Evt cnm öylePerşembenin gelişi çarşambadan bellidir.
Gömleğin ilk düğmesi yanlış iliklenirse, diğerleri de yanlış olur.
Allah razı olsunBen de anladıydım aslında, aşk olsun
Beni anlasaniz güzelce konuşsak sorun kalmicakRahmetli babası hakkında ileri geri konuşmuştu içeriği hatırlamıyorum ama delirmiştik o zaman burda.
Mezarlık olayı da, konu sahibi nişanlı iken bayramda mezarlık ziyareti yapılacaktı, konu sahibinin nişanlısı arabada yer yok deyip Rockavril ve annesini götürmek istememişti, sonra konu sahibi ve annesi mezarlıkta nişanlı ve ailesini görmüşlerdi, üstelik iki boş araba ile.
Saçımızı başımızı yolmuştuk bu herifle evlenme diye ama görmezden duymazdan gelmeyi tercih etmişti.
Buradakilerin tarzını sevmiyorum diyor ama konu açmaktan da vazgeçmiyor garip şekilde.
Tam olarak ne duymak istiyosun? Senin için "güzelce konuşmak" ne tam olarak? Ne desinler sana?Beni anlasaniz güzelce konuşsak sorun kalmicak
Volkan Konak gibi aynı cümleyi farklı versiyonlarda kullanıyor.Ayyyyy herkese aynı cevaplar.
Ben açtım davayı
Açtım ben davayı
Davayı ben açtım
Sizinle iletişim kurmak imkansız ya. Bağlamdan kopuk alakasız cevaplar veriyorsunuz. Yazı diliyle bile zor, yüz yüze iletişimi düşünemiyorum valla.
Ayyyyy herkese aynı cevaplar.
Ben açtım davayı
Açtım ben davayı
Davayı ben açtım
Sizinle iletişim kurmak imkansız ya. Bağlamdan kopuk alakasız cevaplar veriyorsunuz. Yazı diliyle bile zor, yüz yüze iletişimi düşünemiyorum valla.
GadunumVolkan Konak gibi aynı cümleyi farklı versiyonlarda kullanıyor.
Esila Hanım, iletişim çok önemli gerçekten.Bazen gerçekten erkek gözü ile de yaşananları dinlemek istiyorum
Kendimizi yerden yere vurduk mutluluğu kıskanıyor gibi bisey olduk eee noldu sonuc
Esila Hanım, iletişim çok önemli gerçekten.
Ben bu üyenin daha bir kere noktalama işaretlerini tam kullandığını, bağlama uygun cevap verdiğini, bir cümlelik değil de daha açıklayıcı birleşik cümleler kullandığını görmedim. Yani bu kadar kötü, anlaşılmaz, tek düze yanıtlar vermek niye?
Yoğunum diyecektir, bildiğim kadarıyla öğretmen. Mesai dışında da aynı yani.
Adama gelince zaten evlenmeden önce de pek parlak değildi. Bile bile evlendi.
Elimuze verduler adkldajadkjGadunum
Lan hdkskfkskdkElimuze verduler adkldajadkj
Neresi iyi niyet sabahtan beri kotuluyosunKaba tavrı hiç hoşuma gitmedi ben üzülüyordum ama iyi dileklerimi geri alıyorum dedim şimdi diğer yorumları okuyunca gereksiz iyi niyetli yaklaşmışım onu anlıyorum.Zaman ayıran çözümcül insana yaklaşımı buysa hayatında ki insanları bilemedim.
İnsan bir sinirlerim bozuldu kusura bakma der emir kipli yine kaba konuşuyor ne denilebilir ki saygı göstermeden saygı beklenmez.
Neresi iyi niyet sabahtan beri kotuluyosun
Boş ver o biraz değişik birisiLa havle ablacım onlara cevap verdin ya kaç gün oldugeçti gitti o konu beni ne diye alıntılıyosaan yanii kaos arıyorsun herhalde senin için insan ilişkileri zor olur böyle takılma bu kadar.
Adama da aynısını yapıyorsa haklı yani. Vırvırvır ısıtıp ısıtıp önüne koyuyosa böyle, normal 2 ayda hade len demesi.La havle ablacım onlara cevap verdin ya kaç gün oldugeçti gitti o konu beni ne diye alıntılıyosaan yanii kaos arıyorsun herhalde senin için insan ilişkileri zor olur böyle takılma bu kadar.
Adama da aynısını yapıyorsa haklı yani. Vırvırvır ısıtıp ısıtıp önüne koyuyosa böyle, normal 2 ayda hade len demesi.
Esila Hanım, iletişim çok önemli gerçekten.
Ben bu üyenin daha bir kere noktalama işaretlerini tam kullandığını, bağlama uygun cevap verdiğini, bir cümlelik değil de daha açıklayıcı birleşik cümleler kullandığını görmedim. Yani bu kadar kötü, anlaşılmaz, tek düze yanıtlar vermek niye?
Yoğunum diyecektir, bildiğim kadarıyla öğretmen. Mesai dışında da aynı yani.
Adama gelince zaten evlenmeden önce de pek parlak değildi. Bile bile evlendi.
Ana okulu öğretmeniymiş hatta, yanlış hatırlamıyorsam.Öğretmen olduğuna inanmak istemiyorum.
Bosaninca gelip yazarım burdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?