Evleneceğim adam&Ailem

Yahu ananı dananı bumlar böyle böyle diye örnek vereceğine kendinden 15 yaş büyük adamla ne yapacaksın? Bir süre sonra kıskançlık ve çekememezlik olacak seni kısıtlamaya çalışacak ee öyle olunca annenin yanına mı gideceksin babanın yanına mı

Aklını başına topla okulu bitir işe gir iş yerinden veya iş çevresinden kendi dengin birisini bul. Bu genç yaşında yaşlı ve çocuklu adamla ne işin var bir iki maddi şeyle gözünü boyamasına da izin verme. Evlenmek için yeterli değil bunlar.
Bu arada sevgilinle yaşıyorsun sanırım

Canım erken evlenme onun yaşı geçiyo diye düşünme sakın, ama o çocuğu sizd sıkıntı yapar yaş aralığınız yakın, onun ailesi tabi onay verir onlara hava hoş gencecik kızsın, ben senin yerinde olsam zamana bırakırdım

Iliskileri kaliplara koymayi sevmem.. Yani bekar kiz bekar erkekle evlenmeli, yaş farkı şu kadar olmali, egitim durumu boyle olmali vs demem.. Ama denklik de bi yerde cok o onemli ve senin durumun bana seni mutlu edecek gibi gorunmedi hic.. Yani 21 yasinda bekar bi genc kiz, 35 yasinda kocaman genc kizi olan bi adam.. Ben bile senden buyuk, 27 yasinda bosanmis bi insan olmama ragmen cok fazla gelir 15 yasinda kizi olan yaşı 40a dayanmış biri, buyuk konusmak degil bu, durum degerlendirmesi.. Cok seviyor olabilirsin, karsindaki cok iyi bi insan da olabilir ama o ilk hevesler, heyecanlar gectigi zaman, gerceklerle karsilastigin zaman, sen de farkedeceksin biseyleri.. En basitinden dusunursek, 5 sene sonra adam 40 yasinda, ayni beklentide ve heyecanda olabilir misiniz hayata karsi?

Kendinizi çok yormayın üyecanlar. Kızcağız zaten 1,5 senedir sevgilisiyle yaşıyor, birçok şey yaşanmış. Bu saatten sonra ona nasıl kolay şekilde ailesine söylenir fikirleri veriniz..

Sevgilinin seni gerçekten sevdiğine emin misin ? Eminsen herkesin nasibinde varsa onu yaşayacaktır. Kimsenin kimseyi linc etmeye hakki yok herkesin kendi karari.
Okulu bitir önce sonra herkesin dediği gibo abine danış .

O zaman o anne babanın hakkı yok size birşey söylemeye. Sadece haber verirsiniz, onay beklemeyin onlardan. Ama abiniz başka, onun ağzından girip burnundan çıkın. Yalnız ne olursa olsun 14 yaş fazla, hele bir de 21 yaşındasınız. Emin olun bu bir kuşak farkıdır. Uyuşmanız zor olacak. Sizin en güzel yaşlarınızda o ellilerinde olacak, size ayak uyduramayacak. Kuzenim bu yüzden 10 yıldan sonra boşandı. Olmuyor.

Kızım delimisin ne işin olur o yaşta adamla üni mezunusun gençsin birde çocuklu muş tez vakitte bu yanlıştan geç yaşadığın travmalar bu adama yanaştırmış seni oda bildiğin sübyancı

35 yasindayim, 20 yasinda biriyle ancak cikar iliskisi kurabilirim, yani 20 yaşında yakınlarımla hayata bakışım, dünyayı algılayışım, yapmaktan zevk aldığım şeyler o kadar farklı ki... ailen de bu yaşlardan geçmiş oldukları için bu ilişkiyi tasvip etmeyeceklerdir. ama hayat senin hayatın, en iyi öğrenme yöntemi yaşayarak öğrenmedir, o yüzden yaşa ve öğren.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…