İnsanların hassas olmadığı varsayımıyla hemen polemiğe girmene gerek yok. Kaldı ki, yine söylüyorum, sosyal medyada bi geyik o, dindarlarla alakası yok. Kimse de dindarlar bilinçsiz çoğalıyor dememiş.Bu konularda hassasim
Ne alaka ya regl döneminde misin?Size göre sadege dindarlar bilinçsiz çoğalıyor değil mi
Offf nuranka konu o değil ya o değil. Yanlış zaman,yanlış duyar.Size göre sadege dindarlar bilinçsiz çoğalıyor değil mi ?
DeğilimNe alaka ya regl döneminde misin?
Sosyal bir geyik bu.. dindarlığı senden öğrenmeyelim litfen büt'e kalırsın
Bn gayet normalim canim sıkıldıgi için içimi döktum medet umdum rahatsız ettiysem kusura bakmaKonu sahibi bir tuhaf hep aynı cümleleri kuruyorMesela
Seni gömer dedi
Ben de onu gömerim
Kız kardeşi çok önemliymiş
Ben eşiyim ama kız kardeşi önemliymiş
Kız kardeşi namusu bla bla bla ....
Farkında mısın konu sahibi birçok farklı soruya defalarca bu yanıtları veriyorsun alakalı veya alakasız şekilde, ben sizin de pek normal olmadığınızı düşünüyorum , adam size çöp kadar bile değer vermediği halde zorla evlendiniz, şimdi de kafayı takmışsınız yok bilmem gömerim falan filan , hani çözüm, hani herhangi bir tepki veya vazgeçiş, siz bence boşanmayın AlimAllah daha koca falan bulamazsınız, zaten zorla bulup ne yapıp edip bir şekilde evlenmişsiniz, bence biran önce doktora gidin ve tedavi olun , asla normal değilsiniz...
Sende herşeyi hakediyirsun ozmn çocuk yapıp yapmicam.seni ilgilendirmezAy boşver bırak ne yaşıyorsa yaşasın hakediyor, umarım çocuk falan yapmaz zira yazık olur ...
Tam olarak boyleTeşekkür ederim.
Baydı madem neden yorum yapma ihtiyacı duyuyorsunGerçekten insana saç baş yoldurur cinsten konu sahibi de. Takılmış plak gibi aynı cevapları verip duruyo alakalı alakasız.
Ben de onu gömerim demişsin, ooo ne büyük tepki, şimdi senden ödü patlar hepsinin (!)
R Rockavril senin nişanlıyken açtığın son konuda sana yalvarmışım resmen; kardeşim yakma kendini diye, cevap bile vermemişsin. Bi de o konuda şey diyodun birine nişanlın için, "hiçbi konuda bi sorun yaşamadım ki."
Şaka gibisin, insanı cinnete getirirsin yani
Kız kardeşi bnden önemli demekBu cümlenin anlamı nedir acaba?
Öyle demek…Kız kardeşi bnden önemli demek
O zaman papağan gibi tekrar tekrar aynı kelimeleri yazma , sorulara saçma sapan anlamsız benzer hatta birebir aynı cümleler ile cevaplayarak anormal biri olduğun hissini uyandiriyorsun, akıllıca mantıklı cevapların yok , takmışsın gömecem de gömecem başka bir lafın yok , kendini ifade etmeyi öğren önce, bu adamla binbir saçma şeye rağmen evlenmenden belli aslında anormal olup olmadığınBn gayet normalim canim sıkıldıgi için içimi döktum medet umdum rahatsız ettiysem kusura bakma
Sen kardeşiyle ilgili ne söylersen söyle sorun olur yok say görümceyi ne derse desin duymamazlıktan gel eşine aaa niye öyle dediki kardeşin çok seviyorum onu de bir süre sonra eşin de yok sayar kardeşiniBn onun esiyim beni savunmuyor kardeşim gömer diyo kardeşin kimmiş ben onu gömerim dedim. Ağır geldi
Kız kardeşi bnden önemli demek
Öyle demek
Nişanlıyken de böyleydin işte, millete tavrın böyle iticiydi, ne laftan anladın ne sözden, gelmiş bi de aynı kişilere napiyim diye soruyorsun. Bize çemkirip atarlanacağına azıcık aklını başına topla, kimseyi gömmeden en az hasarla nasıl yoluna sokarım bi şeyleri diye düşün.Baydı madem neden yorum yapma ihtiyacı duyuyorsun
Hergun ilişki istiyor bu nasıl biseyHayır cinsellik için evlenilmez ki
Eltim gorumcemden iyi en azından böyle degilOooo bu kadar erken beklemiyordm seni.. bide eltin varsa tadından yenmez bu evlilik
Ztn ergenYapabilirseniz umursamayın bence
Bu iş iki tarafında kendini ispatlama mevzusuna dönecek belli ki. Bıkkınlık gelmeden başından kestirip atın bu konuyu. Saçma sapan muhabbetlere girmeyin. Kardeşim seni gömer ne ya ergen midir nedir öyle koca mi olur
Bn kabullendim ama o beni kabullenmemis burcu on plandaÇok saçma seyler... Ayni kuaföre geldik ne olacak cok istiyorsanız VİP salonla anlassaydiniz. Daha ilk günleriniz simdiden gelin görümce tripleri cok erken ki bence görümce güzel bir arkadaş olur insana. Niye hemen kendinizi ayri konumlandiriyorsunuz , eşinizin ailesini kendi aileniz gibi kabullenmek yerine cok çabuk savaş açmışsiniz..
Cevabına şok olmuşsundur
Hayır cinsellik için evlenilmez ki
Hergun ilişki istiyor bu nasıl bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?