- 8 Haziran 2024
- 324
- 216
- 23
Bu merak ettiğiniz şeyi bazen bende merak ediyorum. Ben sizin gördüğünüz gibi görmüyorum da ne yapıyo geziyo mu bilmiyorum. Ama artık canımı yakacak birisi değil.Bir gün kendimde bu cesareti bulacağıma inanıyorum bekaret konusuna çok takıyorum yargılanmaktan korkuyorum bir gün olurda birine tekrar güvenebilirsem ona kalbimi verirsem ve bu yüzden sıkıntı yaşarsam diye ölümüne bi korkum var. İlahi adalet yerini bulurda bende görür müyüm acaba diyorum
Teşekkür ederim, sizede size öncekini unutturacak, iyiki diyeceğiniz insanlarla karşılaştırsın.Haklısınız teşekkür ediyorum Allah sizide sizin gibi iyi insanlarla karşılaştırsın kalbiniz ferahlıkla dolsun❤
kimseyi bu kadar sevmemem gerektiğini başıma bunlar gelince anladım ama benim karakterim yapım böyle yani bende fazlaca sevgi fazlaca şefkat var insanlara vermekten çekinmiyorum kendimi sevmediğimden değil o beni mahvetmeden önce herşey tozpembeydi sanki insanların hep kötü tarafları yerine iyi taraflarını görürdüm onlarda sevilecek sebepler arardım öyle yapmayı seçerdim ama sonra tamamen içime kapandım sanki bende iyi olan herşeyi kendine alıp beni terketti birde üstüne seni sevmiyorum dedi ben ona onu sevmekten başka hiç bir şey yapmamışken hemde. Aradan bir yıldan fazlaca bir zaman geçti şimdi insanlara karşı hep temkinliyim kimseye kalbimde öyle yerler vermiyorum artık o da beni terkeder kullanıp atar bir köşeye diye bakıyorum olaylaraBu merak ettiğiniz şeyi bazen bende merak ediyorum. Ben sizin gördüğünüz gibi görmüyorum da ne yapıyo geziyo mu bilmiyorum. Ama artık canımı yakacak birisi değil.
Kimseye kalbinizi o kadar vermemelisiniz. İnsan ilk kendini önemsemeli özsaygı anlamındakini söylüyorum bencillik değil. Gerektiğinde hayır diyebilmemiz lazım. Ve korktuğunuz şey başınıza gelir, yapmayın.
Umarım çevremizi hayatımızı iyikilerle dolduracak insanlar çıkar karşımıza sizde istediğiniz zaman yazabilirsinizTeşekkür ederim, sizede size öncekini unutturacak, iyiki diyeceğiniz insanlarla karşılaştırsın.İstediğiniz zaman yazabilirsiniz.
Aslında tozpembe bakmak iyi değil işte. Şu anlattıklarınızı dıygulara aşinayim okudukça kendimi hatırlıyorum. Burda açtığım konularım da var. Ne kadar karakteriniz verici olsa bile bunu sağlıklı insanlara göstermek lazım işte. Gerektiğinde ailemize akrabamıza sınır çiziyoruz o zaman içimiz o kadar cız etmiyor. Hayatımıza giren kişiyede duruşumuz olmalı. Bende çok vericiydim. Hatta benimkinde ters oldu. Ben soğuk duruyordum o sevecendi sözde. Ama evlenince tersine döndü. Evlendikten sonra yüzünü göstermemiş baştan demiş ben annemden göbek bağımı kesmedim diye. Temkinli olacaksınız tabiki. 1 yıl ne ki artık çok kısa. Sosyalleşmeniz lazım.kimseyi bu kadar sevmemem gerektiğini başıma bunlar gelince anladım ama benim karakterim yapım böyle yani bende fazlaca sevgi fazlaca şefkat var insanlara vermekten çekinmiyorum kendimi sevmediğimden değil o beni mahvetmeden önce herşey tozpembeydi sanki insanların hep kötü tarafları yerine iyi taraflarını görürdüm onlarda sevilecek sebepler arardım öyle yapmayı seçerdim ama sonra tamamen içime kapandım sanki bende iyi olan herşeyi kendine alıp beni terketti birde üstüne seni sevmiyorum dedi ben ona onu sevmekten başka hiç bir şey yapmamışken hemde. Aradan bir yıldan fazlaca bir zaman geçti şimdi insanlara karşı hep temkinliyim kimseye kalbimde öyle yerler vermiyorum artık o da beni terkeder kullanıp atar bir köşeye diye bakıyorum olaylara
Teşekkürler canım herkes öyle söylüyor Allah kurtarıyor da farkına sonradan varıyoruzŞerefsizin önde gideniymiş, kurtulduğuna şükret canım. Hatta git sadaka dağıt.
