur tek sorunum okul olur diye düşünüyprum

Bence yapabilirsin. bende yaptım eşim beni destekledi
mesela akşamdan en azından bi corba pisirirdim eger dersden mecalim kalmazsa diye, aksam o benden yarim saat erken eve girerse en azindan bisey olsun yesin. pkula gider gelirdim gezmeye arkadasada vakit kalirdi. hatta esimin ailesine göre biraz tuhaf bi durumdu onlar okulu birakirim gozuyle bakmislardi, eltim oyle yapinca bende okuyunca onlar icin sasirtici oldu ki bence normal bisey

Ben cok karşı degilim.
Acikcasi bir sekilde daha fazka sıkıyor insan kendini.
Okurken evlenen arkadaslarim hep daha basarili insanlar oldular nedense..
Esiniz anlayisli bir insan ise hallolur gider.

Back
X