Evlendim 15 gün oldu bugün kavga ettik baya

En çok aklımda kalanlardan biri mezarlığa gidecekken arabada yer yok deyip rockavrili ve annesini götürmemişlerdi bunlar kendi imkanlarıyla gidip ne görsün araba bomboş.

Araba bomboş değildi; 2 araba gitmişlerdi. Dolayısıyla araçlarda 2 kişilik yer varmış.

Adamın dişil enerjisi yüksektir belki.

Ne yapmalıyım diye sormak için geç değil mi sanki? Aileci erkeğin düzeldiği nerde görülmüş

Kardeşi kendine laf soylettirmez gömer dedi bnde onu gömerim dedim
Aklında sorun mu var her soruya aynı cevabı veriyorsun ..eşin sana saygı duymuyor seni takmıyor ..kardeşine böbreğini verir, senin böbreğini satar.

Aklında sorun mu var her soruya aynı cevabı veriyorsun ..eşin sana saygı duymuyor seni takmıyor ..kardeşine böbreğini verir, senin böbreğini satar.
Bu üye biraz tuhaf bir tip. Tepkileri hep böyle. Nevresimli bir konusu vardı, papağan gibi aynı şeyleri tekrar ediyordu sormadığımız halde. O an dedim, ne içmiş bu böyle ajsjsjsj

Kendiniz neden korunmayıp da adama bırakıyorsunuz?
Ev için alışverişe gittiğinizde biz şu karşıdaki eve görücüye geldik diyen adama güvenmek de ne bileyim...
Koruncaktim göğsümde kitle çıktı hapı onermedi doktor eşin korunsun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…