Evlendim 15 gün oldu bugün kavga ettik baya

Anladığım kadarıyla bile bile yanlış evlilik yapmışsınız.

Etrafımda çok insan var bu şekilde evlenen.

Bana artık abes gelmiyor.

Kolay gelsin.

Konu sahibi bir tuhaf hep aynı cümleleri kuruyor Mesela
Seni gömer dedi
Ben de onu gömerim
Kız kardeşi çok önemliymiş
Ben eşiyim ama kız kardeşi önemliymiş
Kız kardeşi namusu bla bla bla ....
Farkında mısın konu sahibi birçok farklı soruya defalarca bu yanıtları veriyorsun alakalı veya alakasız şekilde, ben sizin de pek normal olmadığınızı düşünüyorum , adam size çöp kadar bile değer vermediği halde zorla evlendiniz, şimdi de kafayı takmışsınız yok bilmem gömerim falan filan , hani çözüm, hani herhangi bir tepki veya vazgeçiş, siz bence boşanmayın AlimAllah daha koca falan bulamazsınız, zaten zorla bulup ne yapıp edip bir şekilde evlenmişsiniz, bence biran önce doktora gidin ve tedavi olun , asla normal değilsiniz...

Bir insanin kardeşi eşinden nasıl değerli oluyor madem öyle evlenme
Sizin yeriniz başka kardeşinin yeri başka. Evlendi diye ne kardeşini nede ailesini silecek. Ne siz onun yerinde olabilirsiniz nede kardeşi sizin yerinizde olabilir. Siz eşi o da kardeşi.

Kıskanmayın kardeşini. Demek ki değerli o. Değerli olması sizi değersiz yapmaz ki. Her ıvıra zıvıra kavga edilmez. Kendinizi insanlar ile kıyaslamayın. Her tartışmayı eşinize taşımayın. Ne olmuş görümceniz sizinle aynı kuaföre geldi ise. Dünya da kıyamet kopmadı ya. Başka derdiniz yok yeminle ya.

Geç dalgani seninde başına gelince anlarsin
Nişanlıyken mezarlık ziyaretine bile anası kardeşi istemiyor diye seni arabaya almayan adamla evlendin.. Değerin bu kadar
Kavga ettiğin seni suçlayan kocana yatıyorsun ama çocuk yapmam diyorsun. Çok mantıklı

Son düzenleme:
Gerçekten insana saç baş yoldurur cinsten konu sahibi de. Takılmış plak gibi aynı cevapları verip duruyo alakalı alakasız.
Ben de onu gömerim demişsin, ooo ne büyük tepki, şimdi senden ödü patlar hepsinin (!)
R Rockavril senin nişanlıyken açtığın son konuda sana yalvarmışım resmen; kardeşim yakma kendini diye, cevap bile vermemişsin. Bi de o konuda şey diyodun birine nişanlın için, "hiçbi konuda bi sorun yaşamadım ki."
Şaka gibisin, insanı cinnete getirirsin yani

Son düzenleme:
Ay boşver bırak ne yaşıyorsa yaşasın hakediyor, umarım çocuk falan yapmaz zira yazık olur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…