Sen caktiysan mesele yokDava açsan ne açmasan ne 150 keredir söylüyorsun adam bosanmayalım ne olur seviyorum seni diyor mu?ha sen ayrılmışsın ha o ne fark eder.
Sen çaktın mı?
Kime istiyorsan ona acihee ondan ondan altyazı geç bizde seni anlamıyoruz. Hamile kalmayı dört gözle beklemişsin Allah işte vermemiş bu evliliğe yazık günah iyi niyet yok sana artık. Zaten iyi niyetli bile baksam çocuğa acırım.
ne dönmesi bana küfür etti resmen.evde kovduSevindim. Ben dönersiniz diye düşünmüştüm.
Dön diyen olmadığı için dönemediSevindim. Ben dönersiniz diye düşünmüştüm.
Donsede bitti bende insanım bekletmeye hakkı yokDön diyen olmadığı için dönemedi
Bu arada boşanma davasını o açtışimdi gelir yazar yine
Tanımam etmem.seni iyi olsan ne kötü olsan ne
Bn açtım davayiDön diyen olmadığı için dönemedi
Bu arada boşanma davasını o açtışimdi gelir yazar yine
Kimse çekmez yaksa ne yakmasa ne bu devirde çat diye boşuyolar bak 1 sene bile direnmemiş adam.
Boşanmak istiyor korkak olduğu için dava açamıyorKimse çekmez yaksa ne yakmasa ne bu devirde çat diye boşuyolar bak 1 sene bile direnmemiş adam.
Sn bnm için lütfen bişey yazmaKonu açma motivasyonunu neye borçlusun da tanımadığın binlerce insana konu açarsın burda hanımefendi? yorumlar geldiğin de kişiye değil yoruma takılman gerekiyor zaten Baştan beri yorumlarımı tersten okuyorsun birkere neden iyi niyetli kalayım saygı anlamında demiştim esasen de neyse
Okuduklarını zerre anlamadığına artık eminim. Boşa yazdım neyse alıntılamazsan sevinirim.
Sen çok mu saygilisinKaba tavrı hiç hoşuma gitmedi ben üzülüyordum ama iyi dileklerimi geri alıyorum dedim şimdi diğer yorumları okuyunca gereksiz iyi niyetli yaklaşmışım onu anlıyorum.Zaman ayıran çözümcül insana yaklaşımı buysa hayatında ki insanları bilemedim.
İnsan bir sinirlerim bozuldu kusura bakma der emir kipli yine kaba konuşuyor ne denilebilir ki saygı göstermeden saygı beklenmez.
2 aydır resmi nikah var değil mi ? Çekişmeli dava acabilirsin ? Mehrin varsa hesapla al ödemezse nafaka al.
Sen caktiysan mesele yok
Donsede bitti bende insanım bekletmeye hakkı yok
Olur canimKonu açma motivasyonunu neye borçlusun da tanımadığın binlerce insana konu açarsın burda hanımefendi? yorumlar geldiğin de kişiye değil yoruma takılman gerekiyor zaten Baştan beri yorumlarımı tersten okuyorsun birkere neden iyi niyetli kalayım saygı anlamında demiştim esasen de neyse
Okuduklarını zerre anlamadığına artık eminim. Boşa yazdım neyse alıntılamazsan sevinirim.
İstesem isterdim benden gecindi cunkuİsteme de hakkın mı var ? Konudan bağımsız cidden insanlık dışı. Bu konu da yasa gelmedi mi ya hukukçular? 2 ayda ne nafakası.
Dava açıldı ve bitti bu yüzden cakilcak durumum yokSenin çakman gerekenleri ne yapcaz hacı
Yazdıklarından anladığım kadarıyla davayı açmışsın, davayı sen açmışsın, karşı taraf açmamış kesinlikle, sen açmışsın. Doğru muyum?Hatam yok demiyorum artık davayida açtım bitti Allah korudu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?