evet bende çok uzaklardan geldim ve çok yalnızımBu kadar özleyeceğimi tahmin etmezdimm
bende çok yalnızım ve çok uzakta çok canım sıkılyıor özellikle de bazı gerçekler olunca bu daha da acı ama yapacak bişey yok çünkü tercihimi ben yaptım
öğrencilikte başladım ailemden uzakta yaşamaya,atandım evlendim hala uzaktayım tam 10 yıl olmuş,ama en zoru neydi biliyor musunuz annem hastalandı ve vefat etti 2 yıl önce işte o mesafeler öyle zor geldiki anlatamam,şuan annemsiz heryer gurbet geliyor bana
evlılıgıme 5 ay var ve ben buzamana kadar en fazla 15 gun uzak kalabıldım oda universitedeyken sımdı ıse şark tan dolayı gelın olarak vana gidicem 24 saatlık uzaklıga dusunmekten uyku uyuyamıyorum annemsızlıge nasıl alışıcam
doğru..insan lisede,üniversitedeyken yalnız olmak yalnız yaşamak istiyo..bi hevesle! aslında yaşanmalı da..ben yaşadım ve çok güzel günlerim oldu,çok büyük deneyimler edindim..özgüven için özellikle,gerekli bişey bu bence..
ama yaş ilerledikçe özellikle evlendikten sonra aile herşeyin önüne geçiyo..
bi söz vardır "kızlar bekarken annelerinin dediklerini hiç yapmazken evlenince her dediklerini yaparlar" diye..ben aynen öyle oldum..
eskişehir'de yaşıyosun galiba cnm? nerden gittin oraya,nerde yaşıyordun?
sinopta yasıyordum tatlım sınoptan eskısehıre geldım yapayalnız kaldımcevrem arkadaslarım hep orda kaldı
kötü haber tellali gibi konusmak ıstemem cnm ama hiç bi zaman alışılmıyor annenin yokluguna sadece bir telefon bir haber bastırılıyor okadar allah yardımcın olsun
evlılıgıme 5 ay var ve ben buzamana kadar en fazla 15 gun uzak kalabıldım oda universitedeyken sımdı ıse şark tan dolayı gelın olarak vana gidicem 24 saatlık uzaklıga dusunmekten uyku uyuyamıyorum annemsızlıge nasıl alışıcam
Merhaba canimben de vana geldim.cok zor allah yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?