- Konu Sahibi Alzheenberg
-
Merhaba bayanlar. bi kaç aydır burayı takip ediyordum. sonunda yazmaya karar verdim.
5 senelik güzel bir ilişkimiz var, kısmetse temmuza da düğün. Başarılı biri bana değer veriyor ve birbirimizi çok seviyoruz, ama şöyle bir sorun var ki; ailesi.
Biz yunanız ve ailesinden dinimiz, kültürümüz çok çok farklı. Ailesi çok dindar çok tutucu insanlar 5 senedir bi türlü kabullenemediler ilişkiyi. Babam malesef yok bir annem var ve o da onun ailesini sevmiyor, kavga ettiler. ama nişanlımı çok seviyor ve ilişkimizi sonuna kadar onaylıyor. En sonunda ailesi dün okul müdürümü arayı beni rezil etmiş! ''Kızdan rahatsısız oğlumuzu rahatsız ediyor diye''. Okulda adım kötüye çıktı çıkacak sayelerinde.
Onu çok seviyorum ondan vazgeçeceğime canımdan vaz geçerim daha iyi ama sizce evlenmekle hata mı yapıyorum? Lütfen yardım edin.
Henüz çok küçüksün, sanırım 18-19 yaşındasın ve evlenmek için biraz aceleci davrandığını düşünmüyor musun? Tamam belki herkes okumak zorunda değil, çalışmak da zorunda değil ama evvela herkes KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURMALI daha bunu yapamamışken böyle bir aileye gelin gitmek istediğini söylüyorsun, baskıyı, yalnızlığı göze alabiliyor musun, çok üzülerek söylüyorum ama klişe bir laf vardır gerçekler acıdır diye , babanı kaybetmişsin iyi ya da kötü baba çınar gibidir, sen istenmeyen gelin olacaksın ve böyle bir aile babanın yokluğundan fırsat bilip sana yüklenecektir (burası kesin), bebeğim sen daha çocuksun daha ne deyim kiMerhaba bayanlar. bi kaç aydır burayı takip ediyordum. sonunda yazmaya karar verdim.
5 senelik güzel bir ilişkimiz var, kısmetse temmuza da düğün. Başarılı biri bana değer veriyor ve birbirimizi çok seviyoruz, ama şöyle bir sorun var ki; ailesi.
Biz yunanız ve ailesinden dinimiz, kültürümüz çok çok farklı. Ailesi çok dindar çok tutucu insanlar 5 senedir bi türlü kabullenemediler ilişkiyi. Babam malesef yok bir annem var ve o da onun ailesini sevmiyor, kavga ettiler. ama nişanlımı çok seviyor ve ilişkimizi sonuna kadar onaylıyor. En sonunda ailesi dün okul müdürümü arayı beni rezil etmiş! ''Kızdan rahatsısız oğlumuzu rahatsız ediyor diye''. Okulda adım kötüye çıktı çıkacak sayelerinde.
Onu çok seviyorum ondan vazgeçeceğime canımdan vaz geçerim daha iyi ama sizce evlenmekle hata mı yapıyorum? Lütfen yardım edin.
19 yaşında lise son sınıf öğrencisiyim. başarılı bir öğrencilik hayatım var, üniversiteyi evli olarak okumak istiyorum. biraz da üvey baba sorunlarından kaçmak için evlilik. neyse teşekkürler yardımlarınız için :)
yağmurdan kaçıp doluya tutulmak üzeresin, burdaki ablalarını dikkate al çocuğum, üniversiteyi kazanarak da üveybabadan kurtulabilirsin, üniversitede de hem part time çalışıp hem de okula gidebilirsin.19 yaşında lise son sınıf öğrencisiyim. başarılı bir öğrencilik hayatım var, üniversiteyi evli olarak okumak istiyorum. biraz da üvey baba sorunlarından kaçmak için evlilik. neyse teşekkürler yardımlarınız için :)
Profiline şimdi baktım 18 yaşında yazıyor 96 doğumlusun yani hem de lise son sınıf ögrencisisin,kardeşim 18 yaşında ne evliliği,senin düşünmen gereken tek şey liseyi bitirip üniversite sınavına girmen sınav 15 Mart'ta haberin olsun,hem evliyken üniversite okuyamayı çok mu kolay zannediyorsun sen üstelik 18 yaşında bu yaşta herşey toz pembe olur bunu unutma.19 yaşında lise son sınıf öğrencisiyim. başarılı bir öğrencilik hayatım var, üniversiteyi evli olarak okumak istiyorum. biraz da üvey baba sorunlarından kaçmak için evlilik. neyse teşekkürler yardımlarınız için :)
5 senelik güzel bir ilişkimiz var, kısmetse temmuza da düğün. .
19 yaşında lise son sınıf öğrencisiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?