Evlendim 2 ayda bitti

Kimse çekmez yaksa ne yakmasa ne bu devirde çat diye boşuyolar bak 1 sene bile direnmemiş adam.

Catarim doğru düzgün anlat ozmn
Yahu seni ciddiye alıp doğru düzgün ve sabırla yorum yapan sayılı kişilerdendi bu kadın, ona bile saldırdın anlama kıtlığın yüzünden Daha "doğru düzgün anlat o zaman" diyorsun.
Cidden üzülüyorum, çünkü kötülüğünü istemiyorum ve bu kafayla gidersen daha çok çıkmazlara düşeceğini düşünüyorum, Allah korusun.
Burada millete saldırıp duracağına söylenenleri azıcık mantıkla oku, kendi hatalarını görmeye çalış.

2 aydır resmi nikah var değil mi ? Çekişmeli dava acabilirsin ? Mehrin varsa hesapla al ödemezse nafaka al.

Ne nafakası ya 2 aylık evlilikte. Bence erkeklere sonsuz katılıyorum 2 ay evli kalıp nafaka mı verilirmiş yeniden evlenirken sorun oluyor çocuk yok birşey yok çok saçma umarım alamaz bu tip kadınları parazit olarak görüyorum insan da biraz gurur olur.

Hatam yok demiyorum artık davayida açtım bitti Allah korudu beni

Bn nafaka istemedim çalıştığım için olmuyor

Bosanma davası actim

3 aylik evliyim var evet çekişmeli oluyormus davayı açtım suan

Bossnm davası actim

Ne barışması.bosanma davası actim

Davayı bn açtım bitti

Bu kadar değildi sonra igrenclesti boşanma davasini açtım.bosanalim dedi acamadin

Ne barışması 3 hafta oldu yazmadi için bigun dava actim

Davayı açtım eline ulaşmamış bu kadar istekli dava niye açamıyor

Ne gitmesi Bosanma davası actim

Adet oldum bir ay geçti hamile değilim boşanma davası actim beni.ne.zannettin

Davayı bn açtım bosanicam

Davayı bn açtım yakamdan düşmesi icin

Bir aydır ses soluk yok ben boşanma davası actim

Belki düzelir dedim.ama yok üstelik bir ay oldu ortada yok davayı ben açtım

Boşanma davası actim ne cocugu

Boşanma davası actim

Hatam yok demiyorum artık davayida açtım bitti Allah korudu beni

Kaba tavrı hiç hoşuma gitmedi ben üzülüyordum ama iyi dileklerimi geri alıyorum dedim şimdi diğer yorumları okuyunca gereksiz iyi niyetli yaklaşmışım onu anlıyorum.Zaman ayıran çözümcül insana yaklaşımı buysa hayatında ki insanları bilemedim.
İnsan bir sinirlerim bozuldu kusura bakma der emir kipli yine kaba konuşuyor ne denilebilir ki saygı göstermeden saygı beklenmez.

Beren iyi niyetli hamile haberini bekliyorum diyosun

Beren iyi niyetli hamile haberini bekliyorum diyosun

hee ondan ondan altyazı geç bizde seni anlamıyoruz. Hamile kalmayı dört gözle beklemişsin Allah işte vermemiş bu evliliğe yazık günah iyi niyet yok sana artık. Zaten iyi niyetli bile baksam çocuğa acırım.

Tanımam etmem.seni iyi olsan ne kötü olsan ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…