• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendim evleneli kardeşim hep arkamdan ağlıyor..

Öğretmen kardeşim var ama gelip benden ders anlatmamı istiyor, diğer ablası anlatınca anlamıyormuş 😂 her gün en az 1 defa arıyor hala sıpa 😄 Hem sizin evinizin nasıl bir yer olduğuna aşina olur hem de mutlu olduğunuzu görür. farklı yerde eğlenmiş sosyalleşmiş olur. Çok pozitifim evinizde beraber zaman geçirmenize. Umarım alışır bu yeni yaşantıya 😊
Umarım tek dileğim alışması..bana geldikleri zaman da giderken ağlıyor gitmek istemiyorum diye..beni de her gün arar okulda yaptıklarını anlatır görüntülü arar gösterir okulda yaptıklarını ☺️

Benim de elimde büyümüş şimdi 20 yaşında çok güzel bir üniversite okuyan evladım gibi canim cigerparem kizkardesim var.
Evlenirken 10 yaşındaydı ki dediğiniz gibi elimde büyüdü gelinligime bastı o kadar çok ağladı ki evden giderken 1 sene benimle telefonda dahi konuşmadı farklı şehirlerdeydik asla kabullenmedi evlendigimi ama şimdi yine başka sehirlerdeyiz aramızda bambaşka bir bağ var zamanla geçiyor zor da olsa ki sizin kızkardeşinin daha çok küçük biraz daha büyüyünce rahat edersiniz gidip geleceğinizi anlar ama zaman lazim
O zaman içerisinde kendini de beni de cok yoracak..ki bide erkek çocuğu kız olsa duygusal diyecem ama erkek olunca şaşırıyorum da

Öyle eşimden kıskanıyor beni kızımdan kıskanıyor, kızımı eşimden kıskanıyor, kayınvalidemlere gittiğimizi söyleyemem mesela en çok oradan kıskanıyor küçükler. Çok normal. Duygularını nasıl yöneteceğini bir şekilde öğremtnek gerekiyor. Hayatınızdan tamamen gittiğini düşünmesi yerine genişlediğini göstermek gerekiyor. Bazen biz kayınvalidemlere giderken götürüyoruz hoşuna gidiyor o.
Sanırım birazda eltimin kızlarını kıskanıyor çünkü eltimle aynı apartmandayiz Akrani olan da Bir kızı var gorumcemin onu çok seviyor.. belki onla aynı apartmanda olduğumuz sürekli görüştüğümüz için de beni paylaşmak istemiyo olabilir

Sanırım birazda eltimin kızlarını kıskanıyor çünkü eltimle aynı apartmandayiz Akrani olan da Bir kızı var gorumcemin onu çok seviyor.. belki onla aynı apartmanda olduğumuz sürekli görüştüğümüz için de beni paylaşmak istemiyo olabilir

Olacak yapacak bir şey yok. Sizde kalsın arada iyi gelir

Merhaba arkadaşlar..Ben 1 buçuk senelik evliyim küçükte bir kardeşim var 6 yaşında..ben büyüttüm diyebilirim birbirimize çok düşkünüz kardeşimle..ben ne zaman annemlerin evine gitsem kardeşim arkamdan abla gitme diye ağlıyor..az önce tekrar ağladı abla gitme diye annem babam hepimiz bı garip olduk saklandı gelmek istemedi yanıma.. saklanmış kanepe arkasına baktım gözlerinin altı sırılsıklam olmuş ağlamaktan abla gitme dedi.. içim burkuldu çok üzüldüm sürekli aynısını yapıyor sürekli arkamdan ağlıyor kıyamıyorum dayanamıyorum ağlamasına..bazen anneme ablam düğüne gitti gelecek diyormuş annem güzelce anlatmış ablan evlendi onun kendi evi var diye.. akşamları yemek yerken eskiden 5 kişiydik ablam evlendi gitti abimde evlenmesin diyormuş..çok üzülüyorum bu duruma..ne yapmalıyım bilmiyorum.. sırf bu yüzden annemlere gitmek istemiyorum artık..kendini de üzüyor beni de..
Siz degil de anneniz az ilgilensin cocukla. Sizi annesi yerine koymuş. Anneniz anneligi artirsin

Merhaba arkadaşlar..Ben 1 buçuk senelik evliyim küçükte bir kardeşim var 6 yaşında..ben büyüttüm diyebilirim birbirimize çok düşkünüz kardeşimle..ben ne zaman annemlerin evine gitsem kardeşim arkamdan abla gitme diye ağlıyor..az önce tekrar ağladı abla gitme diye annem babam hepimiz bı garip olduk saklandı gelmek istemedi yanıma.. saklanmış kanepe arkasına baktım gözlerinin altı sırılsıklam olmuş ağlamaktan abla gitme dedi.. içim burkuldu çok üzüldüm sürekli aynısını yapıyor sürekli arkamdan ağlıyor kıyamıyorum dayanamıyorum ağlamasına..bazen anneme ablam düğüne gitti gelecek diyormuş annem güzelce anlatmış ablan evlendi onun kendi evi var diye.. akşamları yemek yerken eskiden 5 kişiydik ablam evlendi gitti abimde evlenmesin diyormuş..çok üzülüyorum bu duruma..ne yapmalıyım bilmiyorum.. sırf bu yüzden annemlere gitmek istemiyorum artık..kendini de üzüyor beni de..
Kıyamam ben ona o küçük kalbine kurban olduğum

Alışır zamanla her gittinizde küçük ama boşuna gidecek hediyeler alın

Zamanla alışır inşallah ama baya inatçı bir buçuk sene olmuş 🥹🥹🥹🥹

Kıyamam ben ona o küçük kalbine kurban olduğum

Alışır zamanla her gittinizde küçük ama boşuna gidecek hediyeler alın

Zamanla alışır inşallah ama baya inatçı bir buçuk sene olmuş 🥹🥹🥹🥹
Çok inatçı çokkk..her seferinde ağlamayı nasıl başarıyor anlamıyorum 😂 sürekli ben ona birşeyler alırım daha dün oyuncak seti sipariş verdim..okuma hediyesiydi doğum günüydü derken sürekli hediye...

Bişey olmaz

Back
X