Evlendim 15 gün oldu bugün kavga ettik baya

Bn gayet normalim canim sıkıldıgi için içimi döktum medet umdum rahatsız ettiysem kusura bakma

Baydı madem neden yorum yapma ihtiyacı duyuyorsun

Bn gayet normalim canim sıkıldıgi için içimi döktum medet umdum rahatsız ettiysem kusura bakma
O zaman papağan gibi tekrar tekrar aynı kelimeleri yazma , sorulara saçma sapan anlamsız benzer hatta birebir aynı cümleler ile cevaplayarak anormal biri olduğun hissini uyandiriyorsun, akıllıca mantıklı cevapların yok , takmışsın gömecem de gömecem başka bir lafın yok , kendini ifade etmeyi öğren önce, bu adamla binbir saçma şeye rağmen evlenmenden belli aslında anormal olup olmadığın

Bn onun esiyim beni savunmuyor kardeşim gömer diyo kardeşin kimmiş ben onu gömerim dedim. Ağır geldi
Sen kardeşiyle ilgili ne söylersen söyle sorun olur yok say görümceyi ne derse desin duymamazlıktan gel eşine aaa niye öyle dediki kardeşin çok seviyorum onu de bir süre sonra eşin de yok sayar kardeşini

Baydı madem neden yorum yapma ihtiyacı duyuyorsun
Nişanlıyken de böyleydin işte, millete tavrın böyle iticiydi, ne laftan anladın ne sözden, gelmiş bi de aynı kişilere napiyim diye soruyorsun. Bize çemkirip atarlanacağına azıcık aklını başına topla, kimseyi gömmeden en az hasarla nasıl yoluna sokarım bi şeyleri diye düşün.

balık baştan kokar diye bi söz var nişanlıyken çok fazla sorun yaşıyorsan engel çıkıyorsa bi durup evlenmek için düşünmek lazım

Ztn ergen

Bn kabullendim ama o beni kabullenmemis burcu on planda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…