Evlendikten sonra yeni eve alisamamak

• Konu Sahibi Konu Sahibi btxx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende alisamamistim evime yeni evliyken . Evlerlmiz yakin olmasına rağmen, tutturdum annemlerde kalmak için. Evime alışmam için annem pek istemiyordu kalmamı ama bir gün kaldım annemlerde ve evimide özlediğimi farkettim sonrasında zaten hiçbir yeri evimdeki rahatlığa tercih etmedim.
Tabi benim kocam herşeye burnunu sokan eleştiren biri değildi
Sizde buna müsade etmeyin begenmiyorsa daha iyisini kendisi yapsin

Sana ne, ben böyle katlıyorum. Çok biliyorsan gel kendin yap deyin.

pardon ama böyle çok bilmiş kaynana gibi tepende seni eleştirip duran kocayla nasıl alışabilirsin ki zaten?? oradan öyle konuşması kolay. ver işi kocanın eline o yapsın sinir oldum gerçekten.

Böyle bir adamla ne eve ne evliliğe alışılır.
Baştan tavrını koy ve seni manipüle etmesine izin verme.
Eşim bir sefer şakayla karışık, ütün 5 çizgi oluyor dedi 2-3 ay ütüsünü yapmadım şimdi teşekkür ediyor.

Bu alisamamak değil baskı altında olduğunuz için yapamıyorsunuz. Sınırlar I net çizin. Beğenmedi mi hayatım sen. Kendi utulerini yap istersen .yemeği beğenmedi mi dışardan söyleriz. Istersen tabi sende biseyler hazirlaya bilirsin.tarzinda şeyler söyleyin. Siz onun özel aldığı hizmetçisi değilsiniz. Net çizgi koymazsaniz ömür boyu çekersiniz. Eşimde karismayi çok sever.com karışırsa o işi ona bırakırım. Elimi sürmem . Zaman geçtikçe zaten karismayi bırakır.tabk tavrinizi net koyabilirseniz

Alışamamanızın sebebi eşiniz, oturum güzelce konuşun bu durumu ...

Sorun ev değil size psikolojik zorbalık yapan eşiniz.Surekli eleştiri sizi korkan ve kendine güvensiz yapmış.

sakın eziklenip kendini üzme beğenmiyorsan yardım et de

beğenmeyen kocaya alışmak daha zor.
o strese sokuyor seni.
her şeye karışıyorsa kendi yapsın. duvar her yerde duvar odun her yerde odun canlısı can sıkar işte. konu ev değil bu arada.

eşinizin istediği gibi katlayın bunda bir şey yok. ama herşeye karışıyorsada bir cinnet işi çözer. karıştığı an o işi orda bırakın kendi yapsın.

nasıl alışırsa öyle gider kendinizi yabancı gibi hissetmeyin o ev ikinizin.

valla ben evlenince ohh çekmiştim insanın kendi evinin rahatlığı hiç bir yerde yok. öğlene kadar uyumuştum kaç kere nasıl bir duygu diye. çünkü karışan yok:)

herseye karisan erkek ve cok konusan erkek

Basinda her yaptigini ogretmen edasiyla duzelten biri olmasi cok skici.. zaten herkesin kendine has tarzi vardir.. annemle ben bile farkli katlardik kiyafetleri.. utuyu baska yapardik dusun kimse kimsenin yaptigini begenmiyordu..ama herseye karisan erkegi sevmem helede ev isinde

Hakkini yiyemem cok destek olur bana ev islerine yardim eder cok da titizdir ama sorun o maalesef, cok zor begenen biri herseyi de en iyi o bilir kafasinda

Yardim etmiyor. Ev işi sana ait değil. O evi ikinizin ve ikinizde kullanip kirletiyorsunuz. Eş olarak hayat paylaşiyorsunuz, evin hizmetçisi olmak için evlenilmiyor.

Eşin gibi birisi ile yaşanilmaz. Narsistlikten tut OCD bile olabilir. Şimdi duruma el atmazsan, 1 yil sonra çok yipranmiş olursun. Sakin bebek yapma, bebek ile durum çok daha kötü olur.

Eşine karşi gel, sınırlarini göster. Evde iş bölümü olsun. Sen masayi kuruyorsan, o toplasin, bulaşiklari yapsin. Sen süpürüyorsan, o paspas yapsin gibi gibi. Lafin altinda sakin kalma, kendini ezdirme.

Psikologa gitmeyide teklif et. Red ederse bil ki bu evlilik 1-2 yil içinde biter. Sürekli eleştiren biri ile yaşanilmaz. Şimdi dersin aa yok canim iyi taraflarida var. Eminim vardir. Ancak her 2 iyi lafina, 10 kötüsu varsa, bu psikolojik şiddettir. Zaman ile fark edeceksin.

Ben hep dışarda oldum. Okulu kazandıktan sonra aileme evime dönmedim. Ara sıra istifa edip 3-5 ay kalıp iş başvurusu yapıp geri dönüyordum ilk yıllarda. Sonra başka başka şehirler derken evlendim sıcak yuvam fantezisi yapmıyorum yani klasim evim işte bana hizmet etmesi için para verdiğim mekan
Ütü mevzusuna gelince yapmayın, ben eşimin hiçbir şeyini ütülemedim, ütülemem çünkü sevmem. Kendisi halleder. Hayır lütfedip yaparsam ve şikayetlenirse olacakları düşünemiyorum bile:’)))

Değil mi ya? Yardım mevzusu da yeni çıktı. Hayır yardım bu kadar ulvi bir görevse onlar yapsın biz yardım edelim bari.

alışamadıgınız ev değil eşiniz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…