Çok haklısınız ben daha 22 yaşındayım Allah kurtardı ki evlenmeden gerçek yüzünü gördüm o da öyle görünüyordu dışardan hatta çevremiz ayrıldığımızda seni çok seviyor en çok seven taraf oymuş gibi görünüyordu dedi durduk yere çıkarttığı kavgalarımızı beni itiş kakışlarını anlatmıyordum kimseye tabii onlar bilmiyordu öfke problemlerini senin adına çok üzüldüm evlendikten sonra sevdiğim dediğin adamın öyle birisi olmadığını görmek çok yıkıcı ben evlenmeden gördüğüm için seni çok iyi anlıyorumAslında tozpembe bakmak iyi değil işte. Şu anlattıklarınızı dıygulara aşinayim okudukça kendimi hatırlıyorum. Burda açtığım konularım da var. Ne kadar karakteriniz verici olsa bile bunu sağlıklı insanlara göstermek lazım işte. Gerektiğinde ailemize akrabamıza sınır çiziyoruz o zaman içimiz o kadar cız etmiyor. Hayatımıza giren kişiyede duruşumuz olmalı. Bende çok vericiydim. Hatta benimkinde ters oldu. Ben soğuk duruyordum o sevecendi sözde. Ama evlenince tersine döndü. Evlendikten sonra yüzünü göstermemiş baştan demiş ben annemden göbek bağımı kesmedim diye. Temkinli olacaksınız tabiki. 1 yıl ne ki artık çok kısa. Sosyalleşmeniz lazım.
Profilde 33 yazıyor bende 33 sandım. Hepsi gelir geçer bu da bi tecrübe işte.Çok haklısınız ben daha 22 yaşındayım Allah kurtardı ki evlenmeden gerçek yüzünü gördüm o da öyle görünüyordu dışardan hatta çevremiz ayrıldığımızda seni çok seviyor en çok seven taraf oymuş gibi görünüyordu dedi durduk yere çıkarttığı kavgalarımızı beni itiş kakışlarını anlatmıyordum kimseye tabii onlar bilmiyordu öfke problemlerini senin adına çok üzüldüm evlendikten sonra sevdiğim dediğin adamın öyle birisi olmadığını görmek çok yıkıcı ben evlenmeden gördüğüm için seni çok iyi anlıyorum
Daima tövbe halinde olun, Ben tamamen bekaretinizin gitmediğini düşünüyorum tam olmadı ise tamamen bozulmamıştır. Hiçbir arkadaşınıza asla asla anlatmayın. Bu konuda cok rica ediyorum. Kimseye güvenmeyin. Kendi içinize dönün bol bol dua edin. Ölümden başka her derde deva var. Siz tovbenizde samimi olun Allah karşınıza sizi çok seven hayırlı birini çıkarır.Teşekkür ederim kardeşim çok pişman oldum çok tövbe ettim kabul olur mu bilmiyorum ama yapayalnız atlatmaya çalışmak çok zor ilk başlarda yemeden içmeden kesildim belki biraz su içerdim isyan ettiğimde umutsuzluğa kapıldığımda olmuştur insanoğluyum hatta bazen nefes almak bile anlamsız geliyor
Çevrenizdeki insanlar, bekaret kavramına önem veriyorsa bence hiç söylemeyin, bu sefer daha çok canınız sıkılacak.Teşekkür ederim bütün yakınlarım ve arkadaşlarım verilmiş sadakan varmış o kişiden eş olmazdı gözü zaten hep dışarda kulağıda hep annesindeydi dedi ama onlara bekaretimin bozulmuş olabileceğini söyleyemedim korktum hala da korkuyorum bu kandırılmışlık ve kullanılmışlık hissi hiç geçmiyor kimseye güvenemiyorum ve ben kimseyi isteyemiyorum...
