Esinle konus elinin ayarinin kacmasi vs hep esinin elestirilerinden ,daha dikkatli olmaya calisirken elin ayagin birbirine dolasiyor cogu kisiye olur bu duzgunce ifade et kendiniMaalesef evet
Değil mi ya? Yardım mevzusu da yeni çıktı. Hayır yardım bu kadar ulvi bir görevse onlar yapsın biz yardım edelim bari.
Herkese teker teker cevap veremedim maalesef, kusura bakmayin. Öncelikle herkese cok tesekkür ederim, bazi güzel bazi bana göre abarti yorumlar icin. Ben buraya esimi kötülemeye gelmedim, isiniz yok mu da böyle adamlarla evleniyorsunuz gibi laflari da pek anlayamadim, dört dörtlük insan mi vardi biz mi istemedik?Gülü seven dikenine katlanirmis misali. Herkesin kusurlari vardir, ben de dört dörtlük biri degilim. Yazdiginiz yorumlari cok dikkatli okudum ve tavsiyelerinizi uygulayacagim (tatli bi dil ile tabikii )
Bence sorun ev değil. Eşinin sürekli seni eleştirmesi. Doğal olarak sende stres oluyorsun ve hataya açık hale geliyorsun. Eşine bu tavrından rahatsız olduğunu anlatmalısınHerkese merhaba, ben 3 aylik evliyim ve bir türlü yeni evime alisamadim. Bilmiyorum normal mi, zamanla gecer mi ama anne baba evinde yapabildigim seyleri yapamaz oldum, sakarligim neredeyse hergün tutuyor. Elim ayagima dolaniyor resmen, aslinda yapabildigim yemekler tutmuyor lezzetsiz oluyor. Sanirim evi daha benimseyemedim ve esim maalesef herseye cok karisan biri. Birseyi yapsam bunu neden böyle yaptin söyle yap, öyle olmaz böyle olur vs gibi seyler diyor. Ütü yaparken bile kiyafetlerini nasil katladigima kadar elestiriyor, bu sekildede kendimi cogu zaman baski altinda hissediyorum. Ne yapabilirim? Ayni seyleri yasayanlar varmi?
Ay aman tabiki tatli dil ile, sakin paşa hazretleri incinmesin. Bir yil sonraki konunu şimdiden bile görebiliyorum :)
Ha bu arada adam senin dikenlerini sevsin dimi? O çat çat her yaptiğin hatayi söyler ama. Katlandiği birşey yok.
Evet muhtemelen eşinin davranişlari yuzunden boyle. Çunki ozguvenini kirmiş. Açikca konuş 'benim ozguvenimi kiriyorsun. Azarliyorsun. Hep boyle mi devam edicek? Herseyi mukemmel yapmak zorundamiyim? Eskide herseyi guzel yaparken şimdi elim ayağima dolaniyor. Sana bu kadar mudahele etsem hoşuna gider mi' diye sor. Malesef evlenen çiftlerin çoğu eşine nasil davranacagini bilmiyor. Guzelce konuşun. Her defasinda rahatsiz olduğunu dile getir. Hem yeni evlileri konusu bu olmamali. Hayatiniza hryecan getirin. Mesela utuleri eşinin yapmasiyla başlayinHerkese merhaba, ben 3 aylik evliyim ve bir türlü yeni evime alisamadim. Bilmiyorum normal mi, zamanla gecer mi ama anne baba evinde yapabildigim seyleri yapamaz oldum, sakarligim neredeyse hergün tutuyor. Elim ayagima dolaniyor resmen, aslinda yapabildigim yemekler tutmuyor lezzetsiz oluyor. Sanirim evi daha benimseyemedim ve esim maalesef herseye cok karisan biri. Birseyi yapsam bunu neden böyle yaptin söyle yap, öyle olmaz böyle olur vs gibi seyler diyor. Ütü yaparken bile kiyafetlerini nasil katladigima kadar elestiriyor, bu sekildede kendimi cogu zaman baski altinda hissediyorum. Ne yapabilirim? Ayni seyleri yasayanlar varmi?
Hayir 5 senelik bir iliskimiz vardi fakat kendisi benden uzakta yasiyordu. Bana titiz oldugunu dile getirirdi hep, bilmedigim birsey degil fakat insan beraber bir cati altinda yasayinca anliyorGörücü usulü falan mı evlendiniz ?
Hiç tanımadan aynı eve girmiş gibisiniz.
cvp baskı yapmasını izin vermebaski altinda hissediyorum.
benimde ilk evlendiğimde eşim herşeye karışırdı mesela bir gün geldim bütün mutfak eşyalarının hepsinin yerini değiştirmişHerkese merhaba, ben 3 aylik evliyim ve bir türlü yeni evime alisamadim. Bilmiyorum normal mi, zamanla gecer mi ama anne baba evinde yapabildigim seyleri yapamaz oldum, sakarligim neredeyse hergün tutuyor. Elim ayagima dolaniyor resmen, aslinda yapabildigim yemekler tutmuyor lezzetsiz oluyor. Sanirim evi daha benimseyemedim ve esim maalesef herseye cok karisan biri. Birseyi yapsam bunu neden böyle yaptin söyle yap, öyle olmaz böyle olur vs gibi seyler diyor. Ütü yaparken bile kiyafetlerini nasil katladigima kadar elestiriyor, bu sekildede kendimi cogu zaman baski altinda hissediyorum. Ne yapabilirim? Ayni seyleri yasayanlar varmi?
Evi bilmem de siz kocanızi şimdiden öyle sizin işlerinize karışmasina müsade etmeyin ben bilirim ben yaparım diyin yoksa daha beter olur zamnla.Herkese merhaba, ben 3 aylik evliyim ve bir türlü yeni evime alisamadim. Bilmiyorum normal mi, zamanla gecer mi ama anne baba evinde yapabildigim seyleri yapamaz oldum, sakarligim neredeyse hergün tutuyor. Elim ayagima dolaniyor resmen, aslinda yapabildigim yemekler tutmuyor lezzetsiz oluyor. Sanirim evi daha benimseyemedim ve esim maalesef herseye cok karisan biri. Birseyi yapsam bunu neden böyle yaptin söyle yap, öyle olmaz böyle olur vs gibi seyler diyor. Ütü yaparken bile kiyafetlerini nasil katladigima kadar elestiriyor, bu sekildede kendimi cogu zaman baski altinda hissediyorum. Ne yapabilirim? Ayni seyleri yasayanlar varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?