- 8 Haziran 2024
- 324
- 216
- 23
Anladım. Öyle olan Türk erkeğini de biz ne yapalım ama. Şimdi bu kişiyle siz olsaydınız mutlu olacak mıydınız gerçeklere bakalım. Annesi beyni olmuş. Evlenip ayrılsan inan daha zor olacaktı. O da biliyor yaptığının kendisi demiş günah işlemedim yapmadım vs vs. Kendisini kandırıyo. Belki annesine bile anlatmış olabilir öyle tiplerde var. Kendinizi geçmişinizle vuracak yargılayacak kişilere layık görmeyin. O tiplerle evli kalınca inanın şuanki yaşadığınızdan daha ağır şeyler yaşıyorsunuz. Artık erkeklerde evlilik ciddiyeti de pek kalmadı. Güven için bişey diyemiyorum. Ama bazı duyguların zıddı olmalı ki diğerinin değeri anlaşılsın. Bu üzüntüden güçlenecek ve bir daha ana kuzularına inanmamayı öğrenmiş olacaksınız. Kendi seviyenizin atladığını düşünün. Hayat maalesef pişirirken yakıyo biraz.Ben bekarete önem veren birisi değildim bekaretim bozulmamışken de bir çok kişiyle birlikte olan birisini sevdim onu gönlüme kabul ettim önemli olan geçmişin değil şuan ben varım gelecek daha önemli derdim hala da öyle düşünüyorum zaten hiç bir ilişkimde kimseye geçmişini sormam ama türk erkekleri böyle düşünmüyor ben herkesle herşeyi yaşayayım ama evleneceğim kız bakire olsun diyor. ben zaten yaralı biriydim çok güvendim çok sevdim ondan önce kimseye yaklaşmadım ama beni böyle sırtımdan vurması çok travma yarattı ve ondan sonra da kimseye yaklaşamıyorum...
Allah her kulunu affeder sen dedgm gbi dustugun yerden kalk ve devam et hayatina kafani dagitmak icin tatile git arkadaslarinla vakit gecir farkli aktiviteler yap gorursun sanada iyi gelir ama eve kapanip surekli dusunursen kendine yazik edersinTeşekkür ederim kardeşim çok pişman oldum çok tövbe ettim kabul olur mu bilmiyorum ama yapayalnız atlatmaya çalışmak çok zor ilk başlarda yemeden içmeden kesildim belki biraz su içerdim isyan ettiğimde umutsuzluğa kapıldığımda olmuştur insanoğluyum hatta bazen nefes almak bile anlamsız geliyor
Haklısınız evlenseydik annesi beni hep kullanacaktı o annesi ne derse onu yapacaktı bunu da biliyordum sevgililiğimizde bir zaman sonra annesi ne derse onu yapan birisi olduğunu anlamıştım ama ona da üzülüyordum kıyamıyordum iyi zamanda kötü zamanda düştüğünde kalktığında yanında olmaya vardım onun için herkesi karşıma alırdım ben.Onun hep destekçisi olurdum onunda böyle sevdiğini düşünmüştüm meğer benim onu sevdiğimin 10da biri bile sevmemiş beni Allah hepimizi yüreği temiz insanlarla karşılaştırsın atlatmaya çalışıyorum çok zorlanıyorum bütün saf duygularımı sömürmüş gibi kirlenmiş gibi hissediyorum o ise beni ezip geçti ve üstelik hiç pişman değil hayatını yaşıyor en çokta bu zoruma gidiyorAnladım. Öyle olan Türk erkeğini de biz ne yapalım ama. Şimdi bu kişiyle siz olsaydınız mutlu olacak mıydınız gerçeklere bakalım. Annesi beyni olmuş. Evlenip ayrılsan inan daha zor olacaktı. O da biliyor yaptığının kendisi demiş günah işlemedim yapmadım vs vs. Kendisini kandırıyo. Belki annesine bile anlatmış olabilir öyle tiplerde var. Kendinizi geçmişinizle vuracak yargılayacak kişilere layık görmeyin. O tiplerle evli kalınca inanın şuanki yaşadığınızdan daha ağır şeyler yaşıyorsunuz. Artık erkeklerde evlilik ciddiyeti de pek kalmadı. Güven için bişey diyemiyorum. Ama bazı duyguların zıddı olmalı ki diğerinin değeri anlaşılsın. Bu üzüntüden güçlenecek ve bir daha ana kuzularına inanmamayı öğrenmiş olacaksınız. Kendi seviyenizin atladığını düşünün. Hayat maalesef pişirirken yakıyo biraz.
