- 29 Mayıs 2021
- 14.362
- 93.429
- 548
- 36
Ben anlamak, teşekkürlerHamile değil ve davayı o açtı.
Davayı o açtı ve hamile değil.
Değil hamile, açtı o davayı.
O var davayı acmak ve hamile olmamak.
Anlamadığımız için 50 kere yazmisim
Evet doğru boşanmayı dillendiren o ama nedense acamadiYazdıklarından anladığım kadarıyla davayı açmışsın, davayı sen açmışsın, karşı taraf açmamış kesinlikle, sen açmışsın. Doğru muyum?
Plak takildiHamile değil ve davayı o açtı.
Davayı o açtı ve hamile değil.
Değil hamile, açtı o davayı.
O var davayı acmak ve hamile olmamak.
Tövbe yarabbim bir gülme geldibarışırsınız ya.. daha buradayız biz
Sen yaşananları bilipte mi konuşuyorsun çok istiyorsan sen evlenYeminle okadar itici bı uslubunuz varki adam sizin mesajlariniza dönüp napsin.Buyuk ihtimal hiç kendini yorasi yok adamın sen davayı açmışsın oda hazır davaya katılıp boşanmayı onaylayacak nasıl iki ayda bezdi harbi bu üslupla mi yaklastiniz adama da
Bosaninca gelip yazarım burdayimTövbe yarabbim bir gülme geldi
Aynen canım aynenPerşembenin gelişi çarşambadan bellidir.
Gömleğin ilk düğmesi yanlış iliklenirse, diğerleri de yanlış olur.
Bacim evliyim zaten merak etme ama sen bu üslupla değil bir koca 10 tane koca bulsan kaçarSen yaşananları bilipte mi konuşuyorsun çok istiyorsan sen evlen
Size gülmedim arkadaşın yorumuna güldüm.Allah hayırlısını versin hakkınız da.Bosaninca gelip yazarım burdayim
Bravo beni anlayan tek sen varsın bana zarar vermemek için sehpa kırmış ama bnce öfke sorunu var bı gorseydin korktum evden ciktimYa bakın Allah aşkına , sinirden bir şeyler kırıp döken insanla OL-MAZ. Kadın da olsa erkek de olsa , o insanın sinir problemleri vardır. Bunun sebebi kendi de olabilir , karşıdaki insanın davranışları da olabilir , hayatın getirdiği sorumluluklar da olabilir , her ne olursa olsun , sinirleri yıpranmıştır ve hıncını önce eşyalardan çıkarıyordur. Sonra sizden çıkaracaktır. Hiç şaşmaz. O insan bir süre yalnız bırakılmalıdır. Hala sinir problemlerini aşamıyorsa psikolojik destek alması sağlanmalıdır. Yine devam ediyorsa yolları ayırmaktan başka çare yoktur. Ama bir an önce aksiyon alınmalıdır çünkü bu sinir hastalıkları kanserden daha tehlikelidir , ölümcüldür. Öldürmezse süründürür şeklindedir.
Evet canım bn dava açarak doğru olanı yaptim devam.edersem kafayı yedirtir banaNasıl ki evlenirken buradaki binlerce kişiyi dikkate almadıysanız şuanda bizlerden gelecek yoruma ihtiyacınız yok diye düşünüyorum. Nasılsa bildiğinizi okuyorsunuz
Ben normalde böyle değilim burdakilerin tarzından hiç hoşlanmıyorumBacim evliyim zaten merak etme ama sen bu üslupla değil bir koca 10 tane koca bulsan kaçar
Rahmetli babası hakkında ileri geri konuşmuştu içeriği hatırlamıyorum ama delirmiştik o zaman burda.Mezar olayı nedir? Babanizami küfretti? Babam vefat etti benimde, hassas noktamdir babam, eşim küfür etse herhalde camdan atarım onu Allah'ım hapislere düşerim verme yarabbim.
Ben de anladıydım aslında, aşk olsunBravo beni anlayan tek sen varsın bana zarar vermemek için sehpa kırmış ama bnce öfke sorunu var bı gorseydin korktum evden ciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?