• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLENDİM ÇOK PİŞMANIM

arsecn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2013
138
26
53
Evleneli tam bir yılımız doldu dün o evden gitmek istedim ilk defa ayrılmayı istedim hatta ölmeyi bile. Dün eşimle akşama kadar kavga ettik. En son sinir krizi geçirdim mahvoldum. Ama dönemem babamın evine yapamam orada da şu an çok kötüyüm arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.

dönmek istemiyosan durumu değiştireceksin..
sorun neydi özel değilse...
çokmu kavga ediyosunuz...

Evleneli tam bir yılımız doldu dün o evden gitmek istedim ilk defa ayrılmayı istedim hatta ölmeyi bile. Dün eşimle akşama kadar kavga ettik. En son sinir krizi geçirdim mahvoldum. Ama dönemem babamın evine yapamam orada da şu an çok kötüyüm arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.
Sebep ne peki anlatır mısın?

Konuyu biraz açarsaniz iyi olur

Ya bu deveyi güdeceksin, ya da bu diyardan gideceksin.

Sorun nedir, bilmeden yardımcı olamayızki?

çalışıyorsan yanlız yaşa, evlilik yıldönümüzde neden böyle bir kavga oldu ki

Evet ilk başta ailem hiç istememişti evliliğimizi ama evlendik her şey güzeldi ufak tefek sorunlar dışında aileme yansıyacak kadar hiç problem olmadı zaten. Evliliğimizin ilk günlerinde ikimizde alışana kadar sorun yaşadık maddi sorunlar yaşadık ama onlar da geldi geçti. İkimiz de çalışıyoruz ben istediğim hiçbirşeyden eksik kalmadım her istediğimde ailemin yanındaydım onlarla iletişimimiz çok şükür hep iyiydi ama ben alışamıyorum bir yıldır onun annesine ısınamıyorum sürekli bu sorun bunu eşime yansıtıyorum dün de yine tartışırken bana yaptığı şeyleri başıma kaktı yani her istediğin oluyor nereye istersen gidiyoruz senin istediğin yerlere gönderiyorum kızmıyorum küsmüyorum her şeyine tamam diyorum diye üstüme yürüdü. Ben çok ağladım ben ağladıkça üstüme geldi.

Evet ilk başta ailem hiç istememişti evliliğimizi ama evlendik her şey güzeldi ufak tefek sorunlar dışında aileme yansıyacak kadar hiç problem olmadı zaten. Evliliğimizin ilk günlerinde ikimizde alışana kadar sorun yaşadık maddi sorunlar yaşadık ama onlar da geldi geçti. İkimiz de çalışıyoruz ben istediğim hiçbirşeyden eksik kalmadım her istediğimde ailemin yanındaydım onlarla iletişimimiz çok şükür hep iyiydi ama ben alışamıyorum bir yıldır onun annesine ısınamıyorum sürekli bu sorun bunu eşime yansıtıyorum dün de yine tartışırken bana yaptığı şeyleri başıma kaktı yani her istediğin oluyor nereye istersen gidiyoruz senin istediğin yerlere gönderiyorum kızmıyorum küsmüyorum her şeyine tamam diyorum diye üstüme yürüdü. Ben çok ağladım ben ağladıkça üstüme geldi.
Esinizin ailesine ndn alisamiyorsunuz ,

Ya ben çok zor birisiymişim bir yıldır bana katlanıyormuş. Kızlar katlanmak ne demek. Evet ben annesine alışamadım ama saygısızlık ta etmedim hiç. yakın oturuyoruz her gün arayim yanlarına gidim her misafiri geldiğinde ben de gidim istiyorlar ben bunları yapamıyorum bu da evliliğimize yansıyor bir şekilde.

Ya ben çok zor birisiymişim bir yıldır bana katlanıyormuş. Kızlar katlanmak ne demek. Evet ben annesine alışamadım ama saygısızlık ta etmedim hiç. yakın oturuyoruz her gün arayim yanlarına gidim her misafiri geldiğinde ben de gidim istiyorlar ben bunları yapamıyorum bu da evliliğimize yansıyor bir şekilde.
Calismiyormusunuz nasil her misafirde orda olcakmissiniz

bunlara alışmak mümkün değil zaten

Calismiyormusunuz nasil her misafirde orda olcakmissiniz
Çalışıyorum iş çıkışı gidip orada yemek yiyelim misafirleri geldiğinde hizmetini edeyim kayınvalidemin istekler böyle devam ediyor buna eşimde bende tam alıştık derken dün ki kavgayı hazmedemiyorum şu an çok kötüyüm

ah cnm benm evlilik iki taraflı fedakarlık demektir ! benim kocam cok sinirlidr küser bazen 4 5 gün düşün .. ailesinede her zaman gidelim ister bazan bişe demez ama ilk zamanlar cok kızardı ben gtmek istemyrm deynce hem ben ailesine okadar samimi yakın davrandıgım halde .. ayrıca herseyi alttan alan biriym bagırır cagırr aglarım susarm sonra yne ben gderm buna ragmen ben sana katlanyrm der her defasında .. bunları sana örnek olsun die anlatyrm .. esin ailesyle yakın olmasını istemesi cok dogal hergün gdemesnde 2 güne bir git .. ileride cocugunz olnca istesende gdemessn .. alıstrmadan esinin gönlünü hos tutmak amacıyla git .. ve esine ailesyle ilgili bişe söyleme zoruna gider dogal olarak .. ve hep böyle yüzüne vurur ileride ii olsanda .. hem neymiş bu bosanma yok öle bişi at kafandan :110: .. smdi esine biraz naz yap gelirse barıs ama tavrınıda koy bi daha bana böyle davranma die .. bizde bu gnleri coook yasadık her özel günümüz berbat oldu ama smdi iyyz elh ..

Ben evlendiğimden beri bu üçüncü bayramımız olacak zaten kızı yok kayınvalidemin istiyorum ki böyle bayram geldiğinde küçücük bir hediye alıp beni mutlu etse kızlar sen alıyor musun diyeceksiniz aldım da ama ben karşılıklı hediyeleşmek istiyorum mesela onun gözünde kızı gibi olayım kızım bunu gördüm aklıma sen geldin sana aldım falan diyerek bana yaklaşsın istiyorum bunları da eşime yansıttım sorun oradan başladı zaten

Dün evlilik yıldönümümüz değildi doldurduk yani bir yılı onu demek istedim kızlar yanlış anlamayın

Back
X