- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.010
- 723
- Konu Sahibi pink_panther
-
söylediklerinizde çok haklısınız hanım efendi
ama onu yaşamak çok ayrı bi duygu inanın bende yaşadım gerçekten farklı şeyler düşünüyo insan..
Yaşadığımız yer Türkiye cnm. Sen bunu kabul etmesende bu ülkede bu tür şeylere önem veriliyor. Ayrıca sen liselerde üniversitelerde çeşit çeşit erkeklerle gezip çarpık ilişki yaşayan bir kızı oğluna almak istermiydin? Bu soruya cvp ver sen haklısın diyeceğim. Bu ülkedeki çoğunluk gibi bende namusa önem veriyorum. Tabiki namusta zardan ibaret değildir. Yanlışlıkla zarını kaybedenler de olabiliyor. Ama herşeye rağmen herkes namuslu birini oğluna almak ister.
Mrb ben bu yaz evlendim. Evlendikten ancak 1.5 ay sonra ilişkiye girebildik. Şu an oluyor ama benim kızlık zarım hala kanamadı. İlk başlarda çok takıntı yapmadım esnektir dedim ama hala gelmiyor. Eşim çok anlayışlı ve bana güvenen birisi. Ona neden gelmediğini merak ettiğimi bu durumun psikolojimi olumsuz etkilediğini söyledim. O da kesinlikle bana güvendiğini, bu konuyu hiç aklına bile getirmediğini söyledi. Benm moral bozuk ağladım. Çünkü bunu haketmiyorum. Namusluyken namussuz gibi görünmek insanı üzüyor. Hayatımda evlenmeden önce birisi hayatıma girdi ama onlada zaten bööle bişeyi asla yapmadık yapamamda.. Acaba neden kanamadı? Dr'a gideyimmi diye sordum eşime. Böyle bişeyi istemiyor. Sendede belkide doğuştan zar yoktur dedi. Çünkü bazı kadınlar öyle doğuyormuş dedi. Şu an bu konuyu ikimizde hiç gündeme getirmedik. O zaten baştan beri hiç bi şekilde gündeme getirmedi. Eşim çok anlayışlı kalp kırmayı sevmeyen namazlı dinine düşkün birisi. Buna rağmen hiç sormadı neden diye. Bu saatten sonra ne yapmalıyım? Böyle bi damga yemek istemiyorum onada söyledim o da zaten öyle olmadığımı bana inandığını söyledi. Kafam çok karışık bayanlar :sinifsinif:
belki kocan 5 yıl sonra fikrini değiştirir cevap veremezsin. belge elinde olsun iyidir.
[/QUOTE
süperdi bu.
Bizim hemen oldu,Benim kız olduğum sadece zardan mı belli olur? İlişkiye geç girmemizden de belli değil mi acaba? Çünkü bayağı zor oldu (ve acı). Bence ordanda belli olur. Alışık olmayanlarda zor oluyomuş. Evli olanlarda artık öyle sorunlar olmaz diye biliyorum bu arada hala acı çekiyorum ben
Yaşadığımız yer Türkiye cnm. Sen bunu kabul etmesende bu ülkede bu tür şeylere önem veriliyor. Ayrıca sen liselerde üniversitelerde çeşit çeşit erkeklerle gezip çarpık ilişki yaşayan bir kızı oğluna almak istermiydin? Bu soruya cvp ver sen haklısın diyeceğim. Bu ülkedeki çoğunluk gibi bende namusa önem veriyorum. Tabiki namusta zardan ibaret değildir. Yanlışlıkla zarını kaybedenler de olabiliyor. Ama herşeye rağmen herkes namuslu birini oğluna almak ister.
Dediğin gibi,hemen ilişkiye girmek girememek,alışık olmak olamamak bunların bekaretle ilgisi yoktur,verdiğiniz nedene bende katılıyorum.Artı eklemek istiyorum,taciz,ensest yaklaşımlar,şiddet de varsa ilişkiye giremeyebiliyorsun.Aksine altta yatan psikolojik nedenler yoksa bunun ilki falan olmuyor,karşındaki sevdiğin,aşık olduğun adam olunca bayağ alışık gibi oluyorsun bu işlere :))Ayrıca ilk ilişkiye girdiğin geç girmenizden anlaşılmaz. .
Geçmişinde cinsel açıdan zor günler(Tecavüz vs.) geçiren kişilerde ilişkiye girmekte zorlanabilrler
canım ilk yazını okudum sadece
benimde ilk ilişkide kanamam olmadı benim eşimde senin eşin gibi anlayışla karşıladı.
şu an iki çocuğum var hala diyorum keşke gitseydim doktora diye bence git sonradan insan pişman oluyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?