Böyle birinden kurtulduğunuz için sevinmelisiniz. Deme ki sizi gerçekten çok sevmiyormuş sevse karşısında kim olursa olsun sizi sevmekten vazgeçmezdi. Hem size hakaretler de ediyormuş böyle biri ne eş ne de ilerde baba olmazmış zatten. Umarım bir an önce toparlanırsınız.Tek başıma atlatamam diyorsanız psikolojik deste de alabilirsiniz .Merhaba kızlar evleneceğim dediğim adam annesi beni istemediği için terketti benim psikolojim mahvoldu yıkıldım... Terketmesinin sebebi annesiydi ilk başlarda herşey çok güzeldi sürekli seninle evleneceğim annem seni alacak galiba seni sevdi falan derdi o zamanlar hoşuma giderdi ama şimdi cümlenin tuhaflığını farkediyorum. Derdimi kimseye anlatamıyorum bana umutlar verdi ve beni bekaretimi vermem için ikna etti buna rağmen çok korkmuştum tam olarak birliktelik olmadı çünkü yapamadı ama yine de k@n geldi ve bekaretim bozulmuş oldu bişey olmaz sorumluluğu alacağım zaten evleneceğiz demişti ve ben onu çok sevmiştim sonrasında annesi bomboş bir sebepten kendisi sürekli beni beğenmiyordu kusur buluyordu istemiyorum onu dedi ve sevgilimde annem ne derse o dedi beni terketti bana bunu nasıl yaparsın bekaretimi aldın beni ortada bıraktın hani sorumluluk alacaktın dediğimde ise ben kötü bişey yapmadım ben kötü birisi değilim anne sözü dinledim günaha girmedim hata yapmadım ben sorumluluk alıyorsam sende alacaktın dedi (aldığı hiç bir sorumluluk yok) bana çok ağır laflar etti saymadığı hakaret kalmadı. arkasından konuştuğu insanlarla arkadaşlık etti birsürü kızla flörtleşti yakınlaştı olan bana oldu kimseye söyleyemiyorum çok kötü durumdayım atlatamıyorum ben sadece onu çok sevmiştim çok güvenmiştim nolursa olsun yanımda durur arkamda olur demiştim evleneceğiz diye düşünmüştüm şimdi kimseye güvenemiyorum çok üzgünüm yaşamak istemiyorum
Şu cümleyi kuran adamdan zaten hayır gelmezdi. Annem seni alacak nedir yahu? Aşırı itici bir cümle. Ben direk soğurdum muhtemelen.annem seni alacak galiba seni sevdi
Aslında 22 yaşındaymış. O kadar toy ki...Şu cümleyi kuran adamdan zaten hayır gelmezdi. Annem seni alacak nedir yahu? Aşırı itici bir cümle. Ben direk soğurdum muhtemelen.
Konunuzu okurken 20'li yaşların başlarında biri olduğunuzu düşünmüştüm. 33 yaşındaymışsınız, şaşırdım. Öncelikle bir ilişki yaşamak onun hatrına olacak veya evlilik olacak zaten mantığı ile olacak bir şey değil ki.. Yaşamak istemiyorsan bitti, olmamalı. Sizin kararlarıza saygı göstermeliydi. Evlenecegiz zaten diyerek ilişki yaşamak istemesi bile ofsayt adamın.
Olumlu yanından bakın.. Anne ağzı ile hareket eden (ki bence annesi sadece kendi sunduğu bahanesiydi), sizin kararlarınıza saygı göstermeyip üzerinizde baskı, manipülasyon kuran adamdan kurtulmuşsunuz. Bundan sonraki ilişkilerinizde daha dikkatli olun. Ayrıca bekaret her şey değil. Sizi siz yapan da o kavram değil. Buna takılacak adamla da ileride ilişki, evlilik olmasın bi zahmet.
Aa aradaki mesajları okumamıştım. 22 yaş küçük tabiki.. Hatalara, manipülasyonlara rahatça gelebileceği yaşlar.. Hele ki yakınlarından yeterli sevgi ve ilgiyi göremeden yetişmiş biriyse.Aslında 22 yaşındaymış. O kadar toy ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?