Çocuk yapmayıp kendimi kurtarcamEvlenme diyenleri dinlemeyip evlendiniz. Smdi verilen akillari uygulayacak misiniz? Sanmam
Hic inanasim gelmedi ama.hayirlisiÇocuk yapmayıp kendimi kurtarcam
Öyle sorun kız kardeşi eşinden onemliAnladığım kadarıyla bile bile yanlış evlilik yapmışsınız.
Etrafımda çok insan var bu şekilde evlenen.
Bana artık abes gelmiyor.
Kolay gelsin.
Dönmek istiyorsan dönGenede yol yakınken donebiliiz
Hoşgeldin Ebubekir Sıddık bebekÇocuk yapmayıp kendimi kurtarcam
Geç dalgani seninde başına gelince anlarsinHoşgeldin Ebubekir Sıddık bebek
Bu cümlenin anlamı nedir acaba?Öyle sorun kız kardeşi eşinden onemli
Sizin yeriniz başka kardeşinin yeri başka. Evlendi diye ne kardeşini nede ailesini silecek. Ne siz onun yerinde olabilirsiniz nede kardeşi sizin yerinizde olabilir. Siz eşi o da kardeşi.Bir insanin kardeşi eşinden nasıl değerli oluyor madem öyle evlenme
Nişanlıyken mezarlık ziyaretine bile anası kardeşi istemiyor diye seni arabaya almayan adamla evlendin.. Değerin bu kadarGeç dalgani seninde başına gelince anlarsin
Gerçekten insana saç baş yoldurur cinsten konu sahibi de. Takılmış plak gibi aynı cevapları verip duruyo alakalı alakasız.Konu sahibi bir tuhaf hep aynı cümleleri kuruyorMesela
Seni gömer dedi
Ben de onu gömerim
Kız kardeşi çok önemliymiş
Ben eşiyim ama kız kardeşi önemliymiş
Kız kardeşi namusu bla bla bla ....
Farkında mısın konu sahibi birçok farklı soruya defalarca bu yanıtları veriyorsun alakalı veya alakasız şekilde, ben sizin de pek normal olmadığınızı düşünüyorum , adam size çöp kadar bile değer vermediği halde zorla evlendiniz, şimdi de kafayı takmışsınız yok bilmem gömerim falan filan , hani çözüm, hani herhangi bir tepki veya vazgeçiş, siz bence boşanmayın AlimAllah daha koca falan bulamazsınız, zaten zorla bulup ne yapıp edip bir şekilde evlenmişsiniz, bence biran önce doktora gidin ve tedavi olun , asla normal değilsiniz...
Diyor ki, sorun olan kız kardeşi, kocam için kız kardeşi eşinden daha önemli.Bu cümlenin anlamı nedir acaba?
Ay boşver bırak ne yaşıyorsa yaşasın hakediyor, umarım çocuk falan yapmaz zira yazık olur ...Gerçekten insana saç baş yoldurur cinsten konu sahibi de. Takılmış plak gibi aynı cevapları verip duruyo alakalı alakasız.
Ben de onu gömerim demişsin, ooo ne büyük tepki, şimdi senden ödü patlar hepsinin (!)
R Rockavril senin nişanlıyken açtığın son konuda sana yalvarmışım resmen; kardeşim yakma kendini diye, cevap bile vermemişsin. Bi de o konuda şey diyodun birine nişanlın için, "hiçbi konuda bi sorun yaşamadım ki."
Şaka gibisin, insanı cinnete getirirsin yani
Hahhsshjshsdh kahkaha attımHoşgeldin Ebubekir Sıddık bebek
Size göre sadege dindarlar bilinçsiz çoğalıyor değil mi ?Hoşgeldin Ebubekir Sıddık bebek
Teşekkür ederim.Diyor ki, sorun olan kız kardeşi, kocam için kız kardeşi eşinden daha önemli.
İki cumlesinden biri bu, diğeri de gömmekle alakalı
Ay ne alaka ya, bu sosyal medyada dönen bi espri, dindarlara laf edilmesine nasıl bağladın ki?Size göre sadege dindarlar bilinçsiz çoğalıyor değil mi ?
Bu konularda hassasimAy ne alaka ya, bu sosyal medyada dönen bi espri, dindarlara laf edilmesine nasıl bağladın ki?
(İnançlı biriyim, ayrıca kapalıyım, belki merak edersin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?