Evlendikten sonra uzaklara yerleşip ailesini özleyenler... :(

insan lise caglarında ayrı olmak istiyor ancak buyudukce küçülürcesine ailesini yanında istiyor

bende çok yalnızım ve çok uzakta çok canım sıkılyıor özellikle de bazı gerçekler olunca bu daha da acı ama yapacak bişey yok çünkü tercihimi ben yaptım

öğrencilikte başladım ailemden uzakta yaşamaya,atandım evlendim hala uzaktayım tam 10 yıl olmuş,ama en zoru neydi biliyor musunuz annem hastalandı ve vefat etti 2 yıl önce işte o mesafeler öyle zor geldiki anlatamam,şuan annemsiz heryer gurbet geliyor bana

başın saolsun ben annemın hayatta olmıcanı duşündüğüm zaman bile dayanamıyorum allah sabrını versın inşallah eşini çolugunu cocugunu sana bağışlasın

evlılıgıme 5 ay var ve ben buzamana kadar en fazla 15 gun uzak kalabıldım oda universitedeyken sımdı ıse şark tan dolayı gelın olarak vana gidicem 24 saatlık uzaklıga dusunmekten uyku uyuyamıyorum annemsızlıge nasıl alışıcam

kötü haber tellali gibi konusmak ıstemem cnm ama hiç bi zaman alışılmıyor annenin yokluguna sadece bir telefon bir haber bastırılıyor okadar allah yardımcın olsun

en cokta hamilelik ve sonrasında anneye ihtiyaç cok oluyo..ve bunu yaşadıkça görüyosun.

doğru..insan lisede,üniversitedeyken yalnız olmak yalnız yaşamak istiyo..bi hevesle! aslında yaşanmalı da..ben yaşadım ve çok güzel günlerim oldu,çok büyük deneyimler edindim..özgüven için özellikle,gerekli bişey bu bence..
ama yaş ilerledikçe özellikle evlendikten sonra aile herşeyin önüne geçiyo..
bi söz vardır "kızlar bekarken annelerinin dediklerini hiç yapmazken evlenince her dediklerini yaparlar" diye..ben aynen öyle oldum..

eskişehir'de yaşıyosun galiba cnm? nerden gittin oraya,nerde yaşıyordun?

sinopta yasıyordum tatlım sınoptan eskısehıre geldım yapayalnız kaldım cevrem arkadaslarım hep orda kaldı

bende çoooook özledim anneciğimi..öyle ihtiyacım var ki ona..kazık kadar olsamda başımı dizine koyup ağlamak isterdim şimdi

sinopta yasıyordum tatlım sınoptan eskısehıre geldım yapayalnız kaldım cevrem arkadaslarım hep orda kaldı

aaa bende evlilikten önce sinop'lu olarak geçiyordum..ayancık..dedem oralı

dediğin doğru ve çokta zordur eminim...aile ve çevreden ayrılmak ve çok daha uzak biyere gitmek,alışmak zordur..ama orda da bi çevre edinmedin mi?yok mu anlaşabildiklerin?
çalışıyosan iş çevren falan?

merhaba, hem yeni evli sayılırsınız hemde hamileliğiniz neticesiyle ailenize özlem daha çok duyuyorsunuz..hormonlar bu konuda çok başarılı diyebilirim

bende ilk evlendiğimde öyleydim eşim saolsun 4.5 saatlık uzaklıkta olan memleketime 3 haftada bir gönderirdi beni :) zaten anlardı hemen derdi ''hımm senin bi aileni,memleketini görme vakti gelmiş'' :)) evime alışsamda insan çevresine yaşadığı yere alışamayınca daha bi özlüyor... 2yıl boyunca çok sık gittim ailemin yanına..

şuanki evim memleketime 7 saatlık yol mesafesi uzaklığında.. özlem oluyor illaki ama artık eskisi gibi değil bayram seyran düğün dahilinde gitmiyorum..cünkü bu seferde memlektimde sıkılmaya basladım..evimi daha çok özlüyorum..kendi evimden baska bi yerde rahat edemiyorum.. annem geliyor yanıma ara sıra..böylece anneme olan hasretimde geçiyor - 6yıllık evliyim bu arada yıllar gectıkce ınsan kendi evime daha çok baglanıyor..yasadığı şehir her ne kadar memleketinden uzak olsada-

Merhaba canimben de vana geldim.cok zor allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…