Evlendim 2 ayda bitti

Beni anlasaniz güzelce konuşsak sorun kalmicak

Beni anlasaniz güzelce konuşsak sorun kalmicak
Tam olarak ne duymak istiyosun? Senin için "güzelce konuşmak" ne tam olarak? Ne desinler sana?
Nişanlıyken açtığın konulara bak; güzel güzel anlattık, kendimi yerden yere attım şahsen, verdiğin cevaplarla insanları sinirlendirdin, şimdi ne bekliyorsun?

Volkan Konak gibi aynı cümleyi farklı versiyonlarda kullanıyor.

Bazen gerçekten erkek gözü ile de yaşananları dinlemek istiyorum
Kendimizi yerden yere vurduk mutluluğu kıskanıyor gibi bisey olduk eee noldu sonuc

Bazen gerçekten erkek gözü ile de yaşananları dinlemek istiyorum
Kendimizi yerden yere vurduk mutluluğu kıskanıyor gibi bisey olduk eee noldu sonuc
Esila Hanım, iletişim çok önemli gerçekten.
Ben bu üyenin daha bir kere noktalama işaretlerini tam kullandığını, bağlama uygun cevap verdiğini, bir cümlelik değil de daha açıklayıcı birleşik cümleler kullandığını görmedim. Yani bu kadar kötü, anlaşılmaz, tek düze yanıtlar vermek niye?
Yoğunum diyecektir, bildiğim kadarıyla öğretmen. Mesai dışında da aynı yani.
Adama gelince zaten evlenmeden önce de pek parlak değildi. Bile bile evlendi.

Çok acı Nisan atamam diyip sonra ayrılmaya bile tenezzül etmeyen adamdan kopmaya çalışmak.

Neresi iyi niyet sabahtan beri kotuluyosun

La havle ablacım onlara cevap verdin ya kaç gün oldu geçti gitti o konu beni ne diye alıntılıyosaan yanii kaos arıyorsun herhalde senin için insan ilişkileri zor olur böyle takılma bu kadar.
Adama da aynısını yapıyorsa haklı yani. Vırvırvır ısıtıp ısıtıp önüne koyuyosa böyle, normal 2 ayda hade len demesi.

Adama da aynısını yapıyorsa haklı yani. Vırvırvır ısıtıp ısıtıp önüne koyuyosa böyle, normal 2 ayda hade len demesi.

Cevapları da genel olarak tek cümlelik ve aynı şeyler. Bir problemi mi var acaba sağlık? Evlilik sürdürmesi imkansız. Bazı kötü olaylar yaşaması böyle kaba ve tutarsız davranışlar sergilemesini gerektirmiyor. Öğretmen mi bu hanım şimdi yok artık ifadeler de bile sıkıntı var

Öğretmen olduğuna inanmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…