- 13 Ağustos 2022
- 8.814
- 4.464
- 103
- 31
Telefonla halleder merak etme.Görümcem edremite gidicek
Cinsellik ceza mı olur sacmalayin.Sen vermezsen başkası der.Ztn sürekli cinsellik istiyor bnde istemiyorum
Atıp tutan insan hicbirsey yapmaz.Ne büyük laf etmişsiniz
Bırakın Allah aşkına hiç oralı bile olmayın ne gömmesi ya yaşınıza yakışan laflar mı
ikinizde boş atıp tutuyorsunuz ne gömüyorsunuz
Ben herkese haddini bildiririm ayaklarını bırakın ikinizde
Bütün kadınlar da hazırda rockavrilin silik kocasıyla yatmak için beklemiyordur.Cinsellik ceza mı olur sacmalayin.Sen vermezsen başkası der.
O iş için sapıklar tipe bakmıyor.Bütün kadınlar da hazırda rockavrilin silik kocasıyla yatmak için beklemiyordur.
En çok aklımda kalanlardan biri mezarlığa gidecekken arabada yer yok deyip rockavrili ve annesini götürmemişlerdi bunlar kendi imkanlarıyla gidip ne görsün araba bomboş.
Bugün yine opsayt biseyini yakaladım.bigun önce mezarlığa gidelim dedi.bnde tamam dedim.bugun beni aradı arabada yer yokmuş abimlerle beraber tek araba gitcez dedi tamam bnde annemle giderim sorun değil dedim.annrmle babamın mezarına gittik bide ne göreyim iki araba gelmişler banada yer yok dedi sok oldum.bi dediği bir dediğini tutmuyor zaten bozuldu banada senide yormak istemiyorum dedi ama tutarsızlik var size yapılsa tepkiniz ne olurdu
Aaaa o kismi kacirmisim. Adam bana verdiği deger bu kadar mi gibi bisey dmeisti onu hic unutmicam ajshhaahdua buraua bi kadin konu acip bana 3 bilezik taktilar, deger vermiyolar dese yerin dibine sokup ustune toprak atarlar. Elin adaminin gozu acilmis, kadınların taktiklerini uygulamaya baslamis ajshs
Hmm aklımda öyle kalmış benim. İki araba olması daha vahimmiş zaten.Araba bomboş değildi; 2 araba gitmişlerdi. Dolayısıyla araçlarda 2 kişilik yer varmış.
Tuzla salamura yaptilarsa tabi ahshsAdamın dişil enerjisi yüksektir belki.
Hmm aklımda öyle kalmış benim. İki araba olması daha vahimmiş zaten.
O zaman uyaran herkesi tersledi ama bile bile lades.Tek araba gidilecekken sonradan karar değiştirmişler. Çok görgülü, değer bilir insanlar oldukları için de haber vermeyi unutmuşlar.(!)
Yarın iftira atsa gorumcen sen haksız olursun.Bn onun esiyim beni savunmuyor kardeşim gömer diyo kardeşin kimmiş ben onu gömerim dedim. Ağır geldi
Cinsellik ceza mı olur sacmalayin.Sen vermezsen başkası der.
Başkasına gider yazacaktım."Sen vermezsen başkası der" derken ?
Ne yapmalıyım diye sormak için geç değil mi sanki? Aileci erkeğin düzeldiği nerde görülmüşArkadaşlar yeni evlendim 15 gün oldu.nisanliykende sorunlarda oldu burdaki arkadaşlar evlenme sorun yaşarsın dedi dinlemedim.gorumcemle düğün öncesi sorun oldu ben aynı kuaföre gelmesin demişim başka kuaföre gitsin demişim.halbuki böyle bişey olmadı.ustume iftira atıldı.bugunde gelmiş kiz kardeşim benim herşeyim namusum diyo onlara laf yok ona bişey desen seni gömer dedi bnde onu gömerim kimseyi ezdirmem dedim.evlenince Esin ön planda olması gerekirken kardeşim bnm herşeyim diyor ben tepki verince kıskanıyorsun diyor kiskanma değil sanki kardeşi ön planda ben farklı konumdayim gibi davranıyor kardeşi bnm gomsede önemli değilmiş gibi tavrı ne yapmalıyım bilmiyorum
Aklında sorun mu var her soruya aynı cevabı veriyorsun ..eşin sana saygı duymuyor seni takmıyor ..kardeşine böbreğini verir, senin böbreğini satar.Kardeşi kendine laf soylettirmez gömer dedi bnde onu gömerim dedim
Bu üye biraz tuhaf bir tip. Tepkileri hep böyle. Nevresimli bir konusu vardı, papağan gibi aynı şeyleri tekrar ediyordu sormadığımız halde. O an dedim, ne içmiş bu böyle ajsjsjsjAklında sorun mu var her soruya aynı cevabı veriyorsun ..eşin sana saygı duymuyor seni takmıyor ..kardeşine böbreğini verir, senin böbreğini satar.
Buna karşılık bi atasözümüz var da neyseAtıp tutan insan hicbirsey yapmaz.
EvtEli masalı ol. Burdaki verdiğin tepkileri onlardan esirgeme. Bile bile lades dedin evlendin bari altta kalma. Neye tepki verdi? Bacağın kasıldı diye mi?
Koruncaktim göğsümde kitle çıktı hapı onermedi doktor eşin korunsun dediKendiniz neden korunmayıp da adama bırakıyorsunuz?
Ev için alışverişe gittiğinizde biz şu karşıdaki eve görücüye geldik diyen adama güvenmek de ne bileyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?