Annesine de aynılarını yapıyor muymuş?Herkese merhaba, ben 3 aylik evliyim ve bir türlü yeni evime alisamadim. Bilmiyorum normal mi, zamanla gecer mi ama anne baba evinde yapabildigim seyleri yapamaz oldum, sakarligim neredeyse hergün tutuyor. Elim ayagima dolaniyor resmen, aslinda yapabildigim yemekler tutmuyor lezzetsiz oluyor. Sanirim evi daha benimseyemedim ve esim maalesef herseye cok karisan biri. Birseyi yapsam bunu neden böyle yaptin söyle yap, öyle olmaz böyle olur vs gibi seyler diyor. Ütü yaparken bile kiyafetlerini nasil katladigima kadar elestiriyor, bu sekildede kendimi cogu zaman baski altinda hissediyorum. Ne yapabilirim? Ayni seyleri yasayanlar varmi?
Her insanın eve alışması bir olmaz mukayese etmeyin hemen3 sene mi?
Cok normal daha üç ay olmuş. Eşin destek olacağına kaynanamın yapıyor. Bak benim eşimde öyle her şeye karisirdi. Bı gün iş arkadaşı ve ailesiyle pikniğe gittik. İstisnasız her fırsatta kaynana diye seslendim eşime ve arkafasi hemen anladı. Evde her şeye karşıyor Ali diye sordu evet dedim. Ve iş yerinde eşime kaynana aşağı kaynana yukarıHerkese merhaba, ben 3 aylik evliyim ve bir türlü yeni evime alisamadim. Bilmiyorum normal mi, zamanla gecer mi ama anne baba evinde yapabildigim seyleri yapamaz oldum, sakarligim neredeyse hergün tutuyor. Elim ayagima dolaniyor resmen, aslinda yapabildigim yemekler tutmuyor lezzetsiz oluyor. Sanirim evi daha benimseyemedim ve esim maalesef herseye cok karisan biri. Birseyi yapsam bunu neden böyle yaptin söyle yap, öyle olmaz böyle olur vs gibi seyler diyor. Ütü yaparken bile kiyafetlerini nasil katladigima kadar elestiriyor, bu sekildede kendimi cogu zaman baski altinda hissediyorum. Ne yapabilirim? Ayni seyleri yasayanlar varmi?
Maalesef evetAnnesine de aynılarını yapıyor muymuş?
Kocanın işi yok mu neden yanında ütü yapıyorsun, o yokken yap.
Hakkini yiyemem cok destek olur bana ev islerine yardim eder cok da titizdir ama sorun o maalesef, cok zor begenen biri herseyi de en iyi o bilir kafasindaKiyafetlerini kendi katlasin pasa hazretleri
Var bizde Boyle damatHakkini yiyemem cok destek olur bana ev islerine yardim eder cok da titizdir ama sorun o maalesef, cok zor begenen biri herseyi de en iyi o bilir kafasinda
Yo yeni evlilikler üç aylık karşılıklı ütü yapacaklarına film izlesinler. Ben yapmam yanında ütü, hatta o yapıyor kendi ütülerini beğenmediği için. Canıma minnetSırf eleştirilmemek için eşinin evde olup olmamasına göre mi plan yapsın...
esim maalesef herseye cok karisan biri. Birseyi yapsam bunu neden böyle yaptin söyle yap, öyle olmaz böyle olur vs gibi seyler diyor
Benimki de böyleydi hala da az biraz böyleHakkini yiyemem cok destek olur bana ev islerine yardim eder cok da titizdir ama sorun o maalesef, cok zor begenen biri herseyi de en iyi o bilir kafasinda
Eşinize deyin ki çok biliyorsa kendi yapsın.Herkese merhaba, ben 3 aylik evliyim ve bir türlü yeni evime alisamadim. Bilmiyorum normal mi, zamanla gecer mi ama anne baba evinde yapabildigim seyleri yapamaz oldum, sakarligim neredeyse hergün tutuyor. Elim ayagima dolaniyor resmen, aslinda yapabildigim yemekler tutmuyor lezzetsiz oluyor. Sanirim evi daha benimseyemedim ve esim maalesef herseye cok karisan biri. Birseyi yapsam bunu neden böyle yaptin söyle yap, öyle olmaz böyle olur vs gibi seyler diyor. Ütü yaparken bile kiyafetlerini nasil katladigima kadar elestiriyor, bu sekildede kendimi cogu zaman baski altinda hissediyorum. Ne yapabilirim? Ayni seyleri yasayanlar varmi?
Çok normal sonuçta yıllarca ailenle yaşamışsın bir anda başka biriyle evini paylaşıyorsun. Fakat eşini şimdiden bu kadar şımartma derim beğenmiyorsan kendin yap de tabi kavga amaçlı değil ama şakayla karışıkta olsa cevabını ver aksi halde daha da üstüne gidecek fazlasına karışacaktır. Zaten alışamıyor olmanın en büyük sebebi eşin gibi görünüyor seni rahatlatmak için aksine güzel sözler söyleyip yardımcı olması lazım niye evleniyorsunuz bu tiplerle yaHerkese merhaba, ben 3 aylik evliyim ve bir türlü yeni evime alisamadim. Bilmiyorum normal mi, zamanla gecer mi ama anne baba evinde yapabildigim seyleri yapamaz oldum, sakarligim neredeyse hergün tutuyor. Elim ayagima dolaniyor resmen, aslinda yapabildigim yemekler tutmuyor lezzetsiz oluyor. Sanirim evi daha benimseyemedim ve esim maalesef herseye cok karisan biri. Birseyi yapsam bunu neden böyle yaptin söyle yap, öyle olmaz böyle olur vs gibi seyler diyor. Ütü yaparken bile kiyafetlerini nasil katladigima kadar elestiriyor, bu sekildede kendimi cogu zaman baski altinda hissediyorum. Ne yapabilirim? Ayni seyleri yasayanlar varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?