- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Tamam apla kızma ,ben 17 yaşında çocuğum daha ..ne anlarımcok sacma bi yorum. acıyacağı icin kıyamamıs olabilir adam da korkmus olabilir ne var bunda konusur asarlar. bence bu seni cok sevdiğini gosteriyor. hazir olduğunu ona belli et zten cok acımıyor sızlıyo sadece. dunyanın en doğal seyi bu bir iki sefer acır gecer.
Belki kendisinin ilk deneyimidir ve bu yuzden gergindirMerhaba arkadaslar,
ben gecen cumartesi evlendim. esimle daha öncede yakinlasmamiz oluyordu ama hic iliskiye girmedik. ilk gece zaten yorgunluktan iliskiye girmedik fakat ertesi gün bi yakinlasmamiz oldu tam ben hazirken biraz iceri girer gibi oldu ama kendini geri cekti ve suan penisim aciyor sonrada yapariz diyip kendini geri cekti.
pazartesi ise gitti ve cok yorgun geldi eve ama bi türlü iliskiye girmek icin adim atmadi. bu seferde ben bi hamle yapip ona sokuldum ve hoslanacagi seyler yaptim. tam kivama geldi simdi olucak diye düsünürken beni altina aldi ama canini acitmak istemiyorum dedi, bende ilk defa deneyimleyecegim icin cok mu aciyacak diye sordum oda evet dedi ona ragmen olsun tamma dedim ama o canini acitmak istemiyorum simdi zamani degil dedi. Sizce ne yapmaliyim ? Yeni evliyiz isten cok gec geliyor sinirli oluyor yaklasamiyorum o yaklassin istiyorum ama yorgun düsüyor. birde böyle gecelik tarzi seyler giymiyorum acaba öyle seyler mi giysem bilmedim
Durmunuz hic normal degil. Bunu bi an once cozmelisiniz? 1 yil nasil dayandiniz hayret dogrusu. Esinizde %100 bi problem var ama ne? Sertlesemiyor ya da gay ya da????Merhaba. Benimde bir sene oldu evleneli. Biz de ill gece yapamadık yorgunduk. Geri denediğimizde çok kasıldım olmadı. 2-3 defa bu şekilde yapamadık. Sonra jinekoloğum bana üstte olmamı ve penisini kendim sokmamı önerdi. Bu şekilde ilk defamı başardım ve çok kanadı.
Ondan sonrası düzene oturtturamadık. Bir senede doğru dürüst ilişkiye girdiğimi saysam bir elimi parmak sayısını geçmez. Kaç defa penisim ağrıdı deyip yolun ortasında boşalmadan önce bıraktığı oldu. Çok stresli yorgun ve bende öyleyim diye kötü bir rutine girdik. En az üç aydır yapmadık. Yakında tatile gidicez açıkçası nasıl olacak bilmiyorum. Oysaki bakımlıyım iç çamaşırı bir sürü aldım ama faydasız. Aşırı süslenip hazırlanmamı istiyor. Yani üstümde normal bir gecelik olsa yapmaz. İlla hazırlanmam lazım ve bende bunu artık yapmıyorum çünkü çok çalışıyorum ve zoruma gidiyor beni olduğu gibi kabul etmesi lazım..onun dışında herşey yolunda ama bu cinsellik sorunu benim psikolojimi çok bozdu ve sürekli negatif düşüncelere kapılıyorum. Hatta isteğim bile yok bu aralar. Evlenmeden önce bakireydim. Evlendim ama kadınlığımı yaşayamıyorum. Ve kendimi kadın hissedemiyorum o çok kötü.
Durmunuz hic normal degil. Bunu bi an once cozmelisiniz? 1 yil nasil dayandiniz hayret dogrusu. Esinizde %100 bi problem var ama ne? Sertlesemiyor ya da gay ya da????
Yok değil bundan eminim. Ama benim bu kadar zorlanmam ilk defada bir de seks konusunda hiç bir tecrübem olmaması onu soğuttu. Bir de süslü ve çok bakımlı değildim yavaş yavaş değişiyorum ama. Bilmiyorum. Bu yaz da çözemezsek psikoloğa gideceğim.
İlişkiye girebildiniz mi ?
Arkadaşlar normal erkekler için sex yapmamanın bahanesi olmaz,ama sex yapmak için herşeyi bahane ederler.yani öyle gecelik iç çamaşırı falan çok gerekli değildir.ha onlar aşırı derecede tahrik eder ama normal bir adam öyle aylarca hatta bir sene falan mümkün değil beklemez,bekleyemez. kocanizda bir sorun olduğunu siz kabul etmiyorsunuz o hiç kabul etmez.
Eşinizin erken boşalma sorunu var işte. Daha neyi sorguluyorsunuz? İlişkiye girmeden bosaliyobbi şekilde kendini rahatlatıyor, canını acitmak istemiyorum kisbilmiyorum ya bu konu hakkindada pek bi bilgim yok kierkeklerdede acaba bi rahatsizlik oluyor mu iliskiye girmeyle alakali ? yani acik konusucam iliskiye girmesekte bosalma yasiyor uzun süren bi ön sevismemiz oluyor ama iste devami gelmiyor ve bosaldiktan snra cok kötü oluyor kalp atislari cok fazla yükseliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?