Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şekerim evlenen de pişman, evlenince boyut değiştirmiyoruz. Hayat daha zor oluyor. Bekarlığın keyfini çıkar sonra illa her körün bir alıcı çıkar derler biri denk düşerHayırlı bir yuvam olsun istiyorum. Yalnizliktan ve sevilmemekten çok yoruldum. ALLAH rızası için evlenebilmek için okuduğunuz olan özellikle hızlı kabul olduğunu düşündüğünüz zikir dua vs. Benimle paylaşır mısınız?
Teşekkür ederim inşallahPişmansanız ayrılın bekar yaşayın, evlenmek istiyorum diyen birine bu forumda hep böyle şeyler söyleniyor madem öyle siz niye evlendiniz ya da niye boşanmıyorsunuz? Konu sahibi umarım sevdiğiniz sevildiğiniz bir evlilik yaparsınız![]()
Merhaba, evlilik konusunda ne yaptınız merak ettim. Bir gelişme oldu muEvliliğin zor olduğunun bilincindeyim. Maddi manevi evlilik sorumluluğunu alabilirim. Hayatta çoğu seye sahibim ancak sevgiyle bakan bir insanın varlığı eksik. Maalesef parayla sevgi satın alınmıyor. Para yada cinsellik için sadece anlık ihtiyaç için erkeklerin yaklaşması onur gurur kırıcı bir durum. Ben zinaya karşıyım. Çocuğum olsun istiyorum. Hayırlı bir insanla tanışıp hayırlısı ile yuva kurabilmek için dua etmek ıstiyorum. Bir kaç dua okudum taha suresi vs. Duamin tam tersi insanlar karşıma çıktı. Konuyu açma nedenim belki birinin duasi ile yada söylediği dua ile hayat arkadaşımın Hayırlı biri olmasına vesile olur.
Maalesef olumlu hiçbir gelişme yok. Dua ettikçe zorlaştı. Hergün cuma suresini oku dediler inşallah ona başlayıp deneyeceğimMerhaba, evlilik konusunda ne yaptınız merak ettim. Bir gelişme oldu mu
Allah yardımcınız olsun. Kaç yaşındaydınız çalışıyor musunuz?Maalesef olumlu hiçbir gelişme yok. Dua ettikçe zorlaştı. Hergün cuma suresini oku dediler inşallah ona başlayıp deneyeceğim
Teşekkür ederim. Dua etmekten başka birşey elimden gelmiyor. Şahıs şirketim var çalışıyorum. 30 yaşındayım.Allah yardımcınız olsun. Kaç yaşındaydınız çalışıyor musunuz?
Allah tez zamanda karşınıza hayırlı bir kısmet çıkarsın inşallah. Hayallerinizdekinden de güzel bir aşk gelsinTeşekkür ederim. Dua etmekten başka birşey elimden gelmiyor. Şahıs şirketim var çalışıyorum. 30 yaşındayım.
Amin. Teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese versin.Allah tez zamanda karşınıza hayırlı bir kısmet çıkarsın inşallah. Hayallerinizdekinden de güzel bir aşk gelsin
Salati tefriciyye aynı günde mi bitmeliDaha yeni 4444 salati tefriciyye paylasip okudu arkadaşımın çevresi birde 41 dilek tespihi yaptım ikiside nette yazıyor nasıl yapildigi. Daha oncede ikisinide denemiştim. Tavsiye ederim.