Böyle şeyler yapmaya pek imkanım yok ama kafamı dağıtmaya çalışıyorum mesajlarınız benim için çok değerli teşekkür ederimAllah her kulunu affeder sen dedgm gbi dustugun yerden kalk ve devam et hayatina kafani dagitmak icin tatile git arkadaslarinla vakit gecir farkli aktiviteler yap gorursun sanada iyi gelir ama eve kapanip surekli dusunursen kendine yazik edersin
Şöyle şimdi ilk başlarda erkekler etkilenmemiş gibi gözükmek için öyle saçma sapan hareketler yaparlar. Kimseyi o kadar sevmemek gerektiğini öğrendim bende. Şimdi eskisi gibi değilim, eskisi gibi olaylar devasa gelmiyor. Önceden böyle tiplere bile kılıf uydurup anlayış gösterirdim. Şimdi isteyen alır diyorum bana hitap etmiyor ama o tür erkekler hiçbir zaman gerçek bir eş olamayacak. Biraz saçma olacak ama sizinle onun burcu neydi çok merak ettimHaklısınız evlenseydik annesi beni hep kullanacaktı o annesi ne derse onu yapacaktı bunu da biliyordum sevgililiğimizde bir zaman sonra annesi ne derse onu yapan birisi olduğunu anlamıştım ama ona da üzülüyordum kıyamıyordum iyi zamanda kötü zamanda düştüğünde kalktığında yanında olmaya vardım onun için herkesi karşıma alırdım ben.Onun hep destekçisi olurdum onunda böyle sevdiğini düşünmüştüm meğer benim onu sevdiğimin 10da biri bile sevmemiş beni Allah hepimizi yüreği temiz insanlarla karşılaştırsın (amin) atlatmaya çalışıyorum çok zorlanıyorum bütün saf duygularımı sömürmüş gibi kirlenmiş gibi hissediyorum o ise beni ezip geçti ve üstelik hiç pişman değil hayatını yaşıyor en çokta bu zoruma gidiyor
Ben başak o boğaŞöyle şimdi ilk başlarda erkekler etkilenmemiş gibi gözükmek için öyle saçma sapan hareketler yaparlar. Kimseyi o kadar sevmemek gerektiğini öğrendim bende. Şimdi eskisi gibi değilim, eskisi gibi olaylar devasa gelmiyor. Önceden böyle tiplere bile kılıf uydurup anlayış gösterirdim. Şimdi isteyen alır diyorum bana hitap etmiyor ama o tür erkekler hiçbir zaman gerçek bir eş olamayacak. Biraz saçma olacak ama sizinle onun burcu neydi çok merak ettim
Ona bunu söyledim benim yanımda olacağını düşünmüştüm beni destekleyeceğini sorumluluk alacağını düşünmüştüm dedim bana hakaretler etti en ufak tartışmada verdiğim tepkilere bakarak anlayamadın mı nasıl biri olduğumu dedi kısacası onun öyle biri olmadığını anlayamadığım için bile beni suçladı bekaretin için de sen sorumluluk alacaksın dedi ağır sözler söyledi hakaretler şimdi bile hatırladığımda ağlıyorum tam anlatamıyorum o yüzden...Şöyle şimdi ilk başlarda erkekler etkilenmemiş gibi gözükmek için öyle saçma sapan hareketler yaparlar. Kimseyi o kadar sevmemek gerektiğini öğrendim bende. Şimdi eskisi gibi değilim, eskisi gibi olaylar devasa gelmiyor. Önceden böyle tiplere bile kılıf uydurup anlayış gösterirdim. Şimdi isteyen alır diyorum bana hitap etmiyor ama o tür erkekler hiçbir zaman gerçek bir eş olamayacak. Biraz saçma olacak ama sizinle onun burcu neydi çok merak ettim
Sizin nasibinizde bir yerlerdedir şuan. Vakti gelince denk geleceksiniz. Bu şahıs, şahıs diyesimde yok, hayatınızdaki bi duraktı yanlış yerde inmişsiniz ama erken farketmişsiniz.Ben başak o boğa
Sizin nasibinizde bir yerlerdedir şuan. Vakti gelince denk geleceksiniz. Bu şahıs, şahıs diyesimde yok, hayatınızdaki bi duraktı yanlış yerde inmişsiniz ama erken farketmişsiniz.
Çok güzel bir söz vardı; yanlış trende kaldığın sürece geri dönüşünde uzun sürecektir.
Acınızı dibine kadar yaşayın mutlaka. Yaşadığınız her şeyi aklınıza gelen duygu düşünce ne varsa yazın dökün, kendi kendinize konuşun. Çok iyi geliyor. Herif açık açık şer.f.z.m demiş. Kendini örtbas etmek için dolu dolu geçiriyor yarında o ağlayacak. Sizin ahınız onun peşinden ayrılmaz inanın, şöyle 4 5 ay sonra brn bunun için mi kendimi üzdüm diyecek hale geleceksiniz.Ona bunu söyledim benim yanımda olacağını düşünmüştüm beni destekleyeceğini sorumluluk alacağını düşünmüştüm dedim bana hakaretler etti en ufak tartışmada verdiğim tepkilere bakarak anlayamadın mı nasıl biri olduğumu dedi kısacası onun öyle biri olmadığını anlayamadığım için bile beni suçladı bekaretin için de sen sorumluluk alacaksın dedi ağır sözler söyledi hakaretler şimdi bile hatırladığımda ağlıyorum tam anlatamıyorum o yüzden...
Acınızı dibine kadar yaşayın mutlaka. Yaşadığınız her şeyi aklınıza gelen duygu düşünce ne varsa yazın dökün, kendi kendinize konuşun. Çok iyi geliyor. Herif açık açık şer.f.z.m demiş. Kendini örtbas etmek için dolu dolu geçiriyor yarında o ağlayacak. Sizin ahınız onun peşinden ayrılmaz inanın, şöyle 4 5 ay sonra brn bunun için mi kendimi üzdüm diyecek hale geleceksini
Sizin illa Allah belasını versin demenize gerek yok ki. Gözünüzden akan yaş kimin yüzünden? Kalbinizi kim kırdı? İçinizde tutarsanız üzüntünüzü daha kötü oluyor. Ben bir süre tutup sonra çok kötü patlamıştım. Şimdi de sivilcelerden kurtulamıyorum. O yüzden kendinizi dinlemeniz acınızı yaşayıp hesabı kapatmanız lazım.o şahısı Allah a havale ediyorum ve annesini de öyle ağlamaktan gözlerimde yaşlar kalmadı üzülmekten genç yaşımda saçlarım beyazladı benim gibi bir genç kızı mahvedip hiç bir şey olmamış gibi yaşamaya devam ettiler ben hayatımda hiç kimseye beddua etmedim ah etmedim kin besleyebilen bir insan da değilim ama hayatımda ilk kez onları affedemedim Allah a havale ettim
Tamam işte dediğim söze geldiniz. Yanlış trende uzun süre kaldınız o yüzden sıyrılmakta zorlanıyorsunuz. Kadınlar olarak bağlanma sıkıntımız var.Bunlar olalı bir yıl oldu
Bende aynı durumdayım yüzüm sivilcelerden berbat halde içime attığım için sağlığım kötüleşiyor ve yaşadıklarımı kimseye bahsedemiyorum korkuyorumSizin illa Allah belasını versin demenize gerek yok ki. Gözünüzden akan yaş kimin yüzünden? Kalbinizi kim kırdı? İçinizde tutarsanız üzüntünüzü daha kötü oluyor. Ben bir süre tutup sonra çok kötü patlamıştım. Şimdi de sivilcelerden kurtulamıyorum. O yüzden kendinizi dinlemeniz acınızı yaşayıp hesabı kapatmanız lazım.
Haklısınız bana hiç bir faydası olmayan birisine o kadar sıkı bağlanmışımki kendi canımdan kanımdan ömrümden gençliğimden tutarak bağları kopartmaya çalışıyorumTamam işte dediğim söze geldiniz. Yanlış trende uzun süre kaldınız o yüzden sıyrılmakta zorlanıyorsunuz. Kadınlar olarak bağlanma sıkıntımız var.
Terapiye gidin açıkça konuşun en rahat ona anlatırsınız. Güvendiğiniz bir insan varsa o da olur. Aslında çevrenize anlatmamanız bi yönden iyi. Kafanız yerine gelince neden ona anlattım ki diyebiliyor insan. Psikoloğa da gerek yok terapiste gidin konuşun rahatlayın.Bende aynı durumdayım yüzüm sivilcelerden berbat halde içime attığım için sağlığım kötüleşiyor ve yaşadıklarımı kimseye bahsedemiyorum korkuyorum
Sağlığınızı önemsemek zorundasınız. Bunu her yıkılacak hale geldiğinizde kendinize hatırlatın. Öyle birisi için kendi sağlığınızı bozmamalısınız.Bende aynı durumdayım yüzüm sivilcelerden berbat halde içime attığım için sağlığım kötüleşiyor ve yaşadıklarımı kimseye bahsedemiyorum korkuyorum
Bir gün kendimde bu cesareti bulacağıma inanıyorum bekaret konusuna çok takıyorum yargılanmaktan korkuyorum bir gün olurda birine tekrar güvenebilirsem ona kalbimi verirsem ve bu yüzden sıkıntı yaşarsam diye ölümüne bi korkum var. İlahi adalet yerini bulurda bende görür müyüm acaba diyorumTerapiye gidin açıkça konuşun en rahat ona anlatırsınız. Güvendiğiniz bir insan varsa o da olur. Aslında çevrenize anlatmamanız bi yönden iyi. Kafanız yerine gelince neden ona anlattım ki diyebiliyor insan. Psikoloğa da gerek yok terapiste gidin konuşun rahatlayın.
Haklısınız teşekkür ediyorum Allah sizide sizin gibi iyi insanlarla karşılaştırsın kalbiniz ferahlıkla dolsun❤Sağlığınızı önemsemek zorundasınız. Bunu her yıkılacak hale geldiğinizde kendinize hatırlatın. Öyle birisi için kendi sağlığınızı bozmamalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?