Evlendim ama ...

Katılıyorum.......

Böyle konularuı gördükçe çok üzülüyorum.
Gencecik akıllı bir kızsın. Eşin de hiçbir Türk erkeğinde görülmeyecek kadar akıllı, anlayışlı, seni seven ve sana inanan biri. buna rağmen "neden kan gelmedi en küçük bir şüphesi varsa bile olmasın" diye ddüşünebiliyorsun.
Bence doktora gidin ama kadın doğum değil psikolog.

namusu tescilletmekte adet oldu nedir bu namus merakı beyin namuslu mu ??????

asıl siz ona bakın

Ha tabi bir de şöyle bir şey var, arkadaşlar değinmişler ama açık açık yazamamışlar.
Hadi doktora gittin zarın belgesini aldın, önden ilişkiye girmediğini ispatladın. Peki arkadan ilişkiye girmediğini nasıl ispatlayacaksın eşine?
Buyrun ben açık açık yazdım. Buna cevabınız nedir?

Yazık gerçekten yazık insan biraz kendine güvenir ve erkek şüphe duysa bile gururunu ayaklar altına alıp gitmez doktora kendinden eminsen ne doktoru ya...Ya biz bayanlar neden hep erkeklerin gözünde yücelmek için kendi gözümüzde küçülüyoruz...Çok sinirlendim..Bir zar seni mutlu edecekse git doktora ama unutma bence senin kendinle problemin var:bbo:

Bence de .Hemde ilerde bi kavga olur falan allah korusun bu konuyla ilgili kimse sizi rencide etmeye kalkışlamaz.Hemde ne olup bittiğini doktordan öğrendiğinizde içiniz rahat eder.Daha sonra keşke demek yerine şimdi gidin bence.

Son düzenleme:

Laale kinayeli şekilde yazmış onu sanırım arkadaşım,onun adına konuşmak istemem ama ,bu tarz yorumları görünce,yazmadım duramadım,Laale kızmasın bana,sizin düşündüğünüz gibi hadi hemen gidin,ispatlayın kendinizi anlamında değil.

namus zardan ibaret degildir arkadaslar kisinin tamamen zihninde olan birseydir
kimse güvenmedigi kadinla kizla evlenmez evlendikten sonra kanamadi diyede suclamamasi gerekir
esinizde cok normal bir tepki vermis zaten tersi anormal olurdu
zar zar diye tutturanlar her türlü sekilde iliski yasayip sadece normal yoldan iliskiye girmeyen bir cok kiz
var ama bakireler kizlik zarlari saglam.... bumudur namus?
zar namusu temsil ediyorsa ozaman evlenip bosanmis kadinlar herseyi yapabilir zar mar yok nede olsa

Evlendiğinde bakire olmayan kızlara namussuz mu diyorsunuz siz?
Asık olup sevipte yapmak namussuzluk mu?

Peki o halde siz altın madalyayı haketmişsiniz bravo

o zaman sunu diyeyim ben..
namusluyken namussuz olmak zihniyetine karsilik
kizlik zarini koruyup ama ters iliskiye girenler
kendini naza ceke ceke yada ölümüne minciklatanlar
istisna durumlar haricinde iliskiye girip sonra kizlik zarini dikitirenler
ahlak bekciligi yapacaksa bende onlara "namussuz" derim..

Son düzenleme:

Bu nasıl bır ıfadedır?

Demek ben namussuz bırıydım,
Esım namusu mu akladı!
Hem oyle namussuz bırıydım kı,
benım gıbı namussuz ıkı arkadasım daha var.
Ya Allah askına, kendınızı ıfade ederken, adam akıllı ıfade edın.
Beceremıyorsanız susun!

Ne mı yapın, once kendınızı etıketlemekten vazgecın.
Yok hanı ınsan bunu sıkıntı yaparda, yok namusum, cok serefım dıye de dıllendırmez kı!
Tovbe yarabbı, valla daha cok yazasım varda, sınırıme hakım olayım dıyorum!

canım eşin her nekadar bunu takmasada illaki aklına gelebilir sen hemen doktora git eşin gerek yok diyor ama ben merak ediyorum de sorunu..sonra bakire olarak evlendiğin tescillensin gerçekten derin bir nefes almış olursun ben senin yerinde olsam 1 dk bile beklemem giderim

Her kelimene katılıyorum..

Arkadaş sanırım ' vayy bee bakire evlenmiş helal olsun namuslu kadınmıs kocasıda güvenir tabi (kan)! gelmemiş olsada ' dememizi bekliyor..

Her kelimene katılıyorum..

Arkadaş sanırım ' vayy bee bakire evlenmiş helal olsun namuslu kadınmıs kocasıda güvenir tabi (kan)! gelmemiş olsada ' dememizi bekliyor..

Aynen,aynen..namus=bekaret=zar =kan bu da sadece kadınlar için,erkeğe bir kriter yok onlara herşey serbest :roflol:

Evlendiğinde bakire olmayan kızlara namussuz mu diyorsunuz siz?
Asık olup sevipte yapmak namussuzluk mu?

Peki o halde siz altın madalyayı haketmişsiniz bravo

Kesinlikle katılıyorum. Namus kavramını çok basite indirgemiş konu sahibi arkadaş. Burada evli olmayıp ilişkiye girmeyi seçen birsürü kişi olabilir. Onlara namussuz demiş oluyor böylece. Çok çirkin gerçekten.

neden bu kadar takıntı yaptığını anlamak mümkün değil gerçekten sen kendinden eminsen eşin şüphelense bile ona kızman lazım sen ne diyosun die.....benim de kan gelmedi hiç ama ben kendimden eminim kafaya takmadım eşimde zaten sana güveniyorum dedi üstünde bile durmadım....ne var ki yani bu durumda olan bi çok insan var emin ol erkeklerde salak değil onlar anlarlar az çok...ayrıca esnek olan biri daha önce defalarca ilişkiye girdi diyelim evlendi doktora gitti doktor zar duruyo esnekmiş dedi bu kişi mesela namuslu mu olmuş olacak.....takılma bu kadar

İnsan kendini bildikten sonra kime neyi ispat etsin ki anlamıyorum.
yazık ya, eğer kocam olacak adam benim sözüme değil, doktorun verdiği kağıda yada
onun ağızından çıkacak söze inanacaksa zaten adama değildir ve hayatımda işi yoktur.
Böyle bir şeyi ima dahi edecek olsa hazmedemem, siz nasıl birinin sizi böyle itham etmesini kaldıracaksınız aklım almıyor.
Doktordan belge almak çokta zor bir şey değil, eline üç beş kuruş verince bu raporu düzenleyecek bir kaç sahtekâr doktor müsvettesi vardır elbet güzel ülkemde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…