Evleneceğim adam.

Sevgiliniz arkanizda duruyorsa olabilir ama be malum döneklik yapmiyacagi, hem yasinizda daha kücük sanirsam, yorumlardan gördüm, 18 yasinda ne evliligi? Sevgilinizde o yaslarda sanirsam, yani tam yakarim yikarim tavirlarinda, biraz büyüsün oturakli oldumu ailesinin kiymetini anlar.... Biraz daha büyüyün hala bu denli bagli olursaniz o zaman düsünürsünüz... Haaa buarada evet esten fazla aileyle evlenmis oluyorsunuz...

adamı seviyosan bir yanlışı sana karşı yoksa evlen gitsin, dünya bireyselliğe doğru gidiyor, ailesine bir saygısızlık etme.farklı bir şehirde mutlu olun işte.

Sen küçükmüşsün. Eşin seni korursa demiştim ama direk ayrıl. Hele evinde bu sıkıntılar varken. Bi cehennemden diğerine atlamak olur seninki.

Yaslariniz kac canim senin ve erkek arkadasinin?

yaşın kaç bilmiyorum okul dediğine göre lise o zamanlar herşey toz pembe olur mantık olmaz evli biri olarak şunu diyebilirim sevmek güzel tabi ama aile gerçekten çok öenmli eğer sevdiğin adam arkanda duracak seni ezdirmeyecekse olur yoksa çok üzülürsün seni gerçekten sevdiğine inanıyorsan olur canım bu iş

Bu olay içerisinde başka bir noktaya dikkatini çekmek istiyorum canım yavrum.
Problem yaşandığından tepkisini kırarak, dökerek, bağırarak gösteren bir kişi var yanında....
Hatta komşuları tarafındna "ailesini öldürecek" diye uzaklaştırılan bir erkek...
Ofke kontrolü sorunu olan bir kişi, sıkınıt yaşadığınız ilk anda sana da bu şekilde davranmayacağı ne malum.
Lütfen dikkatli ol, ailesindeki en kıymetlisine bile canavara dönüşen adam, kocan olmalı mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…