- 7 Temmuz 2019
- 1.246
- 4.938
- 133
Sana ne, ben böyle katlıyorum. Çok biliyorsan gel kendin yap deyin.esim maalesef herseye cok karisan biri. Birseyi yapsam bunu neden böyle yaptin söyle yap, öyle olmaz böyle olur vs gibi seyler diyor. Ütü yaparken bile kiyafetlerini nasil katladigima kadar elestiriyor, bu sekildede kendimi cogu zaman baski altinda hissediyorum.
esim maalesef herseye cok karisan biri. Birseyi yapsam bunu neden böyle yaptin söyle yap, öyle olmaz böyle olur vs gibi seyler diyor. Ütü yaparken bile kiyafetlerini nasil katladigima kadar elestiriyor, bu sekildede kendimi cogu zaman baski altinda hissediyorum. Ne yapabilirim? Ayni seyleri yasayanlar varmi?
Bu alisamamak değil baskı altında olduğunuz için yapamıyorsunuz. Sınırlar I net çizin. Beğenmedi mi hayatım sen. Kendi utulerini yap istersen .yemeği beğenmedi mi dışardan söyleriz. Istersen tabi sende biseyler hazirlaya bilirsin.tarzinda şeyler söyleyin. Siz onun özel aldığı hizmetçisi değilsiniz. Net çizgi koymazsaniz ömür boyu çekersiniz. Eşimde karismayi çok sever.com karışırsa o işi ona bırakırım. Elimi sürmem . Zaman geçtikçe zaten karismayi bırakır.tabk tavrinizi net koyabilirsenizHerkese merhaba, ben 3 aylik evliyim ve bir türlü yeni evime alisamadim. Bilmiyorum normal mi, zamanla gecer mi ama anne baba evinde yapabildigim seyleri yapamaz oldum, sakarligim neredeyse hergün tutuyor. Elim ayagima dolaniyor resmen, aslinda yapabildigim yemekler tutmuyor lezzetsiz oluyor. Sanirim evi daha benimseyemedim ve esim maalesef herseye cok karisan biri. Birseyi yapsam bunu neden böyle yaptin söyle yap, öyle olmaz böyle olur vs gibi seyler diyor. Ütü yaparken bile kiyafetlerini nasil katladigima kadar elestiriyor, bu sekildede kendimi cogu zaman baski altinda hissediyorum. Ne yapabilirim? Ayni seyleri yasayanlar varmi?
Alışamamanızın sebebi eşiniz, oturum güzelce konuşun bu durumu ...Herkese merhaba, ben 3 aylik evliyim ve bir türlü yeni evime alisamadim. Bilmiyorum normal mi, zamanla gecer mi ama anne baba evinde yapabildigim seyleri yapamaz oldum, sakarligim neredeyse hergün tutuyor. Elim ayagima dolaniyor resmen, aslinda yapabildigim yemekler tutmuyor lezzetsiz oluyor. Sanirim evi daha benimseyemedim ve esim maalesef herseye cok karisan biri. Birseyi yapsam bunu neden böyle yaptin söyle yap, öyle olmaz böyle olur vs gibi seyler diyor. Ütü yaparken bile kiyafetlerini nasil katladigima kadar elestiriyor, bu sekildede kendimi cogu zaman baski altinda hissediyorum. Ne yapabilirim? Ayni seyleri yasayanlar varmi?
Sorun ev değil size psikolojik zorbalık yapan eşiniz.Surekli eleştiri sizi korkan ve kendine güvensiz yapmış.Herkese merhaba, ben 3 aylik evliyim ve bir türlü yeni evime alisamadim. Bilmiyorum normal mi, zamanla gecer mi ama anne baba evinde yapabildigim seyleri yapamaz oldum, sakarligim neredeyse hergün tutuyor. Elim ayagima dolaniyor resmen, aslinda yapabildigim yemekler tutmuyor lezzetsiz oluyor. Sanirim evi daha benimseyemedim ve esim maalesef herseye cok karisan biri. Birseyi yapsam bunu neden böyle yaptin söyle yap, öyle olmaz böyle olur vs gibi seyler diyor. Ütü yaparken bile kiyafetlerini nasil katladigima kadar elestiriyor, bu sekildede kendimi cogu zaman baski altinda hissediyorum. Ne yapabilirim? Ayni seyleri yasayanlar varmi?
sakın eziklenip kendini üzme beğenmiyorsan yardım et deHerkese merhaba, ben 3 aylik evliyim ve bir türlü yeni evime alisamadim. Bilmiyorum normal mi, zamanla gecer mi ama anne baba evinde yapabildigim seyleri yapamaz oldum, sakarligim neredeyse hergün tutuyor. Elim ayagima dolaniyor resmen, aslinda yapabildigim yemekler tutmuyor lezzetsiz oluyor. Sanirim evi daha benimseyemedim ve esim maalesef herseye cok karisan biri. Birseyi yapsam bunu neden böyle yaptin söyle yap, öyle olmaz böyle olur vs gibi seyler diyor. Ütü yaparken bile kiyafetlerini nasil katladigima kadar elestiriyor, bu sekildede kendimi cogu zaman baski altinda hissediyorum. Ne yapabilirim? Ayni seyleri yasayanlar varmi?
Hakkini yiyemem cok destek olur bana ev islerine yardim eder cok da titizdir ama sorun o maalesef, cok zor begenen biri herseyi de en iyi o bilir kafasinda
Değil mi ya? Yardım mevzusu da yeni çıktı. Hayır yardım bu kadar ulvi bir görevse onlar yapsın biz yardım edelim bari.Yardim etmiyor. Ev işi sana ait değil. O evi ikinizin ve ikinizde kullanip kirletiyorsunuz. Eş olarak hayat paylaşiyorsunuz, evin hizmetçisi olmak için evlenilmiyor.
Eşin gibi birisi ile yaşanilmaz. Narsistlikten tut OCD bile olabilir. Şimdi duruma el atmazsan, 1 yil sonra çok yipranmiş olursun. Sakin bebek yapma, bebek ile durum çok daha kötü olur.
Eşine karşi gel, sınırlarini göster. Evde iş bölümü olsun. Sen masayi kuruyorsan, o toplasin, bulaşiklari yapsin. Sen süpürüyorsan, o paspas yapsin gibi gibi. Lafin altinda sakin kalma, kendini ezdirme.
Psikologa gitmeyide teklif et. Red ederse bil ki bu evlilik 1-2 yil içinde biter. Sürekli eleştiren biri ile yaşanilmaz. Şimdi dersin aa yok canim iyi taraflarida var. Eminim vardir. Ancak her 2 iyi lafina, 10 kötüsu varsa, bu psikolojik şiddettir. Zaman ile fark edeceksin.
alışamadıgınız ev değil eşiniz benceHerkese merhaba, ben 3 aylik evliyim ve bir türlü yeni evime alisamadim. Bilmiyorum normal mi, zamanla gecer mi ama anne baba evinde yapabildigim seyleri yapamaz oldum, sakarligim neredeyse hergün tutuyor. Elim ayagima dolaniyor resmen, aslinda yapabildigim yemekler tutmuyor lezzetsiz oluyor. Sanirim evi daha benimseyemedim ve esim maalesef herseye cok karisan biri. Birseyi yapsam bunu neden böyle yaptin söyle yap, öyle olmaz böyle olur vs gibi seyler diyor. Ütü yaparken bile kiyafetlerini nasil katladigima kadar elestiriyor, bu sekildede kendimi cogu zaman baski altinda hissediyorum. Ne yapabilirim? Ayni seyleri yasayanlar varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?