- 25 Aralık 2014
- 8.180
- 27.757
- 748
Ay o konuda neler demisti hatirladin mibiri ile de sadece tenhalarda gorusmek istemisti sonra adama sapik muamelesi yapmisti bakti evlenecek biri cikti hemen atladi. Bir suru konu acti herkes dil doktu ne dinledi, ne anlamaya calisti cunku sadece evlilige odaklanmisti. Zaten genel bir algi sorunu var iyice dagildi. Oysa bu evlilikte ikisi de cok uyumluydu uzuldum ben cunku bunlar bosanirsa ikisi de baskalarinin basini yakacak.
Çıkma kız, darılırımSen kendine bak adamı zivanadan çıkartıyorsunuz
Niye aynı şeyleri yazıp duruyorsun?
Hamile değilsin, tamam.
Yahu seni ciddiye alıp doğru düzgün ve sabırla yorum yapan sayılı kişilerdendi bu kadın, ona bile saldırdın anlama kıtlığın yüzündenCatarim doğru düzgün anlat ozmn
2 aydır resmi nikah var değil mi ? Çekişmeli dava acabilirsin ? Mehrin varsa hesapla al ödemezse nafaka al.
Boşanma davası actimİnşallah şu yaşanmaz Avril Eki Görüntüle 3312789
Hatam yok demiyorum artık davayida açtım bitti Allah korudu beniYahu seni ciddiye alıp doğru düzgün ve sabırla yorum yapan sayılı kişilerdendi bu kadın, ona bile saldırdın anlama kıtlığın yüzündenDaha "doğru düzgün anlat o zaman" diyorsun.
Cidden üzülüyorum, çünkü kötülüğünü istemiyorum ve bu kafayla gidersen daha çok çıkmazlara düşeceğini düşünüyorum, Allah korusun.
Burada millete saldırıp duracağına söylenenleri azıcık mantıkla oku, kendi hatalarını görmeye çalış.
Bn nafaka istemedim çalıştığım için olmuyorNe nafakası ya 2 aylık evlilikte. Bence erkeklere sonsuz katılıyorum 2 ay evli kalıp nafaka mı verilirmiş yeniden evlenirken sorun oluyor çocuk yok birşey yok çok saçma umarım alamaz bu tip kadınları parazit olarak görüyorum insan da biraz gurur olur.
Bu yöntem iyi aslında yeni konu açmadan eskileri alıntılayarak haberdar ediyorsun biziBoşanma davası actim
Bosanma davası actim
3 aylik evliyim var evet çekişmeli oluyormus davayı açtım suan
Bossnm davası actim
Ne barışması.bosanma davası actim
Davayı bn açtım bitti
Bu kadar değildi sonra igrenclesti boşanma davasini açtım.bosanalim dedi acamadin
Ne barışması 3 hafta oldu yazmadi için bigun dava actim
Davayı açtım eline ulaşmamış bu kadar istekli dava niye açamıyor
Ne gitmesi Bosanma davası actim
Adet oldum bir ay geçti hamile değilim boşanma davası actim beni.ne.zannettin
Davayı bn açtım bosanicam
Davayı bn açtım yakamdan düşmesi icin
Bir aydır ses soluk yok ben boşanma davası actim
Belki düzelir dedim.ama yok üstelik bir ay oldu ortada yok davayı ben açtım
Boşanma davası actim ne cocugu
Boşanma davası actim
Hatam yok demiyorum artık davayida açtım bitti Allah korudu beni
Yahu seni ciddiye alıp doğru düzgün ve sabırla yorum yapan sayılı kişilerdendi bu kadın, ona bile saldırdın anlama kıtlığın yüzündenDaha "doğru düzgün anlat o zaman" diyorsun.
Cidden üzülüyorum, çünkü kötülüğünü istemiyorum ve bu kafayla gidersen daha çok çıkmazlara düşeceğini düşünüyorum, Allah korusun.
Burada millete saldırıp duracağına söylenenleri azıcık mantıkla oku, kendi hatalarını görmeye çalış.
Beren iyi niyetli hamile haberini bekliyorum diyosunKaba tavrı hiç hoşuma gitmedi ben üzülüyordum ama iyi dileklerimi geri alıyorum dedim şimdi diğer yorumları okuyunca gereksiz iyi niyetli yaklaşmışım onu anlıyorum.Zaman ayıran çözümcül insana yaklaşımı buysa hayatında ki insanları bilemedim.
İnsan bir sinirlerim bozuldu kusura bakma der emir kipli yine kaba konuşuyor ne denilebilir ki saygı göstermeden saygı beklenmez.
Bn nafaka istemedim çalıştığım için olmuyor
Direnmesin o dava açmadi ben açtım bn bosucam caktin miKimse çekmez yaksa ne yakmasa ne bu devirde çat diye boşuyolar bak 1 sene bile direnmemiş adam.
Nafaka yok ztn olmuyorİsteme de hakkın mı var ? Konudan bağımsız cidden insanlık dışı. Bu konu da yasa gelmedi mi ya hukukçular? 2 ayda ne nafakası.
Beren iyi niyetli hamile haberini bekliyorum diyosun
Hamilelik haberi mi bekleyen iyiligimi dusunemezHanımefendinin kurduğu cümleyi 3. Sınıf bir öğrenci bile anlayabılır
Gayet düzgün yazmış
Tanımam etmem.seni iyi olsan ne kötü olsan nehee ondan ondan altyazı geç bizde seni anlamıyoruz. Hamile kalmayı dört gözle beklemişsin Allah işte vermemiş bu evliliğe yazık günah iyi niyet yok sana artık. Zaten iyi niyetli bile baksam çocuğa acırım.
D
Direnmesin o dava açmadi ben açtım bn bosucam caktin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?