evlendim sosyal hayatim bitti

sedefff4606

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
31
0
6
Amasya
hanimlar evlendim ankaraya gelin geldim . Ailemden uzagim. memleketimi ailemi cevremi arkadaslarimi cok ozluyorum .Ben cok sosyal biriydim bekarken. hic evde durmazdim arkadaslarimla esimle dostumla hep biseyler yapardim. Hic yanliz kalmazdim . simdi burda cok yanlizim esim calisiyo aksamlari gec geliyo genelde isinden dolayi onla hafta sonu biseyler yapiyoruz ama arkadasa da ihtiyacim var yanlizlik hic bana gore degil. arkadasim olsun guvenebilecrgim insan es dost olsun istiyorum gunduzleri tek basima degilde bi dostla bi seyler yapmak istiyorum cevre edinmek istiyorum ama nasil olcak bilmiyorum .

hanimlar evlendim ankaraya gelin geldim . Ailemden uzagim. memleketimi ailemi cevremi arkadaslarimi cok ozluyorum .Ben cok sosyal biriydim bekarken. hic evde durmazdim arkadaslarimla esimle dostumla hep biseyler yapardim. Hic yanliz kalmazdim . simdi burda cok yanlizim esim calisiyo aksamlari gec geliyo genelde isinden dolayi onla hafta sonu biseyler yapiyoruz ama arkadasa da ihtiyacim var yanlizlik hic bana gore degil. arkadasim olsun guvenebilecrgim insan es dost olsun istiyorum gunduzleri tek basima degilde bi dostla bi seyler yapmak istiyorum cevre edinmek istiyorum ama nasil olcak bilmiyorum .

arkadaşım gurbetlik gerçekten zordur benim sana önerim kurslara katıl bayanların gittiği..
mutlaka vardır yakınlarında oralarda çok güzel arkadaşlıklar oluyor ....

oyyy işte benden bitane daha :)) bende ankaraya gelin geldim. senin gibi evlenmeden önce dolu dolu bir çevrem vardı ama ankara hepsini bitirdi. Allah dualarımı kabul etti eşimin askerliği memleketim olan istanbula düştü. Şimdi ailemleyim ama askerlik bitmek üzere yolun sonu yine ankara:( bilmiyorum kasvetli lanetli bir şehir olarak görüyorum orayı ankaralı arkadaşlar bana kızmasın ama napıyım elimde değil:41:

suanda malesef kurslara katilamam cunku ayni zamanda hamileyim ve son iki ayin icine girdim

ayyyy ozaman süper çünkü yakında boş zamanın olmıcak:)))
sen bu boş zamanlarında bol bol uyu sonra çok arıcaksın uykuyu:))))
şaka bir yana canım ama doğumuna az kalmış artık ağırlaşmıssındır zaten
bebiş doğduktan sonra artık cevre edinmeye bakarsın rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin

keske simdi de yapacak biseylerim olsa cunku gercekten cok skldim artik bunaldim .ne bileyim mesala hadi alisverise gidelim sana gelcem veya cayi koydum seni bekliyorum diyenim olsa...

Bence elinize bir kek, pasta, borek gibi birsey alin, yani evde ikramlik yapin, cikin komsulariniza ikram edin. Boyle boyle tanirsiniz etrafinizi. Yoksa evde oturmakla birsey olmaz, adim atmaniz lazim.

hayatımızı ne olursa olsun insanlara bağladığımız zaman ve en ufak bir değişiklikte çok etkileniyoruz.
yalnızda bir şeyler yapabilmeli insan.

bebeğiniz için hazırlıklara başlayın örebiliyosanız bişiler örün illa bırılerıyle zaaman geçirilmıyorki zzaten evdenığındada yalnız olma olayına alışmak gerekıyor çünkü herzaman yada eskısı gıbı arkadaş ortamın olmuyor olsada yeterınce zaman ayrılmıyor çünkü öncelikli sorumlukların oluyor

seni o kadar iyi anlıyorum ki bende mersine gelin geldim aslen Sakaryalıyım sakaryada 7/24 çalışıyordum etrafım arkadaş doluydu fakat mersine taşınınca hepsinden uzak kaldım suan o kadar yalnızım ki kimsem yok isim yok :(((

Back
X