Evleneceğim adam beni annesi istemedi diye terketti

Ashley222

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2025
39
6
1
Merhaba kızlar evleneceğim dediğim adam annesi beni istemediği için terketti benim psikolojim mahvoldu yıkıldım... Terketmesinin sebebi annesiydi ilk başlarda herşey çok güzeldi sürekli seninle evleneceğim annem seni alacak galiba seni sevdi falan derdi o zamanlar hoşuma giderdi ama şimdi cümlenin tuhaflığını farkediyorum. Derdimi kimseye anlatamıyorum bana umutlar verdi ve beni bekaretimi vermem için ikna etti buna rağmen çok korkmuştum tam olarak birliktelik olmadı çünkü yapamadı ama yine de k@n geldi ve bekaretim bozulmuş oldu bişey olmaz sorumluluğu alacağım zaten evleneceğiz demişti ve ben onu çok sevmiştim sonrasında annesi bomboş bir sebepten kendisi sürekli beni beğenmiyordu kusur buluyordu istemiyorum onu dedi ve sevgilimde annem ne derse o dedi beni terketti bana bunu nasıl yaparsın bekaretimi aldın beni ortada bıraktın hani sorumluluk alacaktın dediğimde ise ben kötü bişey yapmadım ben kötü birisi değilim anne sözü dinledim günaha girmedim hata yapmadım ben sorumluluk alıyorsam sende alacaktın dedi (aldığı hiç bir sorumluluk yok) bana çok ağır laflar etti saymadığı hakaret kalmadı. arkasından konuştuğu insanlarla arkadaşlık etti birsürü kızla flörtleşti yakınlaştı olan bana oldu kimseye söyleyemiyorum çok kötü durumdayım atlatamıyorum ben sadece onu çok sevmiştim çok güvenmiştim nolursa olsun yanımda durur arkamda olur demiştim evleneceğiz diye düşünmüştüm şimdi kimseye güvenemiyorum çok üzgünüm yaşamak istemiyorum

Şuan size sarılmak istedim. Bekaret için takılmayın demek isterdim ama ben o durumu maalesef evlenmiş olduğum halde bile yaşadım. Kolay çıkılmıyor hayal kırıklığı duygusundan. Kimsenin ahı kimsede kalmaz. Siz onla muhatap olmayın hiçbir şekilde sizi göremesin bile. Ama o kafadan çıkmanız lazım. Yoksa daha kötü olacaksınız.

Cok gecmis olsun cnm kske guvenmesydin ve seni kandirdigini dusunuyorsan sikayette bulunaabilirsin bence annem istedi de terkettm demek sadce bahane cunku bir erkek isterse herkesi karsisina alir bunu unutma

Sadece ilk cümlen benim için yeterliydi,
Verilmiş sadakan varmış, evlenmeden adamın durumu belli olmuş, evlendikten sonra da eşiyle aile kuramayan bı adam olarak kalacakti, zamanla gececek üzme kendini...
Teşekkür ederim bütün yakınlarım ve arkadaşlarım verilmiş sadakan varmış o kişiden eş olmazdı gözü zaten hep dışarda kulağıda hep annesindeydi dedi ama onlara bekaretimin bozulmuş olabileceğini söyleyemedim korktum hala da korkuyorum bu kandırılmışlık ve kullanılmışlık hissi hiç geçmiyor kimseye güvenemiyorum ve ben kimseyi isteyemiyorum...

Teşekkür ederim Allah a havale ettim hayatım ve hayata bakış açım bile mahvoldu eskiden sevginin herkesi iyileştirebileceğini düşünürdüm şimdi ise beni kim sevsin ki diyorum

Cok gecmis olsun cnm kske guvenmesydin ve seni kandirdigini dusunuyorsan sikayette bulunaabilirsin bence annem istedi de terkettm demek sadce bahane cunku bir erkek isterse herkesi karsisina alir bunu unutma
Hayatımda hep onun yanında destek olmaya hazırdım tek beklentim sevgi ve saygıydı ama sonuç olarak kullanıldım ve terkedildim

Ay sacmalamaa... Aklına bile getirme olana çare yok, sil gitsin, asla yüzüne bakma, vakti zamanı gelince karşına neler çıkar, rabbim gonlune göre versin, gözü dışarıda olan adamı eve baglayamazdin, annesi bulsun ona kendine göre birini, bu iş bitmeseymis çoluk çocukla gene konu acardin boşanmak istiyorum diye o daha kötüydü, ne kadar erken bitmis o kadar iyi, yoluna hayatına bak, sil at

Etrafımdaki herkes öyle söylüyor sen iyi birisin kurtuldun evlenseydin daha çok çekerdin diyor ama ben atlatamıyorum
Geçici bir dönem güvendin inandın ve boşa çıktı şu an böyle hissetmen normal ama ileride gerçekten şükredersin. Terapi alıp daha sağlıklı atlatabilirsin bu süreci

Hayatımda hep onun yanında destek olmaya hazırdım tek beklentim sevgi ve saygıydı ama sonuç olarak kullanıldım ve terkedildim
Belki bir hata yaptin ama hayatinin sonuna kadar yasayacagin berbat bir hayattan kurtuldun onu unutmaya calis kaldiki bekaret sorun olacaksa sonraki hayatibda tedavisi var senin ustune dusen sadce dustugun yerden kalkman ve kesinlikle geriye donup bakmamak sen kiz halinle onun yaninda durabiliyorsan ve o senin yaninda deglde annesini suyunu buyunu sectiyse ondan sana ne koca nede cocuklarina baba olur ilerdede aldatir terk eder senj

Teşekkür ederim Allah a havale ettim hayatım ve hayata bakış açım bile mahvoldu eskiden sevginin herkesi iyileştirebileceğini düşünürdüm şimdi ise beni kim sevsin ki diyorum
Kendi değerinizi bilmeniz lazım işte. Evet toplumsal olarak anlamı büyük bizde. Ama şunu unutuyoruz. İlerde bu kişi olmadan önce başkasıyla tanışsanız evlenmemiş hiç ama ilişkileri olmuş. Buna ne kadar ölçüde dikkat edersiniz. İllaki genelde insanlar ilkini yaşamak istediği kişiyi kendisi gibi olsun ister. Sizin evlenmeden önce ikna etmesi kötü ama o an sizde bunu istediniz o anı yaşamak istediniz belkide. İnsan hata yapabilir. Bu olaydan dolayı kötü biri mi oldunuz? Hayır. Ben yazarken kolay oluyo ama anlıyorum sizi atlatmak zamanla oluyor üzgünüm.

Haklısın beni tanımasanız bile kalbimi biraz ferahlattığınız için teşekkür ediyorum Allah'ta sizin kalbinizi ferahlatsın buraya yargılanırım diye yazmaya korkmuştum ama o kadar yalnızım ki kimseye anlatamıyorum artık içimdeki dertten boğuluyorum ne yapacağım ben diye çıkmaz sokaktayım. Arkadaşımın birisi iyiki birlikte olmadınız yoksa senin gibi birisi birde üstüne bunu yaşasaydı intihar ederdi demişti. Eski sevgilimin söyledikleri yaşattıkları bana hakaretleri aklımdan hiç çıkmıyor tıpkı arkadaşımın bu cümlesi gibi beynimde dönüp duruyor

Haklısınız biliyorum ondan ne baba olurdu ne iyi bir eş ben kendime yanıyorum birde utanmadan bana çok şey kattın iyi anlamda beni çok değiştirdin iyi geldin dedi ben onu iyileştirirken o beni enkaza çevirdi sonra da ben senide yaşadıklarımızı da sildim ezdim geçtim kendimi seçtim sevmiyorum seni dedi

Böyle arkadaslarla konuşma sen, kafanda da kurup durma, cinsellik yaşamış ne ilksin ne de son olacaksın, sen kendi hayatına bak, bunlari düşünüp kendini yipratmanin anlamı yok. Biraz kendine zaman ver. Bı rahatla böyle birinden kurtuldugun için, gerisi teferruat..

Al iste burdan karakterini ve adamligini gor bacim evet zor bi surec ama kalici kalmaz hicbir hasar emin ol rabbim sana oyle guzel kapilar acarki iyiki dersin sen yeterki umitsiz olma ac Allaha elini tovbeni et kendin icin hayrli guzel seyler iste kendine dua et Allah yoluna guller serer emin oll inan banasen yeterki bastan basla isyan etme

Ben bekarete önem veren birisi değildim bekaretim bozulmamışken de bir çok kişiyle birlikte olan birisini sevdim onu gönlüme kabul ettim önemli olan geçmişin değil şuan ben varım gelecek daha önemli derdim hala da öyle düşünüyorum zaten hiç bir ilişkimde kimseye geçmişini sormam ama türk erkekleri böyle düşünmüyor ben herkesle herşeyi yaşayayım ama evleneceğim kız bakire olsun diyor. ben zaten yaralı biriydim çok güvendim çok sevdim ondan önce kimseye yaklaşmadım ama beni böyle sırtımdan vurması çok travma yarattı ve ondan sonra da kimseye yaklaşamıyorum...

Teşekkür ederim kardeşim çok pişman oldum çok tövbe ettim kabul olur mu bilmiyorum ama yapayalnız atlatmaya çalışmak çok zor ilk başlarda yemeden içmeden kesildim belki biraz su içerdim isyan ettiğimde umutsuzluğa kapıldığımda olmuştur insanoğluyum hatta bazen nefes almak bile anlamsız geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…