Evleneceğim adam.

evli ablalarimizin yorumunda bende merak ediyorum genc kiz olarak.. cunku hep derlerki evlenince ailelerde evleniyor.. ama ailesiyle anlasamiyorsun diye sevgilinde vazmi gecmelisin bilemedim..

aileler zıtlaşıyosa zor..
bence ısrar etmeyin Ailenizin istemediği birinde...
çünkü şuan 2 kişilik görünen ilişki ileride 2 ailelik hale geliyo..
mutlaka mudahele ederler yuvanıza...

Evlendiğinizde onlarla ilginiz olmayacaksa sorun olmaz da asıl sorun ailesi değil evleneceğin adamla. Yani bu adam ailesi böyle şeyler yaparken ne yapıyor? Yarın öbür gün evlendiğinizde okula dayandıklarında susacaksa evet çok büyük bir hata olur. 5 yılda kabul ettirememesi de bir garip. Höyt ben evleneceğim diyemiyor mu?

Ailesinin bu yaptığını ona söylediğimde evde kırılmadık tabak,cam, bardak bırakmamış. komşular beni arayım ''götür şunu burdan ailesini öldürecek'' falan dediler. Benis eviyor, gerekirse düğünümüze bile çağırmayız dedi. Farklı şehirlerde yaşayacağımızı falan söyledi, yüzlerini görmeyeceğimi. ama hala kafam karışık :/

yani etrafta sizi kotulemeye kadar vardiysa bu isin sonu son degil soyleyim.
erkek annesi isyemezse o evlilik olmaz. olsa da hayri olmaz.

şimdi hayat toz pembe ikinizede ama evlendiğinizde eşiniz ailesi ile aranızda kalacak ve bu hep sorun olucak belkide ailesinin sözünden çıkmayak dolduruşa gelip size patlayacak sonunu hiçde iyi görmüyorum ben bu ilişkinin üzgünüm ama objektif baktım

İstediğiniz kadar farklı ille yaşayın yuvanızı bozmak isteyen 1000 km öteden yine bozar,düğüne çağırmamak olmaz sonuçta annesi ve babası 2 gün sonra barışırlar ve senin yüzünden düğünlerime gelmedi diye senin başına kalkabilir.

valla benim erkeklere hiç güvenim yok.. şimdi ruhunu okşuyordur ailesine senin için efelenmesi ancak yerinde olsam bir kez daha düşünürüm. bugün benim için ailesini silen yarın başkası için beni de rahat rahat siler. bugün asıp keser ailesine diklenir yarın saf değiştirir seni üzer. iyi düşün bence.

iyi ama islamda kadının dini kocasındandır diye normalde karşı çıkmamaları lazım diye biliyorum
yani aile dindar tamam ama yabancı gelin alabilirler yabancı damat alamazlar sadece...

Ben hep ailesiyle mi evleniyorsun amannnn diye düşünürdüm.
Babası kötü diye onun ne suçu var diye diye evlendim.
Ona kıymadım. Ama o ailesi için, yok babama saygı diye diye bana kıydı mesela.
Keşke diyorum vaktinde ben ona kıysaydım.

Evlenmeden evvel sen ol yeter bana diyen herif evlendikten sonra ana, baba, kardeş delisi oluveriyor.
Kötüleme ailemi, seninkiler çok mu iyi, saygı duy, ara, sor hatta sev, herkes iyi olsun, sen küçüksün, alttan al... Demeler............
Kavgalar, hakaretler..

Maalesef öyle olmuyor yani.
Aşkla baktığın adama ailesi yüzünden nefret duyabiliyorsun.
O da baş tacı ettiği seni, ailesi yüzünden paspas edebiliyor.

Çok doğru! Mükemmel bir tespit. Size katılıyorum.

Okulu aramak gibi aşırı tepki veren bir aile için düşünmeye değmez. Sadece istemeyip yüz assalardı neyse de. Eyleme geçmiş karşı taraf. Evet aileyle de evleniyorsun. Yarın anneme saygısızlık etme, o söylese de sen sus dediğinde boğmak istiyorsun o biricik aşkını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…