- 27 Eylül 2008
- 428
- 155
- 323
- Konu Sahibi essiloratte
-
Cok ömyargılıyım bu sehre sevmedıgım ınsanlrdan dolayı omyargılı geldim okulum öğleden sonra bitiyor dedim ya yalnızlıga kapılıyorum sagolun yorum içinşimdiden karamsarlığa kapılmayın
okul açılsın sizin gibi birini bulursunuz belki
okul ev vs derken de komşu eksikliği çekmezsiniz
akrabayı vs boş verin nerde göreceğim ki deyin geçin; zaman mı var öyle sık görüşmeye zaten
branşınızı bilmiyorum ama düzenli programınız varsa düzenli bir hobi edinin arada bir şeklinde değil ama
atıyorum sabahçısınız öğleden sonra bir kursa ya da yüzme vs varsa öyle bir yere gidin
eğer ara boşluklarınız varsa buna uygun ede ya da dışarda küçük el sanatı ve benzeri etkinlik edinin
spora gidin
çevreniz de yavaş yavaş olur
Cok ömyargılıyım bu sehre sevmedıgım ınsanlrdan dolayı omyargılı geldim okulum öğleden sonra bitiyor dedim ya yalnızlıga kapılıyorum sagolun yorum için
Bence kendine ortam yapmak icin çaba sarfetmiyorsun. Her sey kötü, o da kötü. bu da kötü diye.kendini kötüye güdüluyorsun.evliyim iki aydır cok şükür eşimle hiçbir sıkıntımız yok herşey cok iyi ama ben bu şehri ezelden sevmiyordum sevmediğim akrabalarım var burda ve hep sıkıntı yarattılar zaman zaman görüşmüyorum uzak duruyorum ama ara ara kulagıma birşeyler geliyor eşimin işide yogun olacak öğretmenim atandıgım okulu ortamıda sevemedim yarın okul acılıyor inanın hiç gidesim yokşehire alısamıyorum ailem yok yalnız hissediyorum ailen uzakta olunca candan kimse olmuyor arkadaş çevrem yok herşey değişti apartmanıma ısınamadım cok büyük bir site kimsenin kimseden haberi yok dertlesecegım kımse yok Esım elımden gelenin fazlasını yapıyor ama ara ara dertleniyorum ablam cok yakındı bAna onların uzak olması yalnızlık hissine itiyor
Adanadayım tayinim şehrin bi ucuna cıktı cok dert ettim okula önyargılarla aglayarak gittim arkadaş konularında cok kazık yedıgım için aman bunlarda aynı olur herkes vefasız zaten gibi düşünceler doldu kafamda okula resmen gitmek istemiyorum sonrasında eşim destekliyor ama onun bi de nöbetleri başlayacak aileme aşırı düşkün değilim ama evliyken onların varşıgını yakımda hissetmek isterdimTatlım eşinle aran iyiyse gerisi önemli değil zamanla çevre edinirsin.bir bakmsin öyle dostların olmuş ki o şehirden ayrılırken üzülüyorsun. Ben de öğretmenim. Eşim için ailemden 1400 km uzak bir ilçeye geldim. Şimdi eşimden bosaniyorum. Haziran da burdan gidiyorum. Ve cook sevdiğim dostlarım komşularım var burda.
Canım bende öyle zaten cabaladım coğu zaman...şimdi yeni yeni alısıyorum ama bazen ben burada mutlu olamazmısım gibi hissediyorum yalnızm cevrem ypk diye iki üç haset akraba var onların lafıda ara ara geliyor kulagıma sinir oluyorum ben niye geldim ki buraya diyebak ben Anıkara'dan buraya geldim 10 yılı geçti
ilk geldiğimde ben ayağıma çorap alacak yeri bilmem dedim
kimseyi tanımıyordum ama kimseyi sadece sevgilim vardı
eşim bile değildi
iş buldum eşşek gibi çalıştım; gecelerim yollarda vs geçti; özel sektör bugün varsın yarın yok; küllerimden var olabilmek için çok çalıştım
bir bavul bir kaç koli ile geldim tüm eşyaları vs de çalışarak aldık; yeni ev kurduk; cahil cesareti şimdi yapamam o zaman 25 yaşında idim yaptım
çevre de edindim yavaş yavaş; ben yoğun çalıştım; şehri iş için bir yerlere gidince öğrendim; zira 6 gün çalıştım 8,5-6,30 pazar da ancak ev işi vs ile geçti
hobi ve bu şekilde çevre edinmek zor oldu ama sizin mesleğiniz buna izin verin; hiçbir şey olmazsa şehrin yapısına uygunsa gidin parkta oturun orada bile insanlar ile yeni bir hava solursunuz
ama eski şehri silin onu özlemeyin; annenizi babanızı özleyin tabii yanlış anlaşılmayım ama X te olsaydım şimdi şuraya giderdim; buraya giderim şeklinde düşünmeyin; eşiniz de biraz ufuk açıcı olsun; şuraya gidilir; buraya gidilir diye...
size bütçeyi çok zorlamayacak bir şehir öğrenme bütçesi ayırın; o para ile gezin; dışarda yemek yiyin; yeni bölgeleri öğrenin
ama karamsarlık yok; her şey daha güzel olacakkkk
Belkide işte o dıygulardan sıyrılamıyorum yarım okul başlayacak hiç içimden gelmiyor mutsuzum önyargılıyımO
Bence kendine ortam yapmak icin çaba sarfetmiyorsun. Her sey kötü, o da kötü. bu da kötü diye.kendini kötüye güdüluyorsun.
Biraz an dan mutlu olmayi denesen. Arkadas ortaminda illaki kafa dengi birini goreceksin. Ama gormek.istemiyorsun. cunku o sehirden gitmeye odaklanmissin.
Canım bende öyle zaten cabaladım coğu zaman...şimdi yeni yeni alısıyorum ama bazen ben burada mutlu olamazmısım gibi hissediyorum yalnızm cevrem ypk diye iki üç haset akraba var onların lafıda ara ara geliyor kulagıma sinir oluyorum ben niye geldim ki buraya diye
3 ay a yakin tatilden sonra ogrencilerinle kafayi dagitacaksin zaten merak etme. Derse girdiginde unutacaksin. Ders senin her şeyini unuttugun yer olacak. Dersten sonra da esin gelene kadar okuldaki arkadaslarinla bi yere gitmeyi dene. Belki hakikaten on yargilisindir.yemek.yemeye kahve icmeye.gidin.Belkide işte o dıygulardan sıyrılamıyorum yarım okul başlayacak hiç içimden gelmiyor mutsuzum önyargılıyım
Evet ilk geldğimde işte bi bocalama oldu kuaförümü bile kafama taktım burdaki istedigim gibi değil diye dedim ya bi böyle sevememe cevre yokluğu ailemin olmaması fln zor geldi evdede kilo alıyorum zaten hep ev hayatı oluncaşahri şimd gördüm
büyük şehirmiş
ben de küçük bir yer sandım
orda milyon çeşit insan vardır kafana uyan birileri elbet çıkar
her türlü sosyal ortam gezme vs de var
bence önyargını bırak biraz göl kenarında oturmaya vs git
çarşıda gezsen bile çok rahat zaman geçer
Evet tatlden sonra iyi gelecek kafam dagılacak ama okul hiç istedğim gibi bi okul değil3 ay a yakin tatilden sonra ogrencilerinle kafayi dagitacaksin zaten merak etme. Derse girdiginde unutacaksin. Ders senin her şeyini unuttugun yer olacak. Dersten sonra da esin gelene kadar okuldaki arkadaslarinla bi yere gitmeyi dene. Belki hakikaten on yargilisindir.yemek.yemeye kahve icmeye.gidin.
Sen spora yazil bence. Bfit merkezleri her yerde var. Sadece bayanlara ozel.
Ev de yabanci diziye sardim mesela ben. Spora gitmek cok iyi geldi bana. Arkadaslarla vakit gecirmekte olunca yasadigin sehirden baska bisey beklemiyorsun zaten ki esinde sana yardimci olmaya calisiyormus alisman konusunda.
onemli olan esinle iyi olman.. basliga bakinca korktum bi an, esiyle mi degisti her sey dedim, sukur ki skntiniz yokmus.. okullar bi acilsin, isinirsin Allah'in izniyle.. cevren de olusur yavas yavas.. daha havalar sicak, esinle bos anlari degerlendirin, plan yapin.. nerde oldugun degil, kimle oldugun onemli, kendine zehir etme derim evliligin guzel zamanlarini..evliyim iki aydır cok şükür eşimle hiçbir sıkıntımız yok herşey cok iyi ama ben bu şehri ezelden sevmiyordum sevmediğim akrabalarım var burda ve hep sıkıntı yarattılar zaman zaman görüşmüyorum uzak duruyorum ama ara ara kulagıma birşeyler geliyor eşimin işide yogun olacak öğretmenim atandıgım okulu ortamıda sevemedim yarın okul acılıyor inanın hiç gidesim yokşehire alısamıyorum ailem yok yalnız hissediyorum ailen uzakta olunca candan kimse olmuyor arkadaş çevrem yok herşey değişti apartmanıma ısınamadım cok büyük bir site kimsenin kimseden haberi yok dertlesecegım kımse yok Esım elımden gelenin fazlasını yapıyor ama ara ara dertleniyorum ablam cok yakındı bAna onların uzak olması yalnızlık hissine itiyor
Canim bence at su ölü toprağını uzerinden.evliyim iki aydır cok şükür eşimle hiçbir sıkıntımız yok herşey cok iyi ama ben bu şehri ezelden sevmiyordum sevmediğim akrabalarım var burda ve hep sıkıntı yarattılar zaman zaman görüşmüyorum uzak duruyorum ama ara ara kulagıma birşeyler geliyor eşimin işide yogun olacak öğretmenim atandıgım okulu ortamıda sevemedim yarın okul acılıyor inanın hiç gidesim yokşehire alısamıyorum ailem yok yalnız hissediyorum ailen uzakta olunca candan kimse olmuyor arkadaş çevrem yok herşey değişti apartmanıma ısınamadım cok büyük bir site kimsenin kimseden haberi yok dertlesecegım kımse yok Esım elımden gelenin fazlasını yapıyor ama ara ara dertleniyorum ablam cok yakındı bAna onların uzak olması yalnızlık hissine itiyor
Yeni okul degistirdin sanirim.sadece seminer doneminde bulunduysan okulda. Merak etme seminer doneminden farkli olabiliyor dersler basladiginda okul ortami.sende biliyorsundur. Ilk izlenim kötü olabilir ama sonra alisacaksin.1 tane kafa dengi ogretmen arkadas bulursun kendine.Evet tatlden sonra iyi gelecek kafam dagılacak ama okul hiç istedğim gibi bi okul değilokuluda sevemedim cok sevmeyi denedim seminer dönemi sevemedim
Adananın hangi semtinde okulunuz...çok uçta değilse ara ara merkeze inin gezin vs...ha gezilecek pek yeri yok..menderese inersin çok çok..Avm lere gidersin..o merkez parkın oralar çok güzel nehr kenarı yeşil çok hoş..başka biş yok ztnAdanadayım tayinim şehrin bi ucuna cıktı cok dert ettim okula önyargılarla aglayarak gittim arkadaş konularında cok kazık yedıgım için aman bunlarda aynı olur herkes vefasız zaten gibi düşünceler doldu kafamda okula resmen gitmek istemiyorum sonrasında eşim destekliyor ama onun bi de nöbetleri başlayacak aileme aşırı düşkün değilim ama evliyken onların varşıgını yakımda hissetmek